A neten volt ilyen iromány, ami WV TD beépítésről szól, csak most nem tudom, hol a link :-(
Franciáknál gyárilag renault 1.9 TD motorral árulják. Boldog emberek:-)
Nem t'om milyen váltóval.
A benzinszűrő nem segít, hamar eldugul, talán át is enged annyit, amennyi a fúvókáknak nem használ.
Most vízszűrő bebarkácsolásán dolgozom.
Későn szóltál, volt egy tökéletes ezres porlasztóm, de odaadtam feateromnak, aki rárakta a sajátjára.
Motorcsere nem olyan bonyolult, ha váltóval együtt teszed, és szerintem az 1,3-as swift motor is megegyezik a samuraival. Én speciel most ww 1,9 tdi-n gondolkozom, hogy igazán nagy legyen a nyomatéka, csak ahhoz valami váltót kell pászítani, ami megnehezíti a dolgokat. Ha átcserélem lesz egy tökéletes 1,3-som eladó. Váltóm most is van.
Tényleg nem hallottatok valakiről, aki megoldotta a ww tdi motor beépítését??
én 1.0 motort szeretnék cserélni valami erősebb és ismertebb tipusra.
A porlasztóval (ami a koszolódós tank miatt dugul) szívok igen nagyokat.
Ilyesmit láttatok már a gyakorlatban?
hol osztják ezeket a motorokat?
én sima swift motoron gondolkoztam, bontó azt mondta 80-200e között.
De úgy hangzott, hogy ha azt akarom, hogy működőképes legyen (komputer, kábelek, stb.) akkor a felső határhoz közelebbi az ár. :-(
nektek van motorcserében tapasztalatotok?
HJ: Már lekéstél, kész lesz ma a másik. De 150-ért TD-s IV-es gold motort lehet szerezni... Amúgy is: Te nem árulod véltlenül az autód? Azt nem mondtad, hogy motor nélkül annyi... :-))
Én a www.sakalok.hu-n vagyok, cirka 400 km-re Miskolctól. Így attól tartok almás a dolog. Közben kaptam igéretet, hogy hoznak be bontásra a labancoktól gépet és arról leszedhetem azt, ami nekem kell 20e-ért.
Lassan már végképp feladom a porlasztóval való küzdelmemet. :-(
Már nagyon komolyan gondolkozom, hogy vagy a motort, vagy a porlasztót ki kell cserélni.
A kocsidban a motort Te cserélted?
Bonyolult volt?
Szerinted Swift 1.3 befér az 1000-s helyére?
Van esetleg ötleted, milyen nagyobb sorozatban előforduló kocsinak van fekvő karbija?
Miért te merre vagy??, Egyébként miskolc lenne :). De lehet, hogy meg lehet valahogy oldani a szállítást is, a srácnak van trélere! Ha komolyan érdekel csinálok róla neked pár fotót!
Nem hangzik rosszul, merre van helyileg? Remélem nem Nyíregyházán, onnan kicsit sokba lenne hazaszállítani, mivelhogy a felsorolt alkatrészek nélkül eddig 100-ba van.