Az, hogy valaki tanulni akar, vagy a világot járni, meglehetősen komoly döntést igényel. Szerintem. Az ő dolga. Persze kérdés, ennek a megfejtésnek mennyi köze van az igazsághoz...
Szép ez az évkezdés, igaz, Virág? Te a Zolikát gyászolod, én a kircsit... Na jó, erről ennyit. Esetleg találtál már valami infót az indokokat illetően valamelyik himes lapon? Feltétlenül szólj, ha hír van...
Libi, majd hívj, de most már odacsődítjük Virágot is! Lesz egy jó kis vircsaft. Majd elhívjuk a Lámát is, ő lesz a dísz-zsoké!
Akkor a Gardeniant veszem át...
Viveca!
Igyekszem a kívánságaidat fogadalomként betartani!:-)))
Neked is hasonló jókat, azzal, akivel a legjobban szeretnéd!! Sok olyan édes kopasz káposztafejet!!!:-))) Meg soksoksok Tiramisut!!!! na ezt meg én nemtom, hogy miért is kívánom?!:-)
Libinek nagyon jó Gathering koncertet és kívánom, hogy addig vissza is jusson hozzá a cd!:-)
Halihó!
Azt hiszem, ez az idei utolsó életjel felőlem.
Mindenkinek boldog(abb) új évet kívánok. Virágnak olyat, amelynek folyamán semmit sem lopnak el tőle és nem tűnnek el mindenféle kazetták otthon szőrükön-szálukon. Kívánom még, hogy rajongásod - bizonyos fickók iránt - kitartson és jövőre is lásd őket, még gyakrabban, mint idén. Lehetőleg itthon is! (Ezt nem is tudom, miért kívánom?!)
Libinek azt kívánom, hogy találjon olyan melóhelyet, ahol megbecsülik a munkáját és ne lógjon a feje fölött a vezetők kapitalista ökle.
Lámának pedig azt, hogy tanuljon meg kijabálni, mer siket vagyok, gondosan nyesegesse áldozatai belsőségeit és legyen hozzám továbbra is ily áldottan türelmes.
Hááát...
a vigadalom nálunk is zártkörű lesz, szóval kettecskén, meg hármacskán amikor épp nem szundít a pöttyös. De azért két üveg pezsgő hül itthon...:-)
ROSSZ BELEGONDOLNOM, hogy úgy végezte szegény tiramisu, ahogy.... :-(((
ezek a finom ünnepi sütik....
most meg szegény Robi tök szarul van az össze-vissza kajálástól...:-)
Üdv a szerencsés túlélőknek! Ami azt illeti, én is ma lapátoltam bele a retyóba a tiramisu maradékát, mert már rá sem bírtam nézni...
Remélem, készültök a fene nagy év végi duhajkodásra. Én - szokás szerint - egymagam és itthon fogok ünnepkedni, de nem is vágyom másra. Legfeljebb arra, hogy valaki (egyvalaki) velem ünnepkedjen, de mivel ez elérhetetlen álom, így marad a macskám, mint társaság.
No szasztok, mielőtt elríjom magam!
A Karácsony jól sikerült, bár metallal kapcsolatos ajándékot nem kaptam :-) (szerencsére, mert a rokonok nem értenek hozzá, még a végén megajándékoznának valami Korncs-csal vagy Shit Bizkit-tel :)).
Boldog új évet még nem kívánok, mert addig még remélhetőleg írok ide, ráadásul most nagyon csúnya köd van, amit nem szeretek.
Remélem mindenkinek olyan szép karácsonya volt, mint nekem!
Libi, a cddet a fa alá helyeztem, olyan jól áll neki!:-))))
Viveca... hát a menü csodásra sikeredett, csak úgy tűnik, legalább egy hadsereggel számoltam, met az ARANYGALUSKA ránk száradt, és a kutya pocakjában végezte...:-( pedig imádom, hihetetlen...
na, a békésre kikattant a klaviatúra és világgá küldte a félmondatos üzenetet... tehát békés és szeretetteli karácsonyt kívánok. Azt, hogy olyan legyen az ünnep, amilyennek elképzeltétek.
Libi, örülök, hogy tetszik az Eternal, nálam mostanában folyton ez hörgedezik. A Gardeniant veszem át neked, mert az jobb, mint a Labyrinth, rendicsek?
Remélem, két ünnep között lesz annyi időtök, hogy beszámoljatok az ajándéközönről, az ünnepi menü okozta megpróbáltatásokról és a lángokba borult karácsonyfákról...
A jókínságokon felül szeretném Neked megköszönni az összes jóindulatot, CD-t, koncertbeszámolót stb. amiben jóvoltadból 2000-ben részem volt!
Az Iron Maiden miatt ne aggódj, kb 10 éve ismerem azt a lemezt, úgyhogy kibírok még pár hetet nélküle. A Gathering-ről és Virágról viszont (most megszaggatom a ruháimat) elfelejtkeztem, pedig jó lenne most azt hallgatni. Bocsánat! Ez a karácsonyi mizéria kissé szenilissé tett :).
Na és akkor: Viveca, az Eternal Tears of Sorrow CD baromi jó, én nagyon bírom az ilyen zenét. Ha Te is, akkor javallom a szintén finn Catamenia együttes összes lemezének begyűjtését. Nekem az első kazettájuk (Halls of Frozen North) van meg, nagyon hasonló a zene, a másik kettőt (közte az újat), még nem hallottam. Te viszont Milán Péterre (Metal Hammer) ne hallgass, valszeg nem volt elég "trú blekk"/"katonás" számára az együttes, de attól még nagyon jó!
(Az üres CD-re légyszives a Gardenian-t vett át, ha jó. Ha nem, akkor a Labyrinth-ot :).)
na akkor mindenki közelítse meg a karácsonyfát...:), üdv
Szóval hibás, ha egysejtű borjúként tűri, hogy vele, körülötte bármi megtörténhet. Ezért mélységesen utálom őket, mert olyan nincs, ha én, pl. Ville Valo nem járulok hozzá vmihez, akkor az széles mosollyal megjelenjen. Ilyen nincs. A szerzőknek mindenhez hozzá kell járulniuk, kell az engedélyük. Szerintem ez a legalapvetőbb elkurvásodás.
De majd meglátjuk, mit hoz a jövő. A következő év. Bár attól tartok, ezen a fronton nem lesznek rózsás fejlemények...
Az albumot meg fogom venni. "Remélhetőleg" épp olyan computer-biztonsági kiadásban fog megjelenni, mint a RR, és akkor legalább le sem játszhatom a pénzemért. De hogy nem fogok nyelvlógatva kajtatni a semmi különlegeset sem nyújtó maxikért, az tuti...
Ez így tényleg szép. Csak beszélj rá, hogy el is higgyem...
Hát, Virág... Erre csak azt mondhatom, hogy belefáradtam a HIM-mel kapcsolatos gyűjtögetési életmódba. És rohadtul rühellem, hogy a kiadók ezeken a limitált példányszámú kiadványokon akarnak kocára hízni. Persze mint gyűjtő, szeretném, ha mindenem meglenne, de ezt az én bukszám nem engedheti meg magának. Azonkívül kizártnak tartom, hogy megérje.
Gondolom, a Media Markt lehet. Vagy netán a Virgin? De oly mindegy. Miközben újdonás albumok jelennek meg tucatszám, enyhén szólva el vannak tájolva, ha azt hiszik, hogy ezt bírják a rajongók. Persze nyugatabbra ez nem okozhat gondot... Én maradok az eddigi albumoknál. És nem tudok kellőképp hálás lenni azért, amit nekem adtál... tudod, a finn csujogatósokra gondolok... Egyébként undorító ez az irány. A 32. változata egy dalnak, mindenféle szemét mixek és koncert felvételek... Erről megvan a véleményem. És azt gondolom, hogy igenis a zenekar IS HIBÁS
Képzled Viveca, jártamban keltemben már megint mit leletem...:-)
Szóval csak láttam, meg nem vettem...
A RR limitált kiadását, digipack meg az a két plussz szám!!!!!! azt hittem elájulok!!!! meg mellette a GWTS másik kiadású maxija, ami elvileg a nem-lkimitált, de fognincs, mi van rajta, mert persze úgy volt kirakva, hogy el ne tudjam olvasni...:-(