Keresés

Részletes keresés

arpee Creative Commons License 2000.09.23 0 0 346
Na hello,
latom,ujra pörögnek az események!
De azert nem irtam,mert nem volt ihlet,hahaha!
Az uj lemez gusztustalan boritoja mar ott van a lemezboltokban elözeteskent.
Miert nem szerveztek mar olyan Nagy Talalkozast,mint a multkori?

mfg,arpee

Rockstar Creative Commons License 2000.09.21 0 0 345
Foca55-ot felirtam, aki jelentkezne meg az immar 10 fosre duzzadt arzte levlistara ide kuggyon egy emilt:

arzte-subscribe@egroups.com

Matyi, maganban irok javaslatot randira.

Berci a punk kutya is reszben nemet szarmazasu, ennyiben kapcsolodik az Arzte topikhoz, igy aztan szavazzatok ra ti is itt:

http://habostorta.hu

Farkas Berci az elso oldalon a versenyzok kozott.

Udv
Roxtar

Matyika_ Creative Commons License 2000.09.20 0 0 344
Én is szent esküvéssel fogadom, hogy megpróbálok nem tartani ilyen egyhetes olvasási szüneteket, tényleg megasorry mindenkitől (mindenki = clo&Roxi jelen esetben). Mellesleg azóta egy csomóan újra megjelentek. Nem kéne újból megpróbálni?

Roxi, a Deáknál mindennap. 10 percre lakom gyalog, az egyetem is 10 percre van, a másik irányba, szóval bármikor. Valami jó távoli időpont kéne (1 hét), hogy ne járjak úgy, mint a szombattal (bár épp most tettem esküvést). Jövő kedd. fél2?
Ja, csini a kutyád, szavaztam (azt hiszem), csak nem látszik rajta a taraj eléggé. Az véletlen, hogy csak az ő fajtája nincs megjelölve? ;)

Die Kranke Creative Commons License 2000.09.19 0 0 343
Hellllló!

Már évezredek óta nem olvasom a hozzászólásokat, és nem is írtam ennek a remek társaságnak. Sebaj, ami késik, nem múlik!
Végre megtudtam, hogy mire akart Emese kilyukadni a szombattal kapcsolatban. Bocs, de, mint már mondtam, nem olvastam a fórumot. Mostantól becsszó, hogy fogom!

Mindenkit üdvözlök, puszika, stb.

Foca Creative Commons License 2000.09.19 0 0 342
Nos,akármilyen rendületlenül próbálkozom,nem sikerül feliratkoznom a levlistára.

tidzse Creative Commons License 2000.09.19 0 0 341
Bela,

A Debil-t CD-re írtam át neked. Csak tegnap egy kicsit homályosan fogalmaztam.

tidzse

Bela Lugosi Creative Commons License 2000.09.18 0 0 340
Sziasztok,

hosszú-hosszú ido után újra itt vagyok, bár eddig is olvasgattam csak nem írtam.(Most mondhatnám azt, hogy elfelejtettem a jelszavamat...)

Tidzse!
Persze hogy érdekel a Debil, október elso hete is jó, megoldjuk a találkozót. De ugye CD-re írtad?
(már csak azért mert azt írtad, hogy "átvettem".)
Ha kazin van az sem gond, de a CD csak jobb lenne.

Az idopontot még pontosítjuk, itt a fórumban.

szia mindenki

Előzmény: tidzse (338)
tidzse Creative Commons License 2000.09.18 0 0 339
Az elöző hozzászólásom megszólítása helyesen a következő: Sziasztok (a mindenkinek szó törlendő)

tidzse

tidzse Creative Commons License 2000.09.18 0 0 338
Sziasztok Mindenkinek,

Rockstar: meghallgattam a CD és nagyon tetszett, szeretném bejelenteni az igényemet majd még egyre (bár azt szerintem csak október első hetében tudom átvenni).

Bela: átvettem neked a Debilt, ha még érdekel akkor írd meg hogy hol és mikor tudunk találkozni.
(nekem igazából csak október első hete jó)

Üdv Józsi

Rockstar Creative Commons License 2000.09.18 0 0 337
Hat ja, hatarozottan alabbhagyott a Szigetet megelozo lendulet :-(

Matyi, akkor ird mar meg maganban, hogy mikor jarsz a Deak ter fele, aztan megbeszelunk valami privat uzleti talalkozot.

Udv
Roxtar

Előzmény: Matyika_ (335)
clo Creative Commons License 2000.09.17 0 0 336
Hát,gyerekek,ez cseles húzás volt.6-ra odamentem a nyugatihoz,és EGYEDÜL én voltam ott.Senki más nem jött el,csak a Rockstar.Ezt most mégis mire véljem?

Hm,ez a Dan milyen népszerű má' erre...

Matyika_ Creative Commons License 2000.09.16 0 0 335
Éppen szombat 10 óra van, lehet, hogy ti már 4 órája találkoztatok. Gyakrabban kéne bekapcsolnom a gépet... Hát, ebből csak később lesz üzlet, Roxi...

"Nahát,Dan,erre szokás mondani,hogy micsoda meglepetés!" - Copy, Paste, mert tényleg. Hi, Kósi, éljenek a néhai Fazekasosok (kivéve Csókay)!

Megyek levlistázni...

clo Creative Commons License 2000.09.15 0 0 334
Akkor megyünk?
Johanna Creative Commons License 2000.09.15 0 0 333
Sziasztok!
Nekem is jó a szombat 6 óra.
Előzmény: Rockstar (331)
clo Creative Commons License 2000.09.13 0 0 332
Nahát,Dan,erre szokás mondani,hogy micsoda meglepetés!

Okszi,nekem jó a szombat 6 pm (?).

Kösz,Rox,most azonnal próbálkozom!

Rockstar Creative Commons License 2000.09.13 0 0 331
Hali!

Az iment beszeltem Helmuttal (es Tidzsevel is), szoval Helmutnak szombaton hat ora Nyugati ora lenne a javaslata a talalkozora, akinek jo jelezze.

Udv
Roxtar

Rockstar Creative Commons License 2000.09.13 0 0 330
Hali!

A levlistan most allitgattam nehany dolgot, probalkozzatok ujra, most mar mennie kene, liberalisabb lett a szabalyzas, mint az SZDSZ valasztasi programja. ;-)

Taraj beszamolokat szept 25-ig legkesobb kerem, emailben, Word attachmentkent, lehetoleg RTF formatumban.

Az elozo Taraj utannyomasa folyamatban, minden igenyt igyekszunk kielegiteni. Marmint az ujsaggal kapcsolatban. ;-)

Udv
Roxtar

Talalkozo legyen mar valamikor! Es hol van Tidzse?

Előzmény: clo (328)
Sir Dan Creative Commons License 2000.09.13 0 0 329
Hello!

Meg nem irtam ide soha, de most igen.
Szoval a Szigeten megismertem a forum nehany tagjat. Udvozlom oket!

Dan

clo Creative Commons License 2000.09.12 0 0 328
Na!

Az egroupson én sem tom megnézni az üzeneteket...

Mikor jelenik meg a taraj új száma? Meddig lehet küldeni beszámolót? És hova? Sajnos kissé lemaradtam...

Találka? Nekem mindegy.(Úgy értem mikor,hol.)

Hefe!!!!!!!!!!!!!!!!!Hurrááááááááááááá!!!!!!!!!!!!

Rockstar Creative Commons License 2000.09.12 0 0 327
Sziasztok!

En tamogatom a pentek este 8-as talalkat, es nem csak azert mert Helmut es Tidzse mellett most mar Matyi is rendelt a cedebol ;-)

Matyi, utananezek, mi a baj az egroupsnal, de azert a tobbieknek is ajanlom, hogy iratkozzon fel, aki meg nem tette meg, mert kezd lehalni ez a forum, sokkal praktikusabb, ha emailben kapjatok az uzeneteket.

De ezt meg a talalkozon megbeszelhetjuk.

Teve is kuld beszamolot, de aki meg akar, annak, hajra, aztan majd osszerakjuk a kovetkezo Tarajba. Remelem pentekre mar az ujsagbol is lesznek peldanyaim, meg kell masoltatni.

Udv
Roxtar

Előzmény: Matyika_ (325)
El Hefe Creative Commons License 2000.09.12 0 0 326
Biiiii-Báááá-Búúú!!!!
Matyika_ Creative Commons License 2000.09.11 0 0 325
Hi mindenki

Visszatértem. Cserébe mindenki más eltűnt, remélem nincs összefüggés a két dolog között. Kéne tényleg egy találka, Helmut féle jó 5letekkel. Valaki mondjon már valamit! Péntek este 8 mondjuk, akárhol (ez könnyen ment). Vagy szombat. Vagy bármelyik másik nap. Csak legyen!

Ja, Roxi, én problémás eset vagyok (a nagymamám is megmondhatja), szóval mért nem tudom az egroupson is megnézni a messagékat?
Meg pénzt akarok tömködni a zsebedbe, úgyhogy már csak azért is legyen találkozó, hogy vehessek egy Magyar Parajt (tényleg, a szept 25-ös deadline a beszámolóra is vonatozik?), meg egy remek Bankrupt albumot, amíg még olcsó (nem várom meg, míg ti is 7299 Ft lesztek az MCD-ben, mint a Frisur:). Olvastam Mancsot, szóval gratulálok (olimpián nem indulsz? pár aranyérem azért még elférne). Nyelvvizsgához hajrá, bár ezt már biztos utána olvasod. Sebaj.

Legyetek jók, írjatok sokat

Matyika (ott van felül is)

jozef Creative Commons License 2000.09.11 0 0 324
sziasztok!
sajna nem jött össze a terv, igy igen-igen le vagyok maradva a Wie es geht single-rol... kérdésem az lenne, hogy vki aki a közeljövoben nagy valószinuséggel megjárja ezt a németo-magyaro utat, lenne e szives magával hozni egyet. (na ezt jol meg asszondtam...) kifizetném csekken, vagy utánvéttel. esetleg érdekelne vagy inkább nagyon, a music express/sound aktuális, ill soron következo két száma....
kire tudnék számítani? nagyon megköszönném.....
arpee? vagy vki más?
jozef
Johanna Creative Commons License 2000.09.11 0 0 323
Tényleg nem túl aktív a lista mostanában...
clo Creative Commons License 2000.09.07 0 0 322
Hűha,úgy látom hioeraktívak vagyunk...
clo Creative Commons License 2000.09.06 0 0 321
Attól tartok,én nem fogok ráérni.
Rockstar Creative Commons License 2000.09.05 0 0 320
Na, akkor lesz talalka a hetvegen?
clo Creative Commons License 2000.09.01 0 0 319
Kösz,Helmut,legközelebb biztos megyek!

A Wie es geht 5. a német listán. Ez jellemző!

Helmut K Creative Commons License 2000.09.01 0 0 318
Sziasztok!

Arpee,

Persze, hogy nem haragszom, végül is csak félreértettük egymást. Te hol voltál?
Amúgy ott a parkolóház 300 méterre az Arenától, legközelebb tutti kocsival megyek, remélem
akkor már többen leszünk.

Mindenki,

A múltkoriból tanulva a találkát úgy szervezzük meg, hogy mindenki jelezze, hogy jön-e, hoz-e valakit, hogy le tudjunk egy asztalt foglalni, és azt is tudjuk előre, hogy hány személyes asztal kell. Én javasolnám valamelyik hétvégét, akkor a legtöbbünk azért ráér.

Tidzse,

Nem hívtál, úgyhogy nem vettem meg a maxit neked, de szívesen kölcsönadom. Arpeeval részben egyetértek, az öt szám közül három tényleg rossz, de nekem a wie es geht és különösen az Instrumente des... nagyon bejött, tipikus Farin humor!!!

Clo,

Legközelebb feltétlenül gyere, majd igazoljuk a hiányzást!

Helmut

clo Creative Commons License 2000.08.31 0 0 317
Tök jó!

Tegnap egész nap rátok gondoltam.Dupla töri helyett szívesen részt vettem volna egy kis kiruccanáson,de nem egészen rajtam múlt.

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,meg hogy a sztárok is magukhoz tértek,mert a viva-koncin elég punnyadtak voltak.
Na,jóvan,most megyek.

Mikor legyen találk.?
Nekem most még minden du jó.Asszem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!