Véletlenül nem te voltál narancssárga barcás pólóban?
Amúgy télleg nem tom mit láttál, Dusan Jurkunassal keresztbe fogja a holmi Gulyás-féléket lenyelni....:)
A másik: eljutottak Szolnokra olyan kósza hírek a meccs előtt, hogy lesz sok kecsapos....hát ha arra a kislánykórusra gondoltatok, akik végig visították a meccset, akkor asszem nem csalódtam bennetek.
Jelic-et nem lehet egy napon emlegetni Lopatkával.
A játéktudását tekintve majd meglátjuk, ugyanis ez a meccs nem volt mérvadó.
Igazi ellenfele nem volt a palánk alatt. Így támadásban is könnyen élt és védekezésben hát hmm hmmm ...... szóval nem nagyon kaptunk gólt a palánk alól, amikor bent volt.
Viszont amiért nagy sértés a lengyellel összevetni az a mentalitása.
A polák szart a csapatra, sőt a csapategység a mélyponton volt az itt léte alatt.
Jelic viszont űzi, hajtja a többieket és nem csak meccsen - ahogy most láthattad - hanem edzésen is ugyanezt csinálja. Tanítja, buzdítja a fiatalokat. Le a kalappal előtte.
Kb 2 méterre ültél mellettem szóval uazt kellett látnunk de én úgy gondolom hogy nem lesz rossz védő a centerünk. Nem volt könnyű dolga hiszen néha mindenki össze vissza rohangált de ha ott lesz mellett Jurkunas és összeszoknak picit nem hiszem hogy sokan lesznek akik beviszik mellettük a labdát.Nekem pont Coleman volt inkább kérdéses bár sokat számít majd ha együtt lesz a keret...annak idején Kelley sem tetszett most meg...na majd meglátjuk:)
A centeretek nem tud védekezni... Nekem olyan Lopatkásnak tünt. Mondjuk nem volt vele szemben center... Az már Volcy bénaságát "dicséri", hogy nem tudta kihasználni (5/18 mezőnyt dobott...).
A kisebb feka 8-as volt:)Csak azért mert az szerintem is jó...Amugy ha ehez a kecsohoz hozzáteszem akik hiányoztak sztem még ugy sem sok sanszuk lesz a 8ra.
A centerünk extra...nem akarok elkiabálni de Jurkunassal az évtized belső kettősét alkothatják...már alig várom hogy Savic megpróbálja bevinni mellettük a labdát:)))