Keresés

Részletes keresés

KÁGÉ Creative Commons License 2000.06.26 0 0 242
Amikor azt mondtad, hogy én második vagyok a lincslistádon, azzal implicite azt is mondtad, hogy a sorszámos nyominak nem hiszel, hiszen ő engem ártatlannak hirdetett ki.

Légyszíves ne zavarj össze még jobban ezekkel a sorszámokkal! :))))

Egyébként a játék nagyon érdekes. Levelezek Nyomozó35-tel, meg még valakivel, aki nyominak mondja magát. Átlagosan tizenhét másodpercenként változik a véleményem, hogy melyikük hazudik...

Úgyhogy tényleg érdekel minden olyan információ, megérzés és észrevétel, ami Nyomozó35 mellett, vagy ellen szól!

Üdv

KÁGÉ

Előzmény: Mulan (241)
Mulan Creative Commons License 2000.06.26 0 0 241
KÁGÉ, kedves!

Azért vagy gyanús, mert más vagy, mint máskor! Bár ez a Nyomozó34 kissé emlékeztet a megszokott énkédre, de mitomén, hogy valódi-e? Gyerünk, győzzél meg!

Egyébként Nyomozó34 szavahihetőségéről egy szót nem ejtettem. Nyomozó35-ről meg nem azt írtam, hogy biztosan nem valódi, hanem, hogy nem tudhatom, valódi-e.

Olyat meg, hogy Téged megfigyeltek, és ártatlannak találtak, na, mintha már láttunk volna...

PS: Csigga helyére Csigga állíthat helyettest, vagy a JV beveheti a 11-20. jelenkező valamelyikét. Ők ketten illetékesek tudatni a helyettessel - ha még szereptudatlan vállalta a játékot - hogy milyen szerepet vesz át - ill. a rendelkezésére álló infót.

Anti KGB Creative Commons License 2000.06.26 0 0 240
Szia Chino-san!

Próbálok neked levelet írni, de nem sikerül elküldeni. Amit felvetettél jó ötlet, de lekéstem sajnos :((. Most mit csináljak?

Anti KGB

Előzmény: Chino-San (236)
trebb Creative Commons License 2000.06.26 0 0 239
Terrrrmészetesen! :))))))

(gyk. NEM. NEM. NEM. [és még a kakas sem kukorékolt] A JV szerintem nem játszhat, és EZ EGY VITATHATATLAN szabály!!)

Előzmény: KÁGÉ (238)
KÁGÉ Creative Commons License 2000.06.26 0 0 238
Te vagy fd, trebb pajtás? :)))
Előzmény: trebb (237)
trebb Creative Commons License 2000.06.26 0 0 237
235-236-ra a válaszok.

Bocsánat, de fd nem állhat be.

Ezért tisztelettel felkérném, hogy eszmefuttatásait NEKEM küldje el, ha érdekli, válaszolni nem fogok :)))))).

Szóval fogok, de infot nem adok ki, mert nem tudom, hogy kinek az álnickje ez. :)

Chino-San Creative Commons License 2000.06.26 0 0 236
fd felvételét én is támogatom.

Annyiban egyébként igazad van, hogy ha a 35-ös számú, nem az igazi nyominger, akkor az igazi helyében már régen sikítottam volna, hogy ne higgyetek neki.

Egyelőre én hiszek a 35-öskének.

Előzmény: KÁGÉ (234)
fd Creative Commons License 2000.06.26 0 0 235
Köszönöm a felvetést, de csak a következö játékba szállnék be :-)
Túl jól beexponáltam magam :-)
Talán nem kellett volna közhírré tennem, mire gondolok, akkor jó lett volna, így nem sok értelme lenne :-))
Stef
Előzmény: KÁGÉ (234)
KÁGÉ Creative Commons License 2000.06.26 0 0 234
Szolgálati közlemény: Mit szólnátok, ha Csigga helyére bevennénk fd-t? Én a magam részéről támogatom... (különben nem vetettem volna fel)
KÁGÉ Creative Commons License 2000.06.26 0 0 233
Mulan, kedves, én miért vagyok neked gyanús?

Én nem tudom, hogy Nyomozó35 valódi nyomozó, vagy álnyomozó, de felteszem a szokásos kérdést: ha nem ő a valódi nyomozó, akkor a valódi nyomozó miért nem jelentkezett a megfigyelésének az eredményével? Vagy miért nem cáfolta visszakézből Nyomozó35-öt.

Mitől vagy olyan biztos benne, Mulan pajtás, hogy Nyomozó34 hazudik?

Egyébként jelentkezett nálam valaki azzal, hogy ő a nyomi, és azt mondta, hogy engem figyelt meg, és ártatlannak talált. Úgy látszik nagyon népszerű megfigyelési- és védelmi alany vagyok...

Üdv

KÁGÉ

fd Creative Commons License 2000.06.26 0 0 232
azt viszont már látom, hogy ha én játszok majd, nem szabad majd álnévnick-en leveleznem, mert a betükihagyásaim két pillanat alatt lebuktatnak :-))
Stef
Előzmény: fd (231)
fd Creative Commons License 2000.06.26 0 0 231
Elmefuttatok :-))
Már csak azért is érdekes ez a nyomozói beszólás, mert ha igaz lenne, akkor ugyebár a másik gyilkos már _tudja_ a parnert. Ha viszont nem igaz /söt, ha egyenesen az egyik gyilkostól származik/ akkor sikeresen kiiktat egy ujabb játékost /esetleg épp a nyomozót :-)/ Mindenesetre szerintem a legtanulságosabb most Fistandantilus magán-levelezése a következö pár órában, különös tekintettel a beérkezö levelekre :-))
A legdurvább lehetöség: a következö éjszaka a gyilkosok is öt akarják megölni, meg a csapat is öt lincseli meg :-)))

Ha túl mélyen szólok bele, állítsatok ám le!

Stef

Mulan Creative Commons License 2000.06.26 0 0 230
Itt egy kormos a teáskanna a sarokból:

fd, kedves!

Még a rendes nicken leadott végrendeletről sem célszerű elhinni, hogy úgy igaz, ahogy van. Itt még az elhunytak is megbízhatóan összehazudoznak mindenfélét, ha gyilkos-szerepet játszottak. Az ártatlanok persze többnyire igazat mondanak - kivéve, amikor direkt gyilkosbeugratóst játszanak - de az ember legfeljebb a saját ártatlanságában lehet biztos.

Bárminő messze is legyen csütörtök - pillanatnyilag határozott véleményem van a következő lincs ügyében: DevMes, KÁGÉ (egyikről sok szó esett, a másiktól szokatlanul kevés.)

Nosza, tessék megváltoztatni!

Off: Chino, kedves, persze, hogy szorítunk

KÁGÉ Creative Commons License 2000.06.26 0 0 229
Minden esetre az Nyomi35 mellett szól, hogy engem a védelmébe vett...
Chino-San Creative Commons License 2000.06.26 0 0 228
Natttyon jó kérdés. Ugyanis én kaptam egy emilkét egy antikgb nevűtől, aki aztat írta, hogy ő a nyomi. Itt viszont még nem jelenkezett.

Ilyenkor most ki a hiteles? Vagy a kettő ugyanaz?

Mer aztat megírhatná a másik mailjéről, addig ugyanis csak sötétben tapogatózunk, márpedig úgy még egy gyakorlott zsebtolvaj is könnyen mellényúl, ha nem tudja mit keres.

Előzmény: fd (224)
Fistandantilus Creative Commons License 2000.06.26 0 0 227
Üdvöz legyetek!

Úgy tűnik felkerültem az akasztandók listájára... Valakinek igencsak érdeke, hogy kiiktasson a játékból.

fd Creative Commons License 2000.06.26 0 0 226
Ahha :-) Akkor szerintem a multkori tippel ült :-) Mármint az, hogy a három keresett személyböl kivülállóként egyet már /remélhetöleg/ beazonosítottam :-))
Stef
KÁGÉ Creative Commons License 2000.06.26 0 0 225
Pontosan ez a kérdés motoszkál most mindenki fejében...

Üdv

KÁGÉ

Előzmény: fd (224)
fd Creative Commons License 2000.06.26 0 0 224
Tapasztalatlan megfigyelokent hadd kerdezzem meg: Az itt nyilatkozo 'Nyomozo35' mennyire tekintheto hivatalosnak, avagy lehet-e felrevezeto informacio?

Thx : Stef

trebb Creative Commons License 2000.06.26 0 0 223
Ennyire nem vagyok gyors!! :)))))))))

Meg azé dógoni is kéne, vagy mifene :))

Előzmény: Maminti (221)
trebb Creative Commons License 2000.06.26 0 0 222
Miután kidobtátok Mamintit, a hajósinas, aki takarított a szobában a következő levelet találta:

"ÁRTATLAN zsoldos vagyok. Ha meghaltam, akkor valószínűleg el lettem téve láb alól, remélem nem lincs útján. Dev _tudja_, hogy én ártatlan agyok,
mégis engem vádol, mióta rájöttem, hogy kicsoda Ilja. Egyszer hallgassatok rám."

Előzmény: trebb (219)
Maminti Creative Commons License 2000.06.26 0 0 221
Trebb, a testamentum?
Nyomozó35 Creative Commons License 2000.06.26 0 0 220
Ma éjjel KÁGÉ-t figyeltem meg. Ő békésen aludt a szobájában, ám Fistandantilus-t láttam, amint megpróbálta megölni KÁGÉ-t. Az első gyilkos megvan.
trebb Creative Commons License 2000.06.26 0 0 219
Na ja!! :)

Levelek mentek.

Következő határidő: csütörtök 2000.06.29 10.00.00 CET

Előzmény: KÁGÉ (217)
Chino-San Creative Commons License 2000.06.26 0 0 218
És vajon a nyomingerünk mit tudott meg?

Mellesleg partra szálunk végre? Mert én csak de. érek ma rá ilyen földhözragadt dolgokkal foglalkozni, délutáni felvételizésből kifolyólagosan. Ha ráértek szoríccsatok nekem 3 körül pls!

KÁGÉ Creative Commons License 2000.06.26 0 0 217
Na azért...
Előzmény: trebb (215)
KÁGÉ Creative Commons License 2000.06.26 0 0 216
Már bocs, de én nem a kis zöld tündérre szavaztam! Egy ilyen apró, de komoly mágikus erővel rendelkező tündér hogyan is lehetne a KÁGÉ-bé ügynöke?
Előzmény: trebb (214)
trebb Creative Commons License 2000.06.26 0 0 215
Állj!! Kiabált közbe KÁGÉ, szerintem Fistandantilus a kém!!

De sajnos elkésett, a korláton már áthajították Mamintit a szalámiszsömléival.

(bocsika :))))))))))

Előzmény: trebb (214)
trebb Creative Commons License 2000.06.26 0 0 214
Megjött az összes szavazat.

A zsoldoscsapat összegyűlt estére a hajófedélzeten egy kellemes kis horgászásra. Cápára csaliztak, és a meleg tenger ősi szörnyetegei gyorsan odacsoportosultak a hajó köré.

Beszélgetni kezdtek ami hamar vádaskodásba csapott át:

Márpedig Te vagy a kém!! volt a legfontosabb mondat.

DevMess Martira mutogatott
Maminti és Marti DevMess-re
a többiek meg közfelkiáltással bevágták Mamintit a tengerbe cápacsalinak.

Spec. levelek indulnak.

Előzmény: Chino-San (213)
Chino-San Creative Commons License 2000.06.26 0 0 213
Már elküldtem.

Kicsit rohanásban vagyok így hétfő reggel.

Megkaptad?

Előzmény: trebb (210)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!