Bekapcsolom este a Z+t. Kit látok, mint az alterego műsorvezetőjét? Ostoba barátnénkat Zsut. Leakadtam. Mi köze ehhez a zenéhez ennek az ostoba "pingponglabda" agyú nőnek?
A beszolasok nem a farkaknak szolnak a tv-nel, hanem nektek, mert belebasztok egy topicba focival, meg ringyok fenykepeivel, amihez semmi kozotok. Vagy ezt is szet akarjatok verni? Fizet a baZ+ ?
A zsus almodozasod, meg egy cseppet sem erdekel. Szerintem az a lany buta is meg csunya is. Mast nem is lehet elmondani rola. Egy nagy atlag.
Én csak imitt-amott láttam, de elég gáz volt. Főleg a vége, amikor úgymond "útjára bocsátották" Alexet. Ilyeneket mondtak neki, hogy:
-Néhe nekedi is kell kompromisszumot kötnöd!
meg, hogy (ezt pinu mondta):
-Azt kívánom neked, hogy találd meg a helyed az életben.
Erre Alex azt mondta, hogy Ő nem köt kompromisszumokat (nem tudom akkor, hogy bírta ki azt a 3 évet), meghogy a Filipék se tegyék.
Ezenkívül azt is meg tudtuk, hogy Alex zenével szeretne foglalkozni, és majd lehet, hogy meghívott vendég lesz a Z+ban. Be is játszották valami szánalams zenekarnak egy számát amiben ő is játszik.
Ennél csak az volt nevetségesebb, amikor az utolsó mozaik végén kisétált a súdióból egy neon Z+ emblémával a hátán, a stáb meg integetett neki.
A végére hagytam a legjobbat! A Vaktöltényben azt mondta, hogy nem a közönségnek, hanem a meghívott zenekaroknak, művészeknek szeretné megköszönni az eltelt 3 évet. A faszfej! És ez volt a "legnormálisabb" az összes közül!
Amióta visszajött az a köcsög Kapitány, azóta baszogat engem is. Nem tudom miért nem indítanak egy "Nyaljunk be egymásnak!" topicot és ott ajnározzák egymást. Boldog vagyok, hogy van egy társam az állatokkal folytatott harcban! Lehet, hogy csinálok egy weboldalt a Kapitány feleségéről. (Lelopom a képeit). Mondjuk a www.balna.hu cím jó lenne, nem?
Bekaphatod, kocsog.
En dolgozom, nem a napot lopom mint te...Azert nem nezem ezt a szart.
Erdekes ember vagy te. Hol igy beszelsz, hol ugy. Dontsd el vegre, hogy mit akarsz. Ha a tv-t akarod fikazni, akkor tedd azt, ha meg baszakodni az emberekkel, akkor kotrodj el...
Ugy latom FatMo-t korbevette egy rakas fasz. Ha focirol akartok dumalni, akkor pusztuljatok mar el egy masik topicba...
Frizbye
te egy nagy koponyegforgato vagy. Undorito.
A kapitany szutyka meg egy forintot nem er, felesleges volt beszurni a kepet..vagy riasztasnak szantad? Ha igen, akkor sikerult.
Jo nagy monster...
Nyomjad FatMo:))
Egyébként úgy döntöttem, hogy megvárom míg eltakarodtok a topicból. Ügyesen megszervezted szajha! Köszönöm, hogy ön is részt vett a konspirációban Szigeti úr! (A DataNettől). Frizbye, kb. 2 nap múlva újra néztem volna a Z+t, csak kurva sokat dolgoztam! Én egy picit máshogy álltam hozzád, mint te hozzám! Marcus Aurelius, te is menj a picsába! Megunjátok ti majd ezt a topicot, mást kezdtek szétverni, addig mag folyamatosan életben tartjátok. (Szajha, neked majd riherongy ribanckurva asszonyállatod megint letiltja a netedet.) Aztán jövök én! Addig más témában, más topicban találkozhattok FatMo-val, aki csak titeket is meg akart védeni a média eme föltermétől, amit Z+nak hívnak!
Láttad a Pszichot? (Gondolom te a remake-et nézted meg.)Szóval valahogy úgy képzellek el mint Anthony Perkinst. Eltetted valami öreg nő hulláját (azért nem mondom, hogy az anyádét, mert elkezdenél hisztériázni, hogy párbajozzak veled, meg, hogy kérjek bocsánatot! Hah!) Szóval! Beöltöztetted a hullát és bebeszélted magadnak, hogy a feleséged. Időnként a kanapéra rakod, aztán a szivacsra. Hozol neki ropit. Beakasztasz neki, de folyamatosan a hátón lógsz és irogatod be a hülyeségeidet. Igazam van, vagy igazam van?
Keveset láttam a meccsből. Amit néztem, ott a törökök határozottabbak, erőszakosabbak voltak, a belgák meg tényleg magyaros focit mutattak be, vagyis elképzelés nélküli, rögtönzéseket. No és pechjük is vót, mint általában nekünk, de hát az is igaz, hogy általában a jobbnak van szerencséje.
"szia kedves (politikailag ugyan az ellenpályán játszó) barátom"
Az baj, ha ellenpályán játszunk, kedves Kapitány, mert akkor az két meccs, és semmi közünk egymáshoz!
Mi egy pályán játszunk, csak nem egy kapura. Az a fontos, hogy egy-egy meccs után, egymás szemébe nézve, kezet foghassunk egymással, új meccsek reményében!
Ez nem baj, hiszen a világ így kerek.
Egyébént Kedves Frizbye, te se nagyon elemezgeted a Z+t elég régóta. Tudod mit vágd partiba Kapitánnyal a feleségét, aztán nézzétek az EB-t (a szivacsán), és beszéljétek meg az egészet a Z+ topicban.
Haláli faszi vagy te FatMo! Áruld már el nekem, hogy mi a túró ami miatt oly fontos neked az a Z+ tv? Netán egycsatornás a tv-d, vagy elromlott a távirányítód?
Raúl,
Ennyi erővel az övékét meg mi tartjuk megszállva (NATO-Koszovó). Portugál és a spanyol, mint szimpatikus nemzet? A világtörténelem legnagyobb mészárosai voltak, kiirtottak mindent, ami mozgott. (Mladics és Arkan kiscserkészek hozzájuk képest)
Ja és még valamit. Mondjuk még a miénk Erdély és a románok fellázadnak, függetlenségi katonai mozgalmat szerveznek, amire az ellencsapást kissé túlreagáljuk: Megérdemelnénk, hogy az amerikaiak szétbombázzák Budapestet?
A rend kedvéért: vesszen a Z+! A Megálló valami egészen borzalmas volt ma is.
Ők legalább nem tartják megszállva a hazánkat...igaz, borzasztóan fociznak. Spanyolok, portugálok, szlovének, dánok, csehek......csupa szimpatikus nemzet.