Mondjuk meg a frankót : LE AZ EZÜST TT-KEL !!! népautó !! :))))
Bertok, ha nem akarsz rögtön karosszériáshoz futni, akkor nézd meg első körben a kéket ( ha megvan rá a lovetta ). Az még nem kötelez semmire, de legalább lesz már valami támpontod.
Szia! Az elso az nagyon szep, mondjuk en imadom a piros audikat, alapbol is ilyet vettem volna, de amikor nekem volt meg nem talaltam. A kek belso sehogyse passzol, alapbol is irtozom tole, vagy fekete vagy bezs, az utobbi nagyon ritka. Viszont ennel a muszerfal fekete! ami jo ha megunod a keket, atborozteted az uleseket meg az ajtokarpitokat, vagy veszel neten neha van eleg olcson komplett fekete! De ez igen messze van a 2millatol, foleg mivel a regado erre a peldanyra szeptember 1jei beregisztralassal 448960Ft plusz muszaki, plusz eredet, plusz atiras! es akkor a javitasrol meg nem beszeltunk :))
a kek utolso a nyero szerintem, mar eleg regota nezegettem nagyon pofas kivulrol, jo extras, de belul megintcsak kek. ezt el kell dontened, van aki szereti, mint sokan innen a forumrol. ezust mar annyira tomeg... ne sertodjon senki, a mostani kocsim nekem is ezust, legalabb elvegyul... amennyire egy a8 eltud :))
Kérdeztem a pirossal kapcsolatban szerelőt, szerinte cserés az ajtó és a hátsó sárvédő, mert kalapálással nem lesz szép soha + valószínű a futómű sérülés is.
2150000 - alku + regadó + karosszéria szervíz + átírás + esetleg előjön valami ahogy mondod, az nem tom mennyi de biztos több 2 milliónál és lehet, hogy sokkal több.
Viszont a másodikat állítólag 150 ből helyre lehet állítani. + vizsga + átírás.
Az is quattro csak 180-as.
Egyébként köszi a lehetőséget, még előfordulhat, hogy arra járok, ki tudja hol lesz olyan amilyen nekem kell.
Hát igen, mondtam hogy az elsőben van fantázia, de szerintem csak akkor, ha ebben az árban bent van a forgalomba helyezés + a karosszéria javítása is !!
Plusz én azért megnézném azt a szervíz könyvet is ( bár nem lehet abban sem megbízni ) pl. : volt- e 120 e-nél vezérlés cserélve benne??? Mert a 2003-hoz elég sok a közel 170 e km. Az enyém 99-es és most van benne 145 e !!
Én kaposvári vagyok, és nem igazán esik útba Cegléd, de ha erre jársz egyszer....
Az első valóban megmozgatja az ember fantáziáját. Bár ez a kék belső nem igazán passzol a külsőhöz. A javítás szerintem azért nem kis összeg lesz + ki tudja, hogy a futómű nem kapott - e ??
A negyedik ill. ötödik inkább.
Nekem a kék felé billen a mérleg ( mert nekem is ez a szín van ), bár ebben meg az ülés kimondottan szarul néz ki. De attól még azért jó!
A chip-től nem kell a TT-nél tartani, mert itt a forumon szinte mindenkiéjé meg van már piszkálva és semmi gond nincs vele. Plusz van aki ért is hozzá... Állítólag :)))
Ha tényleg komolyan érdekel a dolog, akkor talán jobb lenne a vásárlás előtt valakivel összefutni a forumozok közül személyesen, hogy legyen összehasonlítási alapod.
A második autó tulaját "ismerem", vagyis tudom hogy ki az! kb. 7-9 hónapja nem jár az autóval, egy Smart roadsterrel jár most, mert nem tudja tankolni a TT-t. Ha jól tudom,akkor nagyon le van égve, érdeklődj utánna mennyiből javítanák ki neked a sérüléseit, mert szerintem 1,5M-ért is odaadná. Itt van Dorog mellett 15km-re! Tuning mentes!
Még az utolsó kékről: Nincs baj azzal, ha chippelve van, kb. fél év után te is elkezdenél rajta gondolkodni! A felnik (ha eredetik) kb. 200-250E ft, a H&R futómű is van 100-150E. Tehát nem sajnálta a pénzt rá, bár lehet hogy "hobbi versenyző", és akkor tuti nyomta neki! (bár melyikünk nem :) )
Ezek csak az én véleményeim, 1,5 éve vagy büszke TT tulaj, de minden héten megnézem őket a használtautón! :)
Lehetnénk egy kicsit segítőkészebbek. Mi az amit ki nézztél magadnak? A két misi azért elég erősen behatárolja a lehetőségeket. Az alkatrészek nem egy világvége árban vannak, de azért kell rájuk költeni, mint minden cirka 10 éves autóra. Különösebb tipus hiba nem jellemző rájuk, az emlitett elektromos hibákon kivül. És hát ugye egy turbós autóról beszélünk, ezért különös figyelmet érdemel a turbófeltöltő állapota, kuplung, féltengelycsuklók. Figyelni érdemes még a kormánymű olajszivárgására. Kb. ennyi.
Itt a forumon is többen vagyunk 10 év körüli vasakkal. De ezek közül szerintem senki nem adná el szivesen az autóját illetve tényleg egy bolond társaság. :-)