Van maffia! Csakhogy ma felhívtam Bazmeg Mihályt és megmondtam neki, ha továbbra is elcseszik a tippjeimet, levágom a bajszát. Na erre már berezelt rendesen és csak annyit tudott kinyögni, hogy minden úgy lesz, ahogy én akarom. Azt is megmondtam neki, hogy ugyanez fog történni az arcszőrzetével, ha a Diósgyőr nem jut fel idén. :)
Ezek szerint nincs semmiféle maffia?? Pedig én mindenre rájöttem!:]] Belőlem se lenne jó nyomozó... esetleg politikus, azok tudnak ehhez hasonló hülyeségeket kitalálni! :]
Nincs itt semmiféle új módszer, csupán annyi fog változni, hogy ezután megnézem mire tippelek. Eddig gyorsan beirkáltam mindenféle eredményeket. A Diósgyőrre természetesen mindig győzelmet (megjegyzem ez ezután sem fog változni) a többire meg "ahogy esik úgy puffan" alapon benyomtam mindenfajta baromságokat. :)))
Kár volt annyit baszogatni, mert komoly elhatározásra jutottam. Mostantól minden egyes fordulóban (NB1 és NB1/B) körültekintően fogok tippelni. Eddig kb. 1/2-1/2 percet szántam mindkét topicban a tippelésre, de mostantól jobban megnézem a dolgokat. Azaz két forduló eltelte után számon lehet majd rajtam kérni az eredményt. Nehogy már Huggy ilyen jól szórakozzon rajtam! :))))))
Az az erzesem, hogy kevesen vagyunk és nincs esélyünk. Minél többet nyomozok, annál világosabban látom, milyen nagy szervezetről is van szó... pl ennek a csoportnak köze volt az amerikai terrorcselekményekhez is. (hülye vagyok hogy erröl beszelek, tuti kicsinalnak!!:])
Az Nb1/b-hez igazság szerint nem értek, nem ismerem az erőviszonyokat, de az Nb1-t ismerem. Megnéztem ott is viktor tippjét, 6 pontot kapott rá. Hosszas elemzés után számomra bebizonyosodott: a foci-maffia valóban létezik és legfőbb célja viktor lejáratása! Mert annyira nem volt rossz ez a tipp! Nézzük tehát:
Vasas-DVSC 1-0 : Ez a tipp valóban rossz, 1-3 lett volna a helyes tipp, azért nem lett ez az eredmény, mert ez az én tippem:) Lehet, hogy én is célpont vagyok...
FTC-Győr 2-1 : Nyílvánvaló, hogy a 11-est és a lesgólt azért adta meg a bíró, nehogy szoros legyen az eredmény. Akkor akár 2-1 is lehetett volna...
Haladás-MTK 1-1 : Szerintetek véletlenül volt a Haladásnak 7(!!) sérültje?? Ha ők egészségesek, akkor könnyen lehetett volna ez az eredmény...
Dunaferr-ZTE 3-2 : Az én tippem is ez volt, a maffia ezzel a húzásával 2 legyet ütött egy csapásra...
Videoton-Kispest 4-3 : Az eredmény akár ez is lehetett volna, ha a Vidi nem 1 csatárral játszik. De miért is játszott úgy?? Megnemerősített információim szerint Várhidit halálosan megfenyegették!!
Sopron-Újpest 0-0 : Ez lett volna az eredmény, ha Dvéri nem játszik. Arra senki sem számított, hogy ilyen gyorsan felépül. Viszont hosszas utánajárás után rájöttem: Dvéri nem volt sérült!! Az előző fordulóban azért nem játszott, mert viktor tippje a Loki-Ute 3-3 volt, ami kétség kívül be is jött volna, ha Dvéri játszik.
Nagy kockázatot vállalok azzal, hogy ezt most leírtam, de úgy gondolom, én is a maffia bögyében vagyok és nincs vesztenivalóm...
Bocs ha hosszú voltam!:]]
Más:
Magyar Kupa: FTC-Újpest, MTK-Dunaferr a 16 közé jutásért
Budapest, 2001. szeptember 21. (MTI) - Az MLSZ-ben pénteken kisorsolták a labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójának párosítását. A legjobb 16 közé jutásért két slágermérkőzésre kerül sor: a Ferencváros az Újpestet, az MTK a Dunaferrt fogadja.
A címvédő Debrecen Kalocsán játszik, az előző körben a Vasast búcsúztató Bőcs Demecseren lép pályára.
A 3. forduló párosítása: Kispest-Honvéd - Zalaegerszeg
Demecser (NB II)-Bőcs (NB II)
Siófok (NB I/B)-Marcali (NB I/B)
Nagyvarsány (megyei II.)-REAC (NB I/B)
Petőházi SE (NB II)-Harkány (NB III)
Répcelak (NB III)-Győri ETO
Sopron-Kecskemét (NB I/B)
Hajdúnánás (NB III)-Bp. Erőmű (megyei I.)
Csepel (NB I/B)-Lombard FC (NB I/B)
Haladás-Celldömölk (NB I/B)
Videoton-Szolnok (NB I/B)
Kalocsa (NB III)-Debrecen
Szekszárd (NB III)-Diósgyőr (NB I/B)
MTK Hungária-Dunaferr
Ferencváros-Újpest
BKV Előre (NB I/B)-Bodajk (NB II)
A mérkőzéseket október 10-én rendezik. +++
Ahogy elnézem a sorsolást minden NBIB Kelet vidéki csapatnak utaznia kell.
Ezt magyarázom, hogy nem a pénz volt a lényeg. A pénz 85%-a már elő volt teremtve. A "nagyokosok" nem engedték, hogy NB1-ben játszunk. A lényeg, hogy nem a pénz miatt nem indultunk az NB1-ben.
Ezeket mind elmondom majd neki, főleg a "Fogd be a pofád!" tetszik. :)) Megelőzni nem fog, ha megtalálod a tippjeimet, ugyanis nem látom magam a pontszerzők soraiban. Nézz már utána, légy szíves! Én voltam a legelső tippelő a fordulóban.
Utálom a sört, de borral vagy töménnyel megvesztegethető vagyok! ;))) Azt tudom tanácsolni, hogy máskor tippelj te is (már 6 pontra megközelítet!!) és ha felhozza a témát mondod: "Hülyegyerek, még engem se tudsz megelőzni, fogd be a pofád!" vagy vmi hasonlót. Ha viszont megelőz, könnyen lehet, hogy életed pokollá változik, még többet fog baszogatni ezzel!:]]
Vendégem vagy egy sörre, ha viktornak mindig 3 vagy 4 pontot adsz fordulónként. :) Ez a 14 nagyon sok, ezzel fog emberkedni egész héten, hallgathatom majd a hülyeségeit.
Miután megtudta a foci maffia, hogy az első 3 meccs alatt milyen sok sok(14) pontot gyűjtöttél észbekaptak, és elcsalták a másik 3 meccset... Ezeken egy pontot se szereztél:( De még így se akadályozhattak meg abban, hogy az átlagodat 7re javítsd!:]