Erre a kérdésemre még nem válaszoltál, mert jelentéktelen dolgok emésztik fel az energiáid. Amennyiben nem kívánsz fogadni már velem, én megtenném ma az olaszokat. Aztán legfeljebb kifizetem neked a meglévő egység felét, a többit pedig eljátszom...
A Réka félreinformálta az asszonid, mert nem szülinapi buli volt, hanem egyszerű kerti party. Miért is esik ez Neked szarul? Meghívott minket, így a Supival megbeszéltük, hogy elmegyünk. Ebben mi a kivetni való? Ettünk, ittunk! Ennyi.
Ma er veget a kiallitas, szal par nap es otthon vagyok!Ez kb vasarnap estere teheto!Addig itt izguliok az azzuriakert!!!Bar mar mennek haza is sebesen!Kitartas!!!
Jahh!Nem artana utkozni mar, mert rohadtul mennek is mar haza!Megulte a gyomormat ez a rohadt sok kapor, meg ugy altalaban az itteni kaja!Meg ami itt a metroban megz bazzeg!Az nem kutyafule!Ember hegyek!Reggelente masfel ora metrozas, 2 atszallassal, 1,5 ora, ugyanez vissza!Yesss!Vannak elmenyek!
Itt vagyok bannyer! Tegnap jól lepippantottak a digók! Azt hittem, hogy az agyam ketté áll... Ha úgy adódik, akkor jelentkezz. Júniusban ütközni is kellene majd valamikor. Addig is, szamovár!! :))
Semmi kulonos, folyik a Vodku!Minden oke, bar a gyomrom marha nehezen viseli a ruszki konyhat!Meg ez a Moszkva bakker!!!Ekkora kikurt varost!Nahh mejd jelentkezz!Forza!!!
Nem basszer. Focizni voltam, aztán pedig a városban. Reggel óta most értem haza. Ez az oka faszikám... :)) A nyereményből már nincs egy vas sem, mert a Réka egy költőgép bazzeg. :)
A témát lepasszoltam a csajnak, minden OK. Majdnem beszartam, olyan csaj vette át a témát bazzeg. Remélem, hogy lesz még vele üzleted. Azt a kicseszett, mocskos, kurta mindenit basszer. Huuuuuuuhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuu!