Igen, én írtam, hogy 250 pénz, nincs nagyon olcsóbb, mert nincs közvetlen Bp-Lisboa járat, Londoban kell átszállni, az ugye eleve 2 jegy, több vámvizsgálat, meg több hercehurca...
Az igaz,hogy hosszú út lenne,de Európa legszebb vidékein.Nekem id?m van ráérek.Sajnos jogosítványom nincs.Mindenképpen au autóút mellett vagyok.A repül?út eléggé drága ahogy tudom.
E-mailben megbeszélhetjük az utat.
Stxion
Az autó nem gond, le kellene szervezni, de a távolság miatt időben elég húzós út lenne.
Repülővel meg drága, most olvasom ,250 ezer.
Olcsóbb repülőút nincs?
Ha nincs más mehetünk autóval.
Alfaromeo 156. 1.9 JTD-m van klímás, ha az megfelel.
Fogyasztás: 5 liter gázolaj/100 km.
Én is örülnék ha magyar emberek végre meg tudnának valamiben egyezni, az elmúlt napok eseményei alapján bennem a mi kis országunk kapcsán már Bizánc képe merült fel, amely képes volt a nagy török birodalmat belülről szétrothasztani miután az nem volt képes aszimilálni, és már kezdtem félteni azt a nemzetközösséget amely minket befogad.
Végig visszaolvasva, jól nézni és olvasni, hogy csapat ide tartozás nélkül EGYSÉGES lesznek a szurkolók. (Vajon miért a vki halálán mondjuk ezt, hogy elég legyen az ellenségeskedésből?).
Első lépésként Magyar Zoltánhoz kéne fordulni és szerintem nyitott kapuk lesznek nála, remélem fog segíteni ez ügyben. Ha ezek megvannak utánna a szurkolók és a média (TV, Rádió, és Netes hír portáloknak egy közleményt kéne elküldeni szerintem. De csak akkor, ha Mindenki benne lesz és EGYSÉGES!
Még vmit, hogy ha a Wales ellen lesz ilyesmi, akkor vmit üzeni is kéne a Portugáloknak.. Erről mit gondoltok?
Javasolhatok vmit. Maximum öt (5) embernek kellene ezt az egészet megszervezni.
Eldönteni, hogy mi legyen a megemlékezés.
Hol - mikor - milyen módon - utána a helyszini illetékesekkel tárgyalni.
Aztán, amikor már minden fixálva van, akkor meghirdetni, hogy, aki emlékezni akar, abba a szektorba kérje a jegyét.
Több ember a szervezéshez nem kell, mert az már káosz.
Sztem a technikai vezető pontosan meg tudja mondani az olyan jellegű dolgokat, amit kérdeznek tőle: lehet-e bevinni gyertyát, az óriás képet le kell-e pecsételni, ha igen, akkor pénzbe kerül-e, ha igen, mennyibe...
Vagy szted nem így van?
Nocsak.
Milyen profi lehet a válogatott,ahol a technikai vezető korrekt tanácsokat ad koreográfiák tervezésére, kivitelezésére. Én megkérdezném tőle azt is,hogy esetleg nem tud-e valami új és változatos rigmust válogatott meccsekre.
Szerintem hozd fel ott is, és minél több olyan topicban, ahol van arra esély, hogy olyasvki elolvassa, aki kijön a meccsre.
Sőt!!! Sztem kéne csinálni 1 olyan topicot néhány fórumban, hogy 'Megemlékezés Fehér Mikire a köv. válogatott meccsen'. Ez lenne a legjobban szem előtt.
OFF
De ha úgy köszönsz be hozzájuk, hogy "fagyisták", mégis mit vársz? Szted ha hozzánk úgy jöttél volna, hogy "dózsások", mi lett volna a reakció? Hasonlóan, ha Hozzátok "lákista" megszólítással írt volna vki?
Nyilván nem szorulnak rá a zöldek pont az én védelmemre, de nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne megérteni, mi ezzel a gondjuk. Az a beírásod... Hát sztem nem segített az összefogásban...
ON
Lehet ezt a témát a Magyar válogatott topicban kellett volna felhozni.
Na mindegy mostmár itt kezdtünk erről beszélni.
Azért tényleg kérek mindenkit, hogy legalább ebbe a topicba ne szídjon senki senki!
Nem ér az egész annyit.
ezt pofázom ember! Ha nekem valaki fagyista hagy legyen fagyista! De a walesi meccsre ne legyenek fradisták, újpestiek, lokisták stb, hanem magyarok legyünk, akik összefognak és erre az alkalomra nem zrikáljuk, utáljuk, szeretjük stb egymást, hanem Mikire emlékezünk. Aztán másnap megy minden ugyanúgy.
"Mennyi idő megcsinálni, mennyi a költség, mittudomén"
Attól függ, hogy mit, és milyen méretben, milyen bonyolultsággal.
Egy zászlóhoz be kell szerezni a műanyagot, össze kell ragasztani, megszárad, stb. Aztán lehet kezdeni a festést. Min. 1 hét + a beszerzési idő
Kartonokat csak méretre kell vágni (vagy eleve akkorának veszi meg az ember)
Amúgy egy kicsikét egyedi ötlet: görögtűzekből ki lehetne rakni egy 29-est. Na? Népstadionnál elég nagy a lelátó hozzá.
Itt egy minta lengyelföldről:
Egyébként utánakérdeztem, Újpesten támogatást élvezne a terv...
És te fagyistázol?
Gondolod, hogy ezekután szóbaáll veled valaki?
Legyél te az egyik szurkoló, én kiváncsi leszek, hogy a megbeszélésen is fagyistázni fogsz-e!
Nem hiszem, mert jól segbe lennél rúgva!