Az Újpest Újságban volt erről cikk régebben, illetve a Trippon nyilatkozott erről a rádióban. Az építésigazgatási irodánál, illetve a kerületi főépítésznél érdeklődj, hátha ők tudnak valamit...
Sok elképzelés van. A Károlyi lakópark a Váci úttól a piacig érne, de ennek nem sok jelét látni, uszodát is ígértek oda, na meg a Tungi helyére szállodát, sport uszodát. Arra a részre is ráférne a fejlesztést, nagyon lehangoló...
Nem valószínű, hogy ő lesz a kövezetkező polgármester. Sokaknál tart még a "sárga köd". :D Derce is megmondta, kit kell (szerinte) támogatni, sokan adnak a szavára...
A kecskefarmon lévő fákra gondolsz? Azok azért néznek úgy ki, mert néhány éve kb másfél méter magas földréteget hordtak rá a dömperek. A telek szélénél, a kerítésnél lehet látni az ereteti szintet, a fák gyökerei így 1.5 méterel távolabb kerültek a földfelszíntől. Legalább is biztos, hogy ez is közrejátszott a fák halálában. Fura, hogy a zöldek nem haraptak rá a témára...
Nálunk, a panelház elötti szervíz úton igen nagy kátyúk voltak, korábban betelefonáltam a hivatalba, hogy be kellene foltozni, 1,5 év után csinálták meg, legutóbb is betelefonáltam, mert újabb kátyuk teremtek, 2 hét után megcsinálták, a kampány része... :D
hát ez remek, az Újpesti Ipari Park és az M0É közvetlen szomszédságában bizonyára remek lehet lakni...
azt gondolná az ember, hogy az erdő nem kis részben szigetelő réteget is alkot, illetve Káposztásmegyer tüdejeként is működve segít a friss, oxigéndús levegő biztosításában...
Akkor megint egy csomó fát fognak kivágni.... A népszigeti kis öbölről van valami infótok? Jacht kikötőt terveznek oda, úgy tudom, csak nem tudom, minek.
Az ottani házakat még a 70-es évek végén (80-as évek elején?) tudtommal azért bontották le, mert oda akarták építeni a későbbi Árpád üzletházat. Legalábbis az akkori lakókat ezzel az indokkal költöztették ki.
De az uszival szemben az csak egy üres placc, elvileg a metró miatt pihentették, hogyha majd meghosszabbítják... Azért a lakótelepek között szépen parkosított területek is vannak.
ha arra gondolok, hány évtizede rendezetlen az uszodával szemközti telek sorsa és helyzete, amin más híján parkoló üzemel, itt sem várhatunk semmi előremutatót...
Az tény, hogy annak a megközelítése kocsi nélkül finoman kifejezve rossz. A 30-astól kell gyalogolni bő 10 percet. A hősök teréről közlekedő különjárat meg tudtommal nem áll meg útközben sehol, ezen is lehetne változtatni. Ha jól tudom egy időben napirenden volt, de aztán nem lett semmi abból, hogy a 30A-t a Szondi utcai végállomástól kiviszik az Aquaworldhöz, ami tényleg max. 2-3 perc kitérő lenne annak.