ezért meg a 9286ért megérdemelnéd, hogy ne álljak szóba veled! pffff ha így folytatod én is gall drukker leszek szájjal (szívvel soha, holland státuszba raktam őket) a döntő idejére, csak hogy jól felidegeljelek.
a műesések valóban idegesítőek voltak néha ezt elismerem, de a franciák a fantáziátlan romboló semmi játékukkal meg halál uncsik. ha nincs 11es (ami megint olyan hmmm, mint az olasz-ausszi 11es is háááát...), nem lőttek volna egy gólt sem. C. Ronaldo meg ha felnő egszer akkor kurvajó játékos lesz, mert minden "színészi" megmozdulása ellenére, szerintem voltak jó dolgai az elején (akkor még kicsit önzetlenebb és pontosabb is volt, aztán kimerítette magát a nagyhalál 10 percenkénti előadásával.) egyébként meg (csak a rend kedvéért) az olasz csapat szintén tagja a drámaszakkörnek ugye, Tottival az élen ugye...
Hogy törne ki tőből Zidane lába...!!! Kocccccccsog franciák!!! (csalós 11-sel én is tudok nyerni) Ehhhh, remélem legalább a bronz meg lesz, mert kiugrom az ablakon ha nem!!! :(((
Naná, hogy Portugália!!! (nem is a kocsog francziák... remélem Zidane az első 5 percben kitöri a bokáját, Henry-Vierával rúgja le egymást a 10. percben, a többiek meg úgy ahogy vannak monnyanak le :))
ne higgy mindennek amit olvasol, mcdriveot csak győr környékén vettünk igénybe, olyan echte prágaétterem élményt szolgáltattunk kicsi bacónak h ketté állt a füle (aztán meg a hátsója:P)
Most már biztos, hogy agyamentek vagytok... elmentek Prágába és MCDRIVE-ban esztek??? SEmmi knédli, semmi csülök, semmi pharás??? Vessetek magatokra!!!
Bezzeg ha ettetek volna valami ottanit, nem kellett volna a wc-n ülnöd 4 napig és a szemed se kötősödött volna be.
Mennyire bénák vagyok!
Mona drága, azért köszönöm a hidas felderítést hüttőmágnes ügyben - hiába no, a szándék a fontos :))