Keresés

Részletes keresés

Mike McCready Creative Commons License 2000.06.21 0 0 564
Viszont volt pearl jam a vegen. Meg soha nem adtak le pj. klippet. a szerkesztonek egy jo pont.
Előzmény: FatMo (563)
FatMo Creative Commons License 2000.06.21 0 0 563
Bekapcsolom este a Z+t. Kit látok, mint az alterego műsorvezetőjét? Ostoba barátnénkat Zsut. Leakadtam. Mi köze ehhez a zenéhez ennek az ostoba "pingponglabda" agyú nőnek?
Előzmény: Mike McCready (562)
Mike McCready Creative Commons License 2000.06.21 0 0 562
A beszolasok nem a farkaknak szolnak a tv-nel, hanem nektek, mert belebasztok egy topicba focival, meg ringyok fenykepeivel, amihez semmi kozotok. Vagy ezt is szet akarjatok verni? Fizet a baZ+ ?

A zsus almodozasod, meg egy cseppet sem erdekel. Szerintem az a lany buta is meg csunya is. Mast nem is lehet elmondani rola. Egy nagy atlag.

Előzmény: Köpenicki Kapitány (561)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.20 0 0 555
Egyetértek.
Előzmény: Frizbye (554)
Mike McCready Creative Commons License 2000.06.20 0 0 552
Ja, nagy allat ez a sanya is. Forintot nem er egyik sem...
Előzmény: FatMo (551)
FatMo Creative Commons License 2000.06.20 0 0 551
Én csak imitt-amott láttam, de elég gáz volt. Főleg a vége, amikor úgymond "útjára bocsátották" Alexet. Ilyeneket mondtak neki, hogy:

-Néhe nekedi is kell kompromisszumot kötnöd!

meg, hogy (ezt pinu mondta):

-Azt kívánom neked, hogy találd meg a helyed az életben.

Erre Alex azt mondta, hogy Ő nem köt kompromisszumokat (nem tudom akkor, hogy bírta ki azt a 3 évet), meghogy a Filipék se tegyék.

Ezenkívül azt is meg tudtuk, hogy Alex zenével szeretne foglalkozni, és majd lehet, hogy meghívott vendég lesz a Z+ban. Be is játszották valami szánalams zenekarnak egy számát amiben ő is játszik.

Ennél csak az volt nevetségesebb, amikor az utolsó mozaik végén kisétált a súdióból egy neon Z+ emblémával a hátán, a stáb meg integetett neki.

A végére hagytam a legjobbat! A Vaktöltényben azt mondta, hogy nem a közönségnek, hanem a meghívott zenekaroknak, művészeknek szeretné megköszönni az eltelt 3 évet. A faszfej! És ez volt a "legnormálisabb" az összes közül!

Előzmény: Mike McCready (549)
Mike McCready Creative Commons License 2000.06.20 0 0 549
Igen azt. Allitolag jo nagy musor volt. Pont kulfoldon voltam, nem lattam.
Előzmény: FatMo (548)
FatMo Creative Commons License 2000.06.20 0 0 548
:))))

Melyik vaktöltényre gondoltál? (Korábban.) Amit én utoljára láttam, abban volt az Alex utoljára. Azóta volt másik?

Előzmény: Mike McCready (547)
Mike McCready Creative Commons License 2000.06.20 0 0 547
Lattam. Lehet, hogy a kapitany es a frizbye egy es ugyanaz a szemely. A mindenki szajhajat lokik mind a ketten.

Szerintem a www.monster.org jobb lenne:)

Előzmény: FatMo (546)
FatMo Creative Commons License 2000.06.20 0 0 546
Amióta visszajött az a köcsög Kapitány, azóta baszogat engem is. Nem tudom miért nem indítanak egy "Nyaljunk be egymásnak!" topicot és ott ajnározzák egymást. Boldog vagyok, hogy van egy társam az állatokkal folytatott harcban! Lehet, hogy csinálok egy weboldalt a Kapitány feleségéről. (Lelopom a képeit). Mondjuk a www.balna.hu cím jó lenne, nem?
Előzmény: Mike McCready (545)
Mike McCready Creative Commons License 2000.06.20 0 0 545
Bekaphatod, kocsog.
En dolgozom, nem a napot lopom mint te...Azert nem nezem ezt a szart.
Erdekes ember vagy te. Hol igy beszelsz, hol ugy. Dontsd el vegre, hogy mit akarsz. Ha a tv-t akarod fikazni, akkor tedd azt, ha meg baszakodni az emberekkel, akkor kotrodj el...
Előzmény: Frizbye (543)
Mike McCready Creative Commons License 2000.06.20 0 0 544
Megneztem, de ijedtemben nyomtam egy CTRL+ALT+DEL-t...
Allitolag jo durva volt az utolso vaktolteny...Tud errol valaki valamit?
Előzmény: FatMo (542)
FatMo Creative Commons License 2000.06.20 0 0 542
Köszönöm Mike! Nagyon hiányoztál! Megnézted a többi képet is Kapitány luvnyájáról? Ha a kép alá kattintasz akkor megláthatod. Durva, én mondom durva!
Előzmény: Mike McCready (541)
Mike McCready Creative Commons License 2000.06.20 0 0 541
Ugy latom FatMo-t korbevette egy rakas fasz. Ha focirol akartok dumalni, akkor pusztuljatok mar el egy masik topicba...
Frizbye
te egy nagy koponyegforgato vagy. Undorito.
A kapitany szutyka meg egy forintot nem er, felesleges volt beszurni a kepet..vagy riasztasnak szantad? Ha igen, akkor sikerult.
Jo nagy monster...
Nyomjad FatMo:))
FatMo Creative Commons License 2000.06.19 0 0 538
Egyébként úgy döntöttem, hogy megvárom míg eltakarodtok a topicból. Ügyesen megszervezted szajha! Köszönöm, hogy ön is részt vett a konspirációban Szigeti úr! (A DataNettől). Frizbye, kb. 2 nap múlva újra néztem volna a Z+t, csak kurva sokat dolgoztam! Én egy picit máshogy álltam hozzád, mint te hozzám! Marcus Aurelius, te is menj a picsába! Megunjátok ti majd ezt a topicot, mást kezdtek szétverni, addig mag folyamatosan életben tartjátok. (Szajha, neked majd riherongy ribanckurva asszonyállatod megint letiltja a netedet.) Aztán jövök én! Addig más témában, más topicban találkozhattok FatMo-val, aki csak titeket is meg akart védeni a média eme föltermétől, amit Z+nak hívnak!
Előzmény: FatMo (537)
FatMo Creative Commons License 2000.06.19 0 0 537
Láttad a Pszichot? (Gondolom te a remake-et nézted meg.)Szóval valahogy úgy képzellek el mint Anthony Perkinst. Eltetted valami öreg nő hulláját (azért nem mondom, hogy az anyádét, mert elkezdenél hisztériázni, hogy párbajozzak veled, meg, hogy kérjek bocsánatot! Hah!) Szóval! Beöltöztetted a hullát és bebeszélted magadnak, hogy a feleséged. Időnként a kanapéra rakod, aztán a szivacsra. Hozol neki ropit. Beakasztasz neki, de folyamatosan a hátón lógsz és irogatod be a hülyeségeidet. Igazam van, vagy igazam van?
Előzmény: Köpenicki Kapitány (536)
székkutas Creative Commons License 2000.06.19 0 0 535
Keveset láttam a meccsből. Amit néztem, ott a törökök határozottabbak, erőszakosabbak voltak, a belgák meg tényleg magyaros focit mutattak be, vagyis elképzelés nélküli, rögtönzéseket. No és pechjük is vót, mint általában nekünk, de hát az is igaz, hogy általában a jobbnak van szerencséje.
Előzmény: Köpenicki Kapitány (534)
székkutas Creative Commons License 2000.06.19 0 0 533
"szia kedves (politikailag ugyan az ellenpályán játszó) barátom"

Az baj, ha ellenpályán játszunk, kedves Kapitány, mert akkor az két meccs, és semmi közünk egymáshoz!
Mi egy pályán játszunk, csak nem egy kapura. Az a fontos, hogy egy-egy meccs után, egymás szemébe nézve, kezet foghassunk egymással, új meccsek reményében!
Ez nem baj, hiszen a világ így kerek.

Előzmény: Köpenicki Kapitány (495)
székkutas Creative Commons License 2000.06.19 0 0 530
Tisztelettel üdvözöllek kedves Kapitányné! Átmentem hozzátok, körülnéztem, majd ídőm-kedvem jöttével alaposabban!
Csau!
Előzmény: Köpenicki Kapitány (525)
FatMo Creative Commons License 2000.06.19 0 0 528
Mongoloid idióta a lelkem? (Ezt a képet választotátok tegnap a szivacson? Nem lehetett valami nagy a portfólió!!!)
Előzmény: Köpenicki Kapitány (525)
FatMo Creative Commons License 2000.06.19 0 0 523
Egyébént Kedves Frizbye, te se nagyon elemezgeted a Z+t elég régóta. Tudod mit vágd partiba Kapitánnyal a feleségét, aztán nézzétek az EB-t (a szivacsán), és beszéljétek meg az egészet a Z+ topicban.
Előzmény: FatMo (522)
FatMo Creative Commons License 2000.06.19 0 0 522
Nem mertél megvédeni! Félsz a kapitánytól! Szánalmas vagy!
Előzmény: Frizbye (520)
székkutas Creative Commons License 2000.06.19 0 0 519
Haláli faszi vagy te FatMo! Áruld már el nekem, hogy mi a túró ami miatt oly fontos neked az a Z+ tv? Netán egycsatornás a tv-d, vagy elromlott a távirányítód?
Előzmény: FatMo (518)
FatMo Creative Commons License 2000.06.19 0 0 518
Egyébként én leszarom ám, hogy hova mész és mit csinálsz!
Előzmény: Köpenicki Kapitány (517)
FatMo Creative Commons License 2000.06.19 0 0 515
Micsoda idilli béke! Mikor fekszik a szivacsra?
Előzmény: Köpenicki Kapitány (514)
FatMo Creative Commons License 2000.06.19 0 0 513
Feleséged hogy van?
Előzmény: Köpenicki Kapitány (512)
FatMo Creative Commons License 2000.06.19 0 0 511
Hogy te milyen intelligens karakter vagy!
Előzmény: Köpenicki Kapitány (510)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.19 0 0 509
Raúl,
Ennyi erővel az övékét meg mi tartjuk megszállva (NATO-Koszovó). Portugál és a spanyol, mint szimpatikus nemzet? A világtörténelem legnagyobb mészárosai voltak, kiirtottak mindent, ami mozgott. (Mladics és Arkan kiscserkészek hozzájuk képest)

Ja és még valamit. Mondjuk még a miénk Erdély és a románok fellázadnak, függetlenségi katonai mozgalmat szerveznek, amire az ellencsapást kissé túlreagáljuk: Megérdemelnénk, hogy az amerikaiak szétbombázzák Budapestet?

A rend kedvéért: vesszen a Z+! A Megálló valami egészen borzalmas volt ma is.

Előzmény: Raul (506)
Raul Creative Commons License 2000.06.19 0 0 506
Ők legalább nem tartják megszállva a hazánkat...igaz, borzasztóan fociznak. Spanyolok, portugálok, szlovének, dánok, csehek......csupa szimpatikus nemzet.
Előzmény: Marcus Aurelius (503)
FatMo Creative Commons License 2000.06.19 0 0 505
Üdvözöllek Raul!
Előzmény: Raul (502)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!