Kedves feleim, ha van érkezésetek, szabbaton temérdek palacsintát tervezek sütni, gyertek és segítsetek elfogyasztani azt. Közben lehet inni is, de nem kötelező.
(Amúgy szerintem létező jelenség, hogy a zember azért keres vírusirtót, mert meggyőzik, hogy kell neki olyan - az ilyen 'nem sürgős, de kellene valami'-esetekben eszembe jut a gyanakodás.)
a víruskergető nélküli életet én csak azoknak merném ajánlani, akik alapos és naprakész ismeretekkel bírnak számítógép-biztonsági témában, átlagos netezőnek semmiképp. és a parasztlogika azt súgja, hogy ha valah éppen vírusirtót keres, akkor azért teszi, mert valamibe beleakadt.
És át lehet kapcsolni "pirate talk" üzemmódra, ahol aztán olyan menüpontok vannak, hogy "Scouring the ship" and "searching for stowaways".
Na de.
Itt egy rövid, ámde mulatságos félmondat a Finntroll-biográfiából: "...whom he knew from Sibelius Music College in Helsinki, where Trollhorn had been teaching. "
Kezicsókolom, Trollhorn tanárurat keresem, szeretném beiratni a gyakjegyemet. Hogy hagyjam itt az indexemet, és majd beírja, ha visszaért a turnéról?
Illetve egy Hrabalt idéző epizód egy katolikus zsákfalu életéből (a modorosblog egyik kommentelőjétől): "Húsvétkkor passió, a kereszten a plébánosunk, Pilátus szerepében a polgármester."
(Csak jelezném, hogy az Avast otthon gond nélkül elfut a 7 éves vasat tartalmazó asztali gépemen, nem tolakodik, nem lassít, nem kiabál feleslegesen. Anno az Indexen ajánlották egy cikkben.)
Megpróbáltam felrakni az Eset-et, nem mászott fel, de legalább kultúráltan rollback-elte magát, és javasolta, hogy később próbáljam újra. Internet insecurity rulez.
Valah, szerintem ha nem raksz fel mindenféle szemetet, a Windows tűzfalát és az automatikus frissítést bekapcsolod, akkor aránylag hosszú ideig használható marad a géped.
Nem ajánlok, mert nem jut eszembe, melyik volt az egyetlen működőképes, talán az ESET irtója, talán nem, de az AVG (és a legtöbb, melyet kipróbáltam) a lassabb gépeket garantáltan hazavágja, többet 'eszik' és 'tolakodik', mint 2-3 durvább vírus együtt. És természetesen csak az 'uninstall' kapcsolja ki.
Hétköznapi ruhákba öltöztettük a zsűrit, egyszerű, nem túl elegáns darabokat kaptak, ez illett a Tábor kötetlenebb hangulatához, hiszen itt a fellépők is lazábban öltöztek fel” – indokolta többek közt Nagy Feró barackvirág színű farmerét Náray Tamás a mentorok stylistja. „Lesznek azért még ők elegánsak is! Az élő adásokra nagyon csinos holmikkal készülünk” – igyekezett megnyugtatni a kedélyeket.
Gondolom, mindenféleképp szükségük van arra a pénzre, annyira, hogy megéri nekik szívatni a munkaerőt érte, aki amúgy éppen építkezik, stb. stb. B****ák meg.