Sziasztok! 13 éves lány vagyok. Balmazújvároson (4060, Hajdú-Bihar megye) és környékén sétáltatok kutyát 2-3 óráig 1000 Ft-ért. Akit érdekel, írjon az e-mail címemre. Nagyon szeretem a kutyákat, 5 kutyám volt. 4 éves koromtól kutyasulik rendszeres látogatója vagyok. Menhelyi kutyákat is segítek örökbefogadni, megtalálni, ideiglenesen gondozni. Jelenleg 2 kutyám (egy golden retriever és egy tacskó) van, de már nem egyszer sétáltattam bordeauxi dogot, amerikai akitát, és kölyökkutyát is. Mindkettő megfelelő szocializálásban részesült, barátságosak és kölyökkoruk óta járnak kiállításokra ill. kutyasuliba. Bármilyen kutyával (nehéz kezelésű, nagytestű, kistestű, engedetlen, szájkosaras, betegeskedő...stb) elbírok. Sajnos még kiskorú vagyok, de bárki kutyáját szívesen vállalom biciklis futtatásra (1000 Ft/1,5 óra), klikkeres tanítással való sétáltatásra (1200 Ft/1,5 óra), ismerkedős, barátkozós sétára (700 Ft/2 óra) vagy egyszerű, megmozgatós sétára (1000 Ft/2-3 óra). Fürdetést is vállalok, kétféle saját samponból, teljesen átkezelve a kutyát (550 Ft/alkalom). Minden hétköznap, délelőtt és délután egyaránt ráérek, szombaton csak délután, vasárnap pedig nem vállalok sétáltatást. Akit érdekel a dolog elsőnek írjon az e-mail címemre. Amiatt, hogy kiskorú vagyok, remélem hogy meggondolják, vagy nem keresnek más sétáltatót. Amennyiben nincs rendes hámjuk, pórázuk, én a sajátommal szívesen vállalom a kutyus sétáltatását. Erőszakról szó sincs!!! Jutalomfalatként "Füstli" vagy "Orsi" virslidarabkákat kap a kutyus. Az e-mail címem: szucsagota2002@hotmail.com Üdvözlettel: Ágota, 13 éves
A képeken láthatjátok:
1.2.3.: Kérésre egy bordeauxi dog-ot sétáltattam és tanítottam is a kívánt parancsokra. A parancsok a következőek voltak: mellettem!; pacsit!; gyere ide!
4.5.6.: Ő itt Baby, a saját golden retriever-labrador kiskutyám. Borzasztóan kíváncsi, barátságos, jól szocializált, minden nap sétál, minden héten 1x kutyasuliba jár. Rengetegen dicsérik okossága, a gazdihoz való ragaszkodása, mellettem sétálása póráz nélküli engedelmessége miatt. Más kutyákkal rögtön barátságos, együtt él egy tacskóval. Imád sétálni, hámmal pedig nagyon jól tud.
7.8.9.: Ő itt pedig a másik kutyám, Márkó. Ővele nevelkedtem, nagyon szeretem, és rögtön a barátságon jár az esze, ha valakivel találkozik :)
Bizonyára sokan kerültünk abba a helyzetbe, hogy nem tudtuk biztosítani kedvencünk napi mozgásigényét. Sokszor rajtunk kívül álló okok miatt történik, de mégis megesik.
Ők is ugyanúgy szeretnek kimozdulni, játszani, ismerkedni, ahogy mi. Számukra a sétáltatás a kikapcsolódás.
10 éves tapasztalattal, kiképzői oklevéllel rendelkező állatbarát vállal Zuglóban / más kerületekben megbeszélés szerint /:
* kutya vagy macska gondozása napi többszöri látogatással, etetéssel, sétáltatással, cicák esetében WC tisztítással, simogatással
* ha ön elutazna vagy nem érne rá, kutyáját nem kell idegen környezetbe adnia, hiszen saját, területén vállaljuk felügyeletét, mindennapi sétáltatását
Kérésre ismerős vagy szomszéd segítségével elvégezhető a bejutás, ha nem tartózkodik otthon az ügyfél. Etetést tartalmazhat az ár megegyezés szerint.
Pont a kertben tartott kutya él ingerszegényebb környezetben: neki általában sokkal kevesebb séta és foglalkozás jut, mondván hogy úgyis kint van a kertben egész nap. Így aztán nem találkozik kutyahaverokkal, új szagokkal, élményekkel: ő van igazán bezárva, nem a lakásban élő kutya, aki jó esetben napjában háromszor-négyszer is kalandozni indulhat a gazdájával a környéken.
Ha kertben tartjuk a kutyát, akkor is legalább naponta egyszer sétáltatni kell, hiszen csak a közös séta során találkozhat más kutyákkal, érhetik számára oly fontos idegen szagingerek.
Elkezdtem keresni, hogy hogyan tudnám megoldani a nyári utazásom alkalmával a kutyusomról való gondoskodást, és látom, hogy sokan írtok, hogy vállalnátok kutya sétáltatást. Érdeklődni szeretnék, hogy július 24 és augusztus 3 között (10 nap) lenne-e valaki, aki egy kis máltai selyemkutyát napi 2 alkalommal levinne sétálni Budapest VII. kerületében? Nyaralni megyek és sajnos a kutyust nem tudom vinni magammal, édesanyámnál lesz, aki nem tudja lehordani rendszeresen. Kérem, aki tudna nekem/nekünk ebben segíteni írjon. Az e-mail címem: dorina_n@freemail.hu
Nagyon köszönöm és várom az üzeneteket.
Üdvözlettel, és további szép napot kívánva: Nagy Dorina
Én csak most leltem rá egy kutyás oldalra, amely szerintem segítséget nyújtana a kutyus illetve a megfelelő sétáltató megtalálásában. Jelenleg az a néhány budapesti aki regisztrálva van inaktív. Érdemes egy pillantást vetni az előnyeire! Mit szólnátok ha felélesztenénk az oldalt? :)
Szívesen vállalok kutyasétáltatás , egész napos ügyeletet nyáron. Imádom az állatokat és foglalkoznék velük.
Kedves ,állatbarát lány vagyok. Törökbálinton és környékén ( budaörs,érd) vállalnám a kutyasétáltatást. Ha a gazdi elmegy dolgozni akkor ha nem akarja egyedül hagyni othon a kutyust akkor én vigyázok rá.
Kutyasétáltatást vállalok hivatalosan számlával az alábbi kerületekben: V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XIII, XIX, XX Röviden rólam: 23 éves vagyok, kutyusok társaságában nőttem fel. Két éve vettem magamhoz egy kan magyar vizslát, melynek félőssége mellé hamar agresszív viselkedés is társult, legfőképp emberek felé. A sokadik próbálkozásom (kutyaiskola, bentlakás) után tréner segítségét kértem, neki köszönhetően látványos javulási/gyógyulási folyamatnak lehettem tanúja. Ekkor határoztam el, hogy szerepet vállalok a felelős Gazdi - kutyus közötti kommunikációban és egyéni trénerként tevékenykedem a jövőben. Felkészülésemhez nagyban hozzájárulna új kutyusok megismerése/sétáltatása, Gazdikkal való beszélgetések. Problémás kutyusok sétáltatását is szívesen vállalom!
Ár: 1.000 Ft/ óra, 1.800 Ft/ 2 óra Keressen bizalommal!
Elérhetőségeim: kovacspat@totalcar.hu 0670/387-1247 Kovács Patrik
Bizonyára sokan kerültünk abba a helyzetbe, hogy nem tudtuk biztosítani kedvencünk napi mozgásigényét. Sokszor rajtunk kívül álló okok miatt történik, de mégis megesik.
Ők is ugyanúgy szeretnek kimozdulni, játszani, ismerkedni, ahogy mi. Számukra a sétáltatás a kikapcsolódás.
10 éves tapasztalattal, kiképzői oklevéllel rendelkező állatbarát vállal Zuglóban / más kerületekben megbeszélés szerint /:
* kutya vagy macska gondozása napi többszöri látogatással, etetéssel, sétáltatással, cicák esetében WC tisztítással, simogatással
* ha ön elutazna vagy nem érne rá, kutyáját nem kell idegen környezetbe adnia, hiszen saját, területén vállaljuk felügyeletét, mindennapi sétáltatását
Kérésre ismerős vagy szomszéd segítségével elvégezhető a bejutás, ha nem tartózkodik otthon az ügyfél. Etetést tartalmazhat az ár megegyezés szerint.
Pont a kertben tartott kutya él ingerszegényebb környezetben: neki általában sokkal kevesebb séta és foglalkozás jut, mondván hogy úgyis kint van a kertben egész nap. Így aztán nem találkozik kutyahaverokkal, új szagokkal, élményekkel: ő van igazán bezárva, nem a lakásban élő kutya, aki jó esetben napjában háromszor-négyszer is kalandozni indulhat a gazdájával a környéken.
Ha kertben tartjuk a kutyát, akkor is legalább naponta egyszer sétáltatni kell, hiszen csak a közös séta során találkozhat más kutyákkal, érhetik számára oly fontos idegen szagingerek.
Érdeklődni:
nagykrisztina13@freemail.hu címen vagy a 20/559 8368 számon lehet
24 éves lány vagyok, egyetemi hallgató, és nagyon szeretem a kutyákat, de albérletben lakom Pesten, úgyhogy nem lehet sajátom. Az I., II., V., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., XIII. kerületekben vállalnék sétáltatást keddtől szombatig este 6 után (hétfőn hatig van órám, de amikor vége, aznap is tudok menni), vasárnap megbeszélés szerint kirándulásról is lehet szó.
Keresek egy megbizhato, rugalmas szemelyt, aki ha szukseges (heti 1-2 alkalom), el tudja vinni a kornyeken a kutyusaimat setalni napkozben, es amikor elutazunk (1-2havonta, 1 het max), akar az otthonunkban, akar sajat otthonaban felugyeletet valal.
14. keruletben lakom, 2 nagyon kedves, kis-kozepes termetu lany kutyusom van, Lakasban laknak.
Ar megbeszeles szerint! Jelentkezeseket email-ben varok, a nickykatona@gmail.com cimre.
Kutyasétáltatást és felügyeletet vállalok Budapesten bármelyik kerületben minden pénteken szombaton és vasárnap 16 éves lány vagyok van tapasztalatom már ebben :)érdeklődni ezen a cimen lehet( részleteket és a fizetést majd megbeszéljük de nem kérek sokat) :ravasz.v@freemail.hu :)
28 éves pedagógus sok éves kutyás tapasztalattal, jelenleg is aktív gazdiként kutyasétáltatást vállal a VI. kerületben és vonzáskörzetében, de szóba jöhet más kerület is. Ár megegyezés szerint. Alkalmi és rendszeres séta is szóba jöhet. Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!
42 éves nő vagyok, nem rég halt meg a nyuszim és nagy űrt hagyott maga után. Mindenesetre borzasztóan megszerettem az állatokat és szeretnék velük foglalkozni. Újpesten lakom, ezért itt vállalnék kutyasétáltatást.
A Semsey park közvetlen környezetében ahol kutyafuttató is van.
Kedves Gazdik! Megbízható tapasztalattal rendelkezem, főállásban vezető beosztású fiatal nő vagyok, de a kutyák az életeim :), így kiegészítő tevékenységként vállalok kutyasétáltatást, kutyafelügyeletet is. Felelősségérzetem nagyon magas, így az agresszív kutyusok ellátását is tudom vállalni, hiszen az ő kezelésük nagyobb odafigyelést és tapasztalatot igényel. Magánemberként állatvédelemmel is foglalkozom, a környezetemben élő sanyarú sorsú kutyáknak az életét próbálom jobbá tenni, mind itthon, mind külföldön. Kérem keressen bizalommal, amennyiben kutyusát szeretné biztonságban tudni az Ön távolléte alatt:) Budapest és környékén bárhol. Autóval rendelkezem, Díj megállapodás kérdése, rugalmas.:) email: nadin.je@gmail.com
22 éves megbízható lány vagyok, és szívesen vállalok kutyasétáltatást hétköznap kora reggel és/vagy este 6 után, hétvégén bármikor, leginkább a IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XIV. XVI. kerületek környékén.. Nagy állatbarát vagyok, otthon vannak macskáim és egy kutyám is, de sajnos Pesten az albérletben nem tarthatok kisállatot, ezért szabadidős elfoglaltságként szeretnék segíteni azoknak a gazdiknak, akik nem mindig tudják elvinni kutyusaikat sétálni.
Kiss Kata Sára vagyok, 17 éves tanuló. A III. kerületben kutyasétáltatást vállalok a délutáni illetve esti időszakban (5-től 6-ig illetve 7-től 8-ig) a Gazdi igénye és a kutya mozgásigénye szerint, INGYEN. A kutya szocializálását is vállalom, illetve más állatokhoz szoktatását (van egy macskám). Nagyon szeretem az állatokat, leginkább kutyákat, megbízható, türelmes vagyok. Városi, erdei séták és a hétvégéken kirándulás a Hármashatárhegyen és környékén.:)
További információkért, megbeszélés és érdeklődés ügyében a kutyaseta3@gmail.com e-mail címen tud velem kapcsolatba lépni, vagy elérhet telefonon (inkább a délutáni órákban): +3630 9120 265
7. (VII.) kerületbe keresek megbízható (ha lehet, akkor más gazdiknál leinformálható) kutyasétáltatót, kedves/emberszerető/energiabomba törpe pincherem mellé.
Munkanapokon (szombatin nem) kellene levinni az ebet valamikor kora délután (1-fél 2 környékén).
A Városliget közelsége miatt, ha az időjárás engedi (kutty nem szereti az esőt/havat) egy kiadós séta/játék jó lenne (max 1 órás elfoglaltság) de egyes napokon elég lehet egy pisi/kaki kör is (20 perc elfoglaltság).
Kérem a gy.gyenei@gmail.com emailre küldött levélben (telefonszámot kérek) jelentkezzen aki tud/szeretne segíteni.
Keresnék egy kedves embert, aki májustól hétköznaponként, 12 óra körül rendszeresen elvinné a kutyám sétálni. A munkahelyemen kellene átvenni a kutyust (5. kerület) és 1-1,5 órát barangolni vele és oda kell visszahozni!
Kérem, hogy csak azok jelentkezzenek, akik rendszeresen, minden hétköznap tudják ezt vállalni.
A xv. kerületben, a vásárcsarnok környékén vállalok kutyasétáltatást esténként, 6-7 óra körül ( 500 forint egy alkalom) . 17 éves vagyok, és nekem is van egy kutyusom:) 06306254441
Kutyaszitterkedést vállalok, Budapesten a iv. kerületben (Ùjpesten).
Jelenleg csak kistestű ,( esetleg még közép termetű) kutyák felügyeletét-sétáltatását tudom vállalni. A kisállat szállítása a gazdi által egyénileg megoldott.
Ár: Óránként 1000ft/ kisállat felügyelet.
Röviden magamról: Nagyon szeretem az állatokat. Az állatvédelem nagy szerepet tölt be az életemben. Menhelyen rengeteg tapasztalatot szereztem az évek alatt, állandó önkéntesként. Állatvédelmi feladatokat láttam/látok el. Ez jellemzően a kóbor vagy bántalmazott állatok ellátását, rehabilitálását jelenti. Sokszor volt már nálam ideiglenesen elhelyezett kutyus.
Sok rendezvényen voltam örökbefogadó napokon, segítőként.
Igyekszem részt venni a felelős állattartás terjesztésében.
Kutyasétáltatást, kirándulást vállalok kutyusoddal, rugalmasan, a nap bármely szakában, hétköznap is. Szívesen tanítom is a kutyádat. Van egy 2 éves rendkívül jól szocializált golden retrieverem ill. néha csatlakozik hozzánk egy vizsla is. Mindketten tanult, okos kutyák akik szívesen fogadják más kutyus társaságát.
Preferált kerületek Budapesten:
3., 2., 13.
Szívesen érte megyek a kutyádért és kocsival elviszem, kirándulunk, tanulunk, játszunk.
Ár megegyezés szerint. Elérhetőségeim: 06 20 519 5202, noemi.szijjarto@gmail.com, facebookon is megtalálsz.
Ács Bogi vagyok és a XIII. kerületben másfél évig sétáltattam Odit, a foxit valamint egy lagottot, majd még 5 kutyust különböző kerületekben. Szívesen sétáltatok még időszakosan, alkalomszerűen (utazás, ünnepek, túlvállalt napok miatt) bármilyen nagyságú és fajtájú kutyust mert nagyon szeretem őket és örömmel foglalkozom velük. Vállalom az otthoni ellátást is. (kutya, macska, görény és bármilyen állat)
Megbízható és türelmes vagyok.
A díjazás és kerület tekintetében pedig rugalmas :)
Kedves, megbízhatoó lány vagyok, aki imádja a kutyákat. Mivel albérletben lakom, kutyát nem tarthatok. Szívesen vállalok reggeli kutyasétáltatást Budapest belvárosában (lehetõség szerint Margit szigeten sétáltatok).
Keresek: egy megbízható személyt, aki vigyáz 2 nőstény kutyámra, míg elutazom (2-7nap). Egy nagyobb németjuhász-kopó, ás egy kicsi tacsi féle. Imádják egymást. Szocializáltak, lakásban alszanak, de kertben vannak napközben. Egy megbízható személyt és helyet keresek (lehetőéeg kertes házban), több napra, ha lehet 4. vagy 13. kerület közelében. Nem baj, ha másik kutya is van, jól viselkednek. Hosszútávra. Ár megegyezés szerint.