Köszi az infót megnézem az elektronikát,mert a biztosítékokat már átböngésztem egyesével. A tükör állítóra szükségem lenne. Egy ideje már keresek, de nem találtam eddig. Kérlek írj emailt megbeszéljük a részleteket. rgergely22@gmail.com
Nezd at a biztosítékokat, nem e vagott ki egyet. Azt most nem allitom, de a komfort elektronika az anyos ules elotti gumibetetes labtaposo alatt van.A jobb ules alatt is van valami, de azt nem tudom mi.Tukorallito gombom van eladó.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy Lancia Lybra 1.6-os. Eltörött az elektromos tükör állító kapcsolom. Gondoltam kipróbálom a Thesis állítóját mert hasonló és a csatlakozó is ugyan az volt. Sajnos nem működött,de ez még csak a kisebbik gond. Azóta nem működik elég sokk elektronikám az autóba: ablakemelő mind a négy oldal, lámpa magasság állítás, hátsó ablak fűtés, a rádió működik,de nem enged átváltani a TRIP funkcióra, elektromos tükör gyári állítóval. Nem tudja valaki véletlenül mi vezérli ezeket a funkciókat és, hogy lehet reset-elni?
Szeresd az autót, tetszen a színe. Kb. ennyi. Csak neked lesz új autó. Ha szereted és tetszik akkor úgyis megcsinálod vagy csináltatod.
Már az utolsó kiadás is tizen éves feletti. Ami már palacsintából is sok. Lesz vele biztos dolog, mert már mindenkiével van, kisebb-nagyobb.
A saját véleményem: 8 éve hajtom, 190e km mentem vele. Most 340e van az órában. Amit ugye tudjuk matekolnak. Ha lenne fiatalabb olyan 6-8 éves akkor megint ezt vennék.
Valamelyik helyzetjelző izzó hibáját jelzi. Körbejárod az autót és egyből meglesz. Legalábbis nálam ez szokott lenni. A refi és tompított hibáját nem jelzi.
Probáltam képet feltwnni a hibárol de nem tudom meret túl nagy . Az lenne a baj hogy ilyen piros ventinlátoros tartályt jelez meg egy égőt ami felkiáltó jeles valako tudja milehet a baj ?
Most vásároltam egy 2002-es 2.4 jtd 150 le-s SW-t navisat. Egy pár problémám lenne: 1. A külső hőmérsékletjelző 0 foknál -13 fok körül mutat. Mi lehet a gond? Emellett a vízhőfok csak kb. 70 fokig hajlandó felmenni 0 fok külső hőmérsékletnél, azt is csak akkor, ha min. 1800-as a fordulat, ez alatt leesik kb. 60 fokra. Utóbbi gondolom a termosztát hiba lesz. A Navit esetleg lehet valamilyen úton-módon frissíteni? A rádió működik, de folyamatosan keres, soha nem talál meg semmit. Mondjuk ha rohadt erős a jel, akkor igen, tehát nagyvárosban egy-két adót megtalál. Ez normális? Én várok csak el sokat ettől a gyári fejegységtől? Még egy probléma: kigyorsításkor berázza a motor a kasztnit, de csak inkább magasabb sebességfokozatban. Kettőstömegű lendkerék vagy csak valamelyik motortartó bak a hibás?
olasz autókhoz kb. 10 euróért le lehet tölteni a full szervízkönyvet (service CD: IT-DE-EN)
és rengeteg minden fent van a neten is sőt a fórumokon lehet kérdezni is persze ehhez azért jól kell pötyögni olaszul
és jobb ha az ember maga megy utána az alkatrésznek is
a nem-alap-kivitel (extrás) elektronikától és az első szériás modellektől eltekintve sztem az olasz autó lóhosszal jobb mint a drága német megfelelői... főleg a pörgős fire benzinesek ha kapnak jó olajat meg bent van a Supertech meg a Nanoenergizer és kap rendes benzint ... megy mint a mérgezett egér
szóval a jól kiválasztott (kintről behozott) olasz autó much car for little money - mondom ezt többek között Lybra tulajként (is) egy jó évtizede - alfára csak korlátozottan érvényes, mert drága az alkatrész és sok idő lehet a karbantartás/javítgatás a kopás és hibák miatt
van régóta olaszra szakososodott kis maszek szervíz is (Watzauto)