Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Szerintem ezen nem kell gondolkodnunk. Nem fog elmenni. Még csak pletyka szinten sincs ajánlat érte. Gondolom nem véletlen. Balotelli írta ki a pólójára, hogy miért mindig én. Őt is mindig igaztalanul támadták. A flegmasága miatt támadjuk folyton. Lehet így viselkedni, ténferegni, de akkor rúgni kell egy szezonban 30-35 gólt, amikor nagy meccs van akkor főleg. Akkor mindenki elnézi neki. Ahogy Barcelonaban is elnézte mindenki Messinek, hogy nem védekezett. Ha viszont ennyi gólra képtelen, akkor meg hajtson mert esetleg kifütyülik. Nincs gond. Fogja be a szánkat. Holnap rúgjon egy mesterhármast. Azután a szezon végéig a bajnokságban még rúgjon 15-20 gólt és vigye be a hátán a csapatot a Bl-be. Ha sztár, akkor ilyen elvárások vannak felé, ha nem az, akkor meg ne viselkedjen úgy.
Mondjuk a két Interes középpályás, kicsit más szint a mezőnymunkájuk. Szerintem ne is hasonlítsuk őket össze, mert Leao ha nem ad gólpasszt, vagy rúg gólt, akkor a teljesítménye szinte nulla. Ők végig hajtják a meccset, szereznek egy csomó labdát, megakasztanak egy rakás támadást, bekapcsolódnak a labdajáratásba, stb. Míg Leao végig ténfereg, a legegyszerűbb passzt is képes elszórni, amikor pedig egyszer-egyszer visszafut, azt úgy megtapsolja a közönség, mintha éppen egy világrekordot futott volna. Leaot Viniciussal összehasonlítani lehet, de nem érdemes. Nem egy liga. Mondjuk abban hasonlítanak, hogy mindkettő viselkedése tud ellenszenves lenni.
Hát ja...kicsit sűrűbb lett az élboly, izgalmasabb a bajnokság, tkp még a Juve is lehet bajnok, de ez nekünk most inkább rossz. A Fiorentinanak hamar vége lesz, mint a botnak, de nekünk még az is kell, hogy az Atalanta és a Lazio elfogyjon...(no persze még boldogabbak lennénk, ha az Inter, Juve páros + netán Napoli betlizne, de erre nyilván kisebb az esély)
Ja abszolút, egészen botrányosak a passzai Leao-nak, de még hátrafelé is. Consi jól teszi, hogy leülteti a padra, így legalább csereként beállva van esély, hogy a fáradó védők között 1-2x megvillan, és abból lesz gól. Viszont így legalább nem emberhátrány teljes 90 percig...
Mondjuk úgy látszik, a sajtónak az egy darab villanás elég is....lásd:
Gazzetta dello Sport’s ratings
7: Rafael Leao, Santiago Gimenez, Alex Jimenez.
6.5: Tijjani Reijnders, Joao Felix.
6: Matteo Gabbia, Malick Thiaw, Youssouf Fofana, Christian Pulisic.
5.5: Mike Maignan, Kyle Walker, Theo Hernandez, Yunus Musah.
5: Riccardo Sottil.
Corriere dello Sport’s ratings 7: Santiago Gimenez, Alex Jimenez.
6.5: Joao Felix, Rafael Leao.
6: Mike Maignan, Kyle Walker, Matteo Gabbia, Malick Thiaw, Theo Hernandez, Tijjani Reijnders, Christian Pulisic.
Walkert felüdülés nézni Royal (brrr) helyett, Felix eddig sztem várakozáson felüli, Santi meg elkezdte pötyögtetni, persze még kicsi a merítés. Ha ide vesszük Fofit, aki nélkülözhetetlen középen, akkor elmondhatjuk, h az utóbbi hónapokban nagyon komoly hiányposztokat sikerült 'felturbózni'.
Tegnap éreztem azt először, h nem beleszarunk mentalitással állunk a meccshez, ment a gyurma, kevés sikerrel, de az akarással nem volt gond. Ki kell még alakulnia a játéknak, Consi másfél hónapja van itt, kapott a kezdőbe 3-4 új arcot, reméljük működni fog.
Bondo elég jól mozgott a Monzaban, én tőle is sokat várok.
Ami érdekes, h Reijn haloványabb az utóbbi időben, nem megy annyit előre, nem annyira veszélyes. Persze ez lehet tudatos is, meg talán a védekezés is stabilabb lett.
Abszolút, nekem is ilyesmi gondolataim vannak. Leao műesései is undorítóak: nem a labdát akarja megjátszani, hanem folyamatosan dobálja magát. Ezt már csak azért sem fújják be, még ha valós lenne, akkor sem.
Felix viszont meglepően hajt (most még...), van védekezése is, sprintek, cselek, váratlan megoldások, sőt fejpárbajokat is nyer.
De Jimenez volt nálam tegnap a MoM...dinamika, alázat, és ugye tegnap egy remek löbbölés, ami az igazi kulcs volt a gólhoz.
Azért ha nem csak ezt a számot nézzük, hanem a meccseket, akkor árnyaltabb a kép. A mezőnymunkája nulla. Valahogy számszerűsíteni kellene, hogy hány gólt kapunk abból, hogy nem védekezik. Ha egy szezonban ad 7 gólpasszt, az azt jelenti, hogy kb minden hetedik meccsen ad egyet. Amióta itt van 244 meccsen rúgott 67 gólt. Kb minden negyedik meccsen. Ha a számokat nézzük, akkor az megerősít benne, hogy minden jó meccsére jut 3-4 vérlázítóan gyenge.
Meglepő stat, azt tudtam h sok gólpasszt ad, de h a legjobb benne...
Na ezért kellett volna mellé már évek óta egy ilyen Gimenez kaliber, biztos h még több lenne.
Tegnap a haverral arról besz, nyáron 26 éves lesz a portugál, sokáig már nem mondható rá h fiatal, óriási potenciállal, mert már nem lesz az, ha már nem késő most ez a jelző.
Én akkora fejlődési ívet nem látok nála, h elhihessem, ő lesz a következő 2-3 év játékosa, aki bl döntőbe visz minket, még ha vmi kurva erős csapat is lesz körülötte. Egyszerűen ez a hozzáállás, ez a primadonnáskodás nem fér bele, sem védekezés szinten, sem hozzáállás szinten. Magyarul én eladnám, nekem Felix tegnap is ezerszer jobban tetszett, az akarása, a letámadása példaértékű volt a honfitársával ellentétben.
Nekem Theo is egyre jobban szúrja a szemem, a kis spanyol meg megy mint a gép.
Egyébként ide hozhatjuk mi a világ legjobb centereit, ha nincs aki helyzetbe hozza, mire megyünk vele? Gimenez hány beadást kapott fejre, vagy bárholva?
Egyetértek, évek óta ez a véleményem, lehet itt bármilyen top csatár, ha nem kap labdát.