Amikor azt mondtad, hogy én második vagyok a lincslistádon, azzal implicite azt is mondtad, hogy a sorszámos nyominak nem hiszel, hiszen ő engem ártatlannak hirdetett ki.
Légyszíves ne zavarj össze még jobban ezekkel a sorszámokkal! :))))
Egyébként a játék nagyon érdekes. Levelezek Nyomozó35-tel, meg még valakivel, aki nyominak mondja magát. Átlagosan tizenhét másodpercenként változik a véleményem, hogy melyikük hazudik...
Úgyhogy tényleg érdekel minden olyan információ, megérzés és észrevétel, ami Nyomozó35 mellett, vagy ellen szól!
Azért vagy gyanús, mert más vagy, mint máskor! Bár ez a Nyomozó34 kissé emlékeztet a megszokott énkédre, de mitomén, hogy valódi-e? Gyerünk, győzzél meg!
Egyébként Nyomozó34 szavahihetőségéről egy szót nem ejtettem. Nyomozó35-ről meg nem azt írtam, hogy biztosan nem valódi, hanem, hogy nem tudhatom, valódi-e.
Olyat meg, hogy Téged megfigyeltek, és ártatlannak találtak, na, mintha már láttunk volna...
PS: Csigga helyére Csigga állíthat helyettest, vagy a JV beveheti a 11-20. jelenkező valamelyikét. Ők ketten illetékesek tudatni a helyettessel - ha még szereptudatlan vállalta a játékot - hogy milyen szerepet vesz át - ill. a rendelkezésére álló infót.
Annyiban egyébként igazad van, hogy ha a 35-ös számú, nem az igazi nyominger, akkor az igazi helyében már régen sikítottam volna, hogy ne higgyetek neki.
Köszönöm a felvetést, de csak a következö játékba szállnék be :-)
Túl jól beexponáltam magam :-)
Talán nem kellett volna közhírré tennem, mire gondolok, akkor jó lett volna, így nem sok értelme lenne :-))
Stef
Én nem tudom, hogy Nyomozó35 valódi nyomozó, vagy álnyomozó, de felteszem a szokásos kérdést: ha nem ő a valódi nyomozó, akkor a valódi nyomozó miért nem jelentkezett a megfigyelésének az eredményével? Vagy miért nem cáfolta visszakézből Nyomozó35-öt.
Mitől vagy olyan biztos benne, Mulan pajtás, hogy Nyomozó34 hazudik?
Egyébként jelentkezett nálam valaki azzal, hogy ő a nyomi, és azt mondta, hogy engem figyelt meg, és ártatlannak talált. Úgy látszik nagyon népszerű megfigyelési- és védelmi alany vagyok...
azt viszont már látom, hogy ha én játszok majd, nem szabad majd álnévnick-en leveleznem, mert a betükihagyásaim két pillanat alatt lebuktatnak :-))
Stef
Elmefuttatok :-))
Már csak azért is érdekes ez a nyomozói beszólás, mert ha igaz lenne, akkor ugyebár a másik gyilkos már _tudja_ a parnert. Ha viszont nem igaz /söt, ha egyenesen az egyik gyilkostól származik/ akkor sikeresen kiiktat egy ujabb játékost /esetleg épp a nyomozót :-)/ Mindenesetre szerintem a legtanulságosabb most Fistandantilus magán-levelezése a következö pár órában, különös tekintettel a beérkezö levelekre :-))
A legdurvább lehetöség: a következö éjszaka a gyilkosok is öt akarják megölni, meg a csapat is öt lincseli meg :-)))
Még a rendes nicken leadott végrendeletről sem célszerű elhinni, hogy úgy igaz, ahogy van. Itt még az elhunytak is megbízhatóan összehazudoznak mindenfélét, ha gyilkos-szerepet játszottak. Az ártatlanok persze többnyire igazat mondanak - kivéve, amikor direkt gyilkosbeugratóst játszanak - de az ember legfeljebb a saját ártatlanságában lehet biztos.
Bárminő messze is legyen csütörtök - pillanatnyilag határozott véleményem van a következő lincs ügyében: DevMes, KÁGÉ (egyikről sok szó esett, a másiktól szokatlanul kevés.)
Natttyon jó kérdés. Ugyanis én kaptam egy emilkét egy antikgb nevűtől, aki aztat írta, hogy ő a nyomi. Itt viszont még nem jelenkezett.
Ilyenkor most ki a hiteles? Vagy a kettő ugyanaz?
Mer aztat megírhatná a másik mailjéről, addig ugyanis csak sötétben tapogatózunk, márpedig úgy még egy gyakorlott zsebtolvaj is könnyen mellényúl, ha nem tudja mit keres.
Ahha :-) Akkor szerintem a multkori tippel ült :-) Mármint az, hogy a három keresett személyböl kivülállóként egyet már /remélhetöleg/ beazonosítottam :-))
Stef
Tapasztalatlan megfigyelokent hadd kerdezzem meg: Az itt nyilatkozo 'Nyomozo35' mennyire tekintheto hivatalosnak, avagy lehet-e felrevezeto informacio?
Miután kidobtátok Mamintit, a hajósinas, aki takarított a szobában a következő levelet találta:
"ÁRTATLAN zsoldos vagyok. Ha meghaltam, akkor valószínűleg el lettem téve láb alól, remélem nem lincs útján. Dev _tudja_, hogy én ártatlan agyok,
mégis engem vádol, mióta rájöttem, hogy kicsoda Ilja. Egyszer hallgassatok rám."
Mellesleg partra szálunk végre? Mert én csak de. érek ma rá ilyen földhözragadt dolgokkal foglalkozni, délutáni felvételizésből kifolyólagosan. Ha ráértek szoríccsatok nekem 3 körül pls!
A zsoldoscsapat összegyűlt estére a hajófedélzeten egy kellemes kis horgászásra. Cápára csaliztak, és a meleg tenger ősi szörnyetegei gyorsan odacsoportosultak a hajó köré.
Beszélgetni kezdtek ami hamar vádaskodásba csapott át:
Márpedig Te vagy a kém!! volt a legfontosabb mondat.
DevMess Martira mutogatott
Maminti és Marti DevMess-re
a többiek meg közfelkiáltással bevágták Mamintit a tengerbe cápacsalinak.