Keresés

Részletes keresés

H_G Creative Commons License 2006.12.09 0 0 5801
Ó, nekem már egész szép gyűjteményem kezd lenni előtte-utána fotókból... Csak az a baj, h. egyik páros sem engem ábrázol :)

Előzmény: emmy4 (5798)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.09 0 0 5800
Ezeket a számokat én is ismerem:))
Előzmény: fügefalevél (5796)
emmy4 Creative Commons License 2006.12.09 0 0 5798
Ja, még valami: nekem ami nagyon motiváló, amikor sekeres fogyikról olvasok, és van hozzá kép is. Ilyenkor tényleg elhiszem, hogyha más is meg tudta csinálni akkot én is:).
Ti hogy vagytok ezzel?
emmy4 Creative Commons License 2006.12.09 0 0 5797
Szia!
Mit jelent az hogy több-kevesebb sikerrel? Mitől híztál meg? hogyan fogyózól? Milyen magas vagy? Én 160 mély:) vagyok, de soha nem mentem 69-68 fölé, mert nem bírnám. Most nagyon sok szobabicajjal és du. 5 után nem evéssel 64-62 körül mozgok, de sajna nagyon lassan mennek le rólam a kilók.
Előzmény: fügefalevél (5796)
fügefalevél Creative Commons License 2006.12.08 0 0 5796

Sziasztok!

Be lehet még csatlakozni? Most találtam ezt a topicot, és egy hónapja több-kevesebb sikerrel fogyókúrázom rendesen, mert az utóbbi két évben teljesen tönkre tett, hogy híztam 20 kilót :-( (előtte nem voltam kövér). Most 74 vagyok, 80-ról indultam és 58 voltam, mielőtt.... Ki hogy áll egyébként?

Törölt nick Creative Commons License 2006.12.07 0 0 5795
Hiányzik a lefogyott fiúnk a topikról. Mi van Veled 23 éves????
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.28 0 0 5793
A kilencvennapost egyszer végigcsináltam a nyáron, eredmény - 15 kiló. Aztán elmentünk egy hétre nyaralni és 5 kiló egy hét alatt visszajött, pedig nem ettem többet mint előtte, csak mást,igaz, esténként söröztünk:) viszont a reggeli gyümölcsöt betartottam.Másodszori nekifutásra viszont nem fogytam semmit /azon az 5 kilón kívül amit az első körből visszaszedtem/62 nap alatt, úgyhogy abbahagytam.
A diéta alapvetően nem rossz, mindent ehetsz, nem tilt semmit és ez jó.A közérzetem jó volt. Nem sportoltam semmit, így is lement a 15 kiló. /Igaz, hogy táncos vagyok és heti több órát táncolok, de szerintem ez nem mérvadó, mert azt már évek óta megszokta a szervezetem./
Előzmény: nszoke (5792)
nszoke Creative Commons License 2006.11.27 0 0 5792

Sziasztok!

Olvasgattalak titeket és érdeklődnék mi a véleményetek a 90naposról?

Na meg a következőről:   http://fogyi.info/index.php?id=2&L=2

Megköszönöm a segítségeteket.

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.24 0 0 5791
bied, szia ! Nagyon csendbe vagy, nyomod a varrógépet? Mi a helyzet a léböjtkúráddal?
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.24 0 0 5790
Képzeld meglepő, de túlélte a lány, hogy egy hétig nem ivott, már csak december egyig kell kibírnia, hogy nem eszik:O))))
Előzmény: H_G (5788)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.19 0 0 5789
Hát lököttekből köztünk nincs hiány:))
Előzmény: H_G (5788)
H_G Creative Commons License 2006.11.19 0 0 5788
Te tényleg csupa lököttből toborzod a táncosokat? :)

Mindenesetre a kaja-terved nagyon jónak látszik! Sok sikert, kitartást, meg a többi! (A hasamhot nyúlni viszont akkor sem engedek! Te nem láttál még igazán csiklandós egyént, ha azt hiszed, h. lehet.)
Előzmény: Törölt nick (5787)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.19 0 0 5787
A" fényevőm" mindössze 52 kiló a 165 centijéhez:) Beszéltem Vele, jól van hála az égnek, mert nagyon szeretem a leányt:)Aggódtam is rendesen.
A 90 napost abbahagytam, mert számomra már nem tartogat semmit. Most átálltam salátákra, sovány húsokra, rozskenyér azért jöhet, és heti egyszer eszem valami sütit is, hogy ne mondjak le semmiről, amit szeretek.Ha nem híznék, már attól is elégedett lennék egyenlőre:)
Szerintem fogok enni főzelékeket is, mert szeretem és úgy is lehet készíteni, hogy ne hízlaljon. Szeretem a zöldségleveseket is, úgyhogy éhen nem halok.
Dióhájban ennyi.
H.G. ne legyél már ennyire szégyenlős, szerintem mindössze folyamatosan masszíroztatni kell az oldalhurkácskákat:))) Az egyik volt táncosom a hasáról szó szerint leköpölyöztette a masszőrrel a zsírt:) Ne tudd meg milyen lila volt állandóan:))
Előzmény: bied (5785)
H_G Creative Commons License 2006.11.19 0 0 5786
Aú, de rosszakat kívántok nekem! Mondjuk, amilyen csiklandós vagyok, szinte mindegy, h. pihepuha kacsókkal ér-e az oldalamhoz valaki v. fatüskékkel :)

Előzmény: bied (5785)
bied Creative Commons License 2006.11.19 0 0 5785

Hát nem mondtam hogy rendelj,- csak étel ötleteket a lapjukról,nézz meg.

Igen szerintem is drága nagyon.

Ha a családba mindenki rendel, az egy vagyonba kerül.A káposzta levest meg olcsobban és finomabban megtudod csinálni.

Él még a a táncosod aki fényt eszik? Nem láttam pedig olyan táncosod, aki annyira kövér lenne. Ja a videjón csak))))

Csinálod még ezt a 90 napost?

Vagy találtál valami mást?

Igen h-g-nek valami jó kis markolászás kéne. Oda oldalra gondoltam))))

Vagy van fából olyan kis szurkás tüskés talp meg derék maszírozós. Az kell oda neki az oldalájába)))

Előzmény: Törölt nick (5783)
bied Creative Commons License 2006.11.19 0 0 5784

Igen ezt két orvossal is megbeszéltem még tavasszal, Mindkettö támogatta, és segített. De még mindig jobb mint hogy az izületekre májkárosító gyogyszereket szedjem, meg a vízhajtó amimeg a szivet bántja.

A házipatika küldte, hogy a sulyom a koromhoz jó.Érdekes lenne ha 48 kg lennék mint 8 éve)))

A börkém egy számma nagyobb lenne)))

Nézegettem ezt a pilates tornát- de már régóta- talán ezt kéne még megpróbállnom- de hát az idöm oly kevés.

Előzmény: H_G (5781)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.17 0 0 5783
Ettől a cégtől rendeltem egyszer az elmúlt évben fogyis kaját, igaz káposztaleves kúrát. Annyira rossz íze volt, hogy majnem ki is jött mindíg belőlem. Szerintem drágák is a kaják, ráadásul ilyenkor télen még rá is érek pepecselni, úgyhogy maradok a saját főzőcskézésnél:)
Előzmény: bied (5778)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.17 0 0 5782
Szerintem az oldalhájacska ellen a legjobb módszer egy dögös vörös, aki módszeresen lemaszírozza, lerágcsálja:)))
Előzmény: H_G (5781)
H_G Creative Commons License 2006.11.16 0 0 5781
"Ez a súly, a koromhoz normális."

Ez hogy van? A súlynak nem a korhoz illik passzolnia, hanem a magassághoz.

"Ez a francos vizesedés végett léböjtözöm."

És abban biztos vagy, h. az ellen így érdemes küzdeni? Orvos mondta neked?

"De te fogytál? Bicózol már?"

Fogytam, de az annyira már nem érdekel -- az oldalhájnak, ami zavar, még mindig megvan a többsége. Bicózni csak szobában tudok, de ott azért szoktam.
Előzmény: bied (5780)
bied Creative Commons License 2006.11.16 0 0 5780

Ó te kedves H-G!

De rég írtál, már hiányoltalak.Tudod én 44 é. vagyok, és 62-64kg.

Ez a súly, a koromhoz normális.

Ez a francos vizesedés végett léböjtözöm. A levesekben meg amúgysem eszem meg a zöldségeket. Viszont így meg megiszom.

Rost meg marad azért az itókákba. De most az se kéne, mert a sok üléstöl örökké felfuvódok.

Ez úgy egy kicsit rendbe tett tavasszal. Megpróbálom, hátha most is. Ez mégis jobb, mint hogy minden féle gyógyszert szedjek.((

Amúgy meg a rostot apuskám becukrozza, és becsócsálja.)))Nem vész kárba.

Az az igazság, hogy öregszem és már egy kicsit vissza kéne venni a tempóbol. Még a héten arra sem volt időm, hogy kimennyek a levegőre.

De te fogytál? Bicózol már?

Előzmény: H_G (5779)
H_G Creative Commons License 2006.11.16 0 0 5779
"Van valami diét karácsony elött is, úgy tudom."

Igen, a mikuláscsomag-diéta :)

Tök hülyeség ez a léböjtkúra. Most mennyivel lenne hízlalóbb, ha legalább a levesben főtt zöldségeket megennéd? Az olyan kevés kalória, h. alig lehet összeadni, uakkor sok hasznos rost és nyomelem. De a gyümölccsel is így van: megiszod a cukortartalmát, és otthagyod az egészséges rostokat. Butaság, tényleg.

Zahra meg már most kereshet új táncost, ha az a liba tényleg megpróbál még csak vizet sem inni egy hétig, hiszen az már kb. 3 nap alatt halálos. Remélem, csalni fog!
Előzmény: bied (5777)
bied Creative Commons License 2006.11.16 0 0 5778
Nézd meg a www.gastroyal.hu oldalt, hátha van valami jó ötlet a diétádhoz. Bár a mediterrán diét ez a zsírégetős új csak a füzetbe van azt hiszem. De leírhatom a menüt.
bied Creative Commons License 2006.11.16 0 0 5777

Hallottam már erről a fény diétről. Hát ez elég durva.

Ez a lébőjt is, bár érdekes, hogy itt nem vagy éhes. Én veszek, meg anyumtól hozok most paradicsom lét, meg vettem bio vegyes zöldséglét, gyümi lét, meg azt csinálok almából, meg répából.

Vettem mán csalán teát, meg majd zölség levest csinálok, apusé a sűrű, enyém a lé.))

Ja, meg szőlőcukrot, mer a harmadik nap fájós lesz a feje.Viszont a kávé tejjel marad.6-7 napig gondoltam, mert nem szeretnék naon fogyni, mert a pofám beesett lesz))max 3-4 kg

Az orvos vízhajtót ír, ettöl meg fáj a szive, -tehát marad a léböjt.

Igen a melótól van.

Hát- kár hogy nem tudsz varrni, mert meló az van.Fuj.

Meg most eggyütt küzködhetnénk a lábdagadással.)))))

Szerintem, ahogy idősödik az ember, egyre nehezebb leadni a kilókat.

Lehet, hogy a szüleid is erőssek,- és hát a gének.

Van valami diét karácsony elött is, úgy tudom.

Lehet, hogy a 90 napos diétánál van egy bizonyos idő aminek elkell telnie,- hogy ez megint sikeres legyen. Nem?

A léböjtöt is negyedévente- félévente lehet, vagy minden héten 1x, a vasárnapi nagy zaba után.))

Előzmény: Törölt nick (5776)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.16 0 0 5776
Az egyik táncosom most van valami méregtelenítésen, egy hétig nem fogyasztanak semmit, még vizet sem, és további két hétig szilárd táplálékot nem vesznek megukhoz. Állítólag fénnyel táplálkoznak.
Nemsokára lesz az évadzáró bulink, szerintem ott is megkérdezem majd, hogy vacsizik velünk, vagy elég ha felkapcsomom neki a villanyt?
Viccetfélretéve eléggé féltem az egészségét! Szerintem semmiképp nem egészséges ez a dolog.
A ruhám még nincs kész, mert a fülbevalómat majdnem elhagytam, állandóan kikapcsolódott és elvittem ékszerészhez, csináltatok egy szép keletieset belőle, aztán biz sokba kerül:(
Na de majd csak lesz ruha is egyszer:)
Fogyás helyett híztam két kilót, pedig tartom a diétát. Úgy látszik nekem ez már nem OK. Szerintem átállok husira és zöldségekre, gyümölcsökre, hátha tudok még kicsit leadni.
Ezzel a vizesedéssel orvos nem tud mit kezdeni? Szerintem a sok egyhelyben ülésnek is lehet köze hozzá, vagy nem?
Te bied. Én mos örülnék, ha annyi melóm lenne mint Neked, mert a munkadíj jó lenne. Ha tudnék jól varrni besegítenék neked, de sajna legfeljebb egy szoknyát tudok összedobni, tovább nem terjed a tudásom:)
Előzmény: bied (5775)
bied Creative Commons License 2006.11.15 0 0 5775

Szió Zahra!

Mennyit sikerült fogynod? Vagy csak egyhelyben totyorogsz a diétával?

Ruhád elkészűlt már?

Nekem megint faszányosan vizesedik a lábam, alig birok legugolni, majd szétreped a térdemen a bőrke. Úgy érzem. ((

5-kor kelek, este 11-ig meló. Fuj.

Lehet, hogy megint léböjt lesz a vége.

Előzmény: Törölt nick (5771)
Kobzoska Creative Commons License 2006.11.15 0 0 5774

Nem saját forrás ugyan, de hasznos gondolatokat tartalmazó cikk:

Diétázók 7 tiltott mondata

Különös tekintettel a 2-es és 5-ös mondatokra!

Előzmény: H_G (5773)
H_G Creative Commons License 2006.11.14 0 0 5773
Ha őrzöd, akkor a fordított irányba kellene mosolyognod! :) Igazán mesélhetnél a részletekről, ha egyszer ráérsz! (Mit volt tényleg hasznos csinálni, mitől kell különösen óvakodni, meg ilyesmik.)
Előzmény: Kobzoska (5772)
Kobzoska Creative Commons License 2006.11.14 0 0 5772
Őrzöm. De mindig egyszerű. :-((
Előzmény: H_G (5770)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.14 0 0 5771
Mi ez a nagy csend itt, mindenki lefogyott:)
H_G Creative Commons License 2006.11.09 0 0 5770
Nicsak, egy Kobzoska! :) Ugye őrzöd még?

Az eredeti felvetésre pedig -- 1) teát nem kötelező inni, de még kávét sem; 2) az édesítőszerek igenis működnek, ma már egész kevés mellékízük van csak.
Előzmény: Kobzoska (5768)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!