Keresés

Részletes keresés

Siroki Brjeg Creative Commons License 2012.11.26 0 0 53311

Ebből ARES gyerekek 15 fő!

Előzmény: Füfke (53310)
Füfke Creative Commons License 2012.11.26 0 0 53310

Túl a csúcson!

4 és fél nap alatt 852 látogató!

http://www.komaromtv.hu/fooldal?nv=1008

December 1-ig várjuk az érdeklődőket!

Acsbar Creative Commons License 2012.11.26 0 0 53309

Vasárnap jöttek a Görög testvérek, ezúton is köszönjük a munkájukat.

Előzmény: Füfke (53308)
Füfke Creative Commons License 2012.11.26 0 0 53308

Köszönjük a Magyar Floorball Szakszövetségnek, hogy Magyarország legnagyobb nemzetközi floorball tornájára többszöri kérés és könyörgés ellenére sem biztosított játékvezetőket!

Kicsit sok volt 2 napra a 15 meccs, de jelentem megoldottuk! :)

Üdvözlöm a megélhetésieket...

--ULTRAS \'Komárom-- Creative Commons License 2012.11.25 0 0 53307

Igazad van Krisztián!

teljesen körüllengi az egész kicsiny floorball közeget ez a senkiházi, dilettáns, hatalom és pénzéhes, beltenyészet brigád, akik halálra, jobb esetben stagnálásra ítélik ezt a sportágat!

vannak, akik azt hiszik, hogy mindent megtehetnek, az igazi problémákról azzal terelik el a pillanatnyi figyelmet, hogy a szurkolókban látják a legnagyobb ellenséget, és mesterséges cirkuszokat csinálnak..

Előzmény: Top 66 (53305)
--ULTRAS \'Komárom-- Creative Commons License 2012.11.25 0 0 53306

Nagyon reméljük, hogy sok-sok pénzbe került a leszbikus; a rókaképű; és a jehova triumvirátusnak a mai phx-SZPK MK meccs biztosítása...

Ezt a jó szokásotokat továbbra is tartsátok meg, mert nem a levegőbe beszéltünk, amikor megígértük, hogy valamelyik phx meccsen meglepetésszerűen megjelenünk egy kis meccsnézésre. egy fővárosi bajnoki pl. tökéletes lenne, sok budapesti kollégánk nem látott még floorball mérkőzést, de kezdenek kíváncsiak lenni rá :)

És persze a múltheti nem lesz elfelejtve, reméljük mihamarabb jöttök Komáromba is, akár U, akár női, akár férfi meccsre. tengernyi szeretettel várunk benneteket!

Phoenix - SZPK 5:9 no comment :) bye-bye phoenix

Top 66 Creative Commons License 2012.11.25 0 0 53305

Engem az érdekelne,hogy a tegnapi női Ares-Főnix meccs után a Dúró-Hollósi bíró párosból miért lett Dúró- schauer bíró páros? Hogy került a közelembe egy olyan ember aki 2 éve megnyomorított.Azóta pedig tudatosan elfújja a meccseinket!Tudatosan és látványosan hagyja hogy mások is hátha maradandót alkotnak rajtam. Megkértem megint valakit a lelátón,hogy húzza a strigulákat,ha schauer bíró nekem ítél szabadütést,vagyis az ellenem való szabálytalanságot lefújja. 0 azaz 0 volt amit számomra kedvező ítélet lett volna.3x20 perc alatt egy folyamatosan veszélyes játékos ellen szerinte nem csináltak szabálytalanságot!Viszont nekem sajog a nyakam a lábam és a derekam. Mindezt már kelemen bírónál is teszteltük és neki se sikerült egy olyat se fújnia ami számomra kedvező lett volna. Azért egy 3+1-et össze tudtam hozni és üzenem nekik,hogy rám számíthatnak még évekig játékosként és utána ki tudja talán más szerepkörben is.Viszont ezt személyesen fogom velük meg  tárgyalni és kérem a csapatvezetőnket,hogy levélben kérje ezeknek az embereknek a kitiltását bíróként az Ares meccsekről. Sajnálom a csapatomat,hogy ilyen mocskos csaló csatlos elvtársaknak vannak kitéve!Az elszámoltatásnál elő lesznek véve a csaló csatlósok!schauert nem értem.....megint kimaradt a válogatottból....megint csicska maradt. (utoljára abban a válogatottban lehetett benne,ahol én voltam az edző)Úgy látszik a gazdagok digtálnak.Sajnálom,de szánalmas ez az egész.

Mindenesetre  elszomorító az is,hogy még így is 1 hét alatt a válogatottakkal teli tűzdelt Ch a mókus őrs edzetlen Arestól kikapott egy  5-össel,majd schauer besegítéssel és szerencsével 1 góllal tudott győzni.(ezzel nem a Ch-t akarom mínősíteni,de szerintem ez az igazság)A Vb-re ez se jó jel,csak remélni merem hogy nem lesz nagy baj ott kint.

Egy dolog miatt nem bánom a tegnapi Ch mérkőzést. A sok szomorúsága  után legalább Liebe Gyuri lőtte az utolsó gólt.

Az Szpk viszont megint igazságot szolgáltatott!Nagy lépést tettek az Mk győzelem felé!

Azért innentől  az Szpk és a krokodilok helyében nagyon figyelném a sorsolásokat!Simán összekerülnek,ha nem figyelnek!

Füfke Creative Commons License 2012.11.25 0 0 53304

Pavel, engem baromira nem érdekelne, meg szerintem mást se, hogy mikor üléseznek, ha működne ez az egész! 

Előzmény: Siroki Brjeg (53302)
Füfke Creative Commons License 2012.11.25 0 0 53303

Megint nem értelek, a hunfloorball online felületén mindkét nap lehetett követni a 3 csarnokban zajló eseményeket!!! 

Valamint épp most került fel a Varsányi verés.....öööö.....akarom mondani Phoenix verés meccskrónikája is! :D

Előzmény: Siroki Brjeg (53300)
Siroki Brjeg Creative Commons License 2012.11.25 0 0 53302

Az MK meccsük a VB után lesz.

Mit vársz ezektől? Engem például érdekelne, hogyan indult el a bajnokság, mikor májusban volt az utolsó VB ülés???

És Elnökségi meg 3 hette , de titkos, mert se jegyzőkönyv, se más.

Előzmény: Füfke (53298)
Siroki Brjeg Creative Commons License 2012.11.25 0 0 53301

Az igen!

Előzmény: Füfke (53299)
Siroki Brjeg Creative Commons License 2012.11.25 0 0 53300

Nagyon elegem volt már a floorballból, de a Nokia Kupa hétvége visszaadta a hitem. Két remek napot töltöttünk Komáromban, ahol nagyon sok meccset játszottunk, nagyon sok mosolygós arcot láttunk. Profi szervezés, remek körülmények.

Ami nem volt: németh, rácz, gál, phoenix. Lehet hogy ettől is volt olyan jó?

Füfke Creative Commons License 2012.11.25 0 0 53299

MK eredmény:

Varsányi - SZPK  5 - 9

A győztes csapatnak küldeném az Ámokfutóktól a "Ne sírj, mikor a bánat a nyomodban jár!" című számot. :)

Füfke Creative Commons License 2012.11.25 0 0 53298

Kíváncsi vagyok, hogy a szövetségi kapitánynak mi a véleménye arról, hogy a magyar válogatott 5 (meghatározó) krokodilos játékosa 7 hete(!) nem játszik tétmérkőzést a Világbajnokság előtt! (remélem a mostani "házi" MK-t nem nevezik annak...)

Gratula a versenynaptár szervezőjének! Igazán ért hozzá! :)

ilclubpiútitolatoalmondo Creative Commons License 2012.11.25 0 0 53297

Üdv!

Betfree&Win. Egy sportfogadással kapcsolatos oldal. Tippmix és Online tippeket, szelvényeket, elemzéseket is ad.

www.betfree.hu

facebook: Katt

Siroki Brjeg Creative Commons License 2012.11.25 0 0 53296
Itt meg mindig nincs balhe. Nem is lesz mar mert elmentek a szurkolok Kartalra.:-)
Siroki Brjeg Creative Commons License 2012.11.25 0 0 53295
Itt ne csodalkozz semmin. Allitolag minden ok. Mi vagyunk turelmetlenek.
Előzmény: TörökBéla (53293)
Füfke Creative Commons License 2012.11.25 0 0 53294

No kérem, vannak itt elégedetlenkedők bőven. Tegnap kapásból 3-an is megtaláltak, hogy elegük van ebből a szégyenteljes vezetésből...

Előzmény: TörökBéla (53293)
TörökBéla Creative Commons License 2012.11.25 0 0 53293

Fogadni mernék bármibe, hogy a női MK-ban a szerencse ördöge a Phoenix Fireball SE valamelyik "gyengébb" csapatot fogja kapni. A Tigger Eger FSE pedig valószínűleg az SZPK - Nokia Komárom-ot fogja kapni (amennyiben megveri az IBK Cartoon Heroes-t) Tavaly kiverte az  SZPK - Nokia Komárom a   Phoenix Fireball SE-t ezért ezt idén már nem merik megkockáztatni.

Az is érdekes,hogy az elmúlt 3 évben a bajnokságban mindig az utolsó összecsapás a Phoenix Fireball SE-Tigger Eger FSE. És mindig ilyen felállásban.

Vannak érdekes és lehetséges dolgok, de ez már feltünő.

Acsbar Creative Commons License 2012.11.24 0 0 53292

majd holnap beszállok fújni, úgyhogy biztos lesz :)

Előzmény: Füfke (53291)
Füfke Creative Commons License 2012.11.24 0 0 53291

de bíróverés sem... :)

Előzmény: Siroki Brjeg (53290)
Siroki Brjeg Creative Commons License 2012.11.24 0 0 53290
Remek volt a Nokia Kupa elso napja.
Nem volt terrortamadas!!!
tutu13 Creative Commons License 2012.11.24 0 0 53289

Füfke! Kérlek én legyek az első akivel megosztod ha 100% lesz. Sztojanov Olivér voltam (nem akárki)

Előzmény: Füfke (53273)
Füfke Creative Commons License 2012.11.23 0 0 53288

Csizmadia László, a Nemzeti Együttműködési Alap Tanácsának elnöke: 

– Sokan pályáztak, de sokan veszítettek is. Vannak, akik felróják a NEA-nak, hogy túl kevés pályázatnak juttattak támogatást.

- Óriási különbség van a pályázók igénye és a szétosztható összeg között. Összességében 21 milliárd forintot igényeltek a pályázók, de a forrás mindössze 2,9 milliárd forint. Ez töredéke a másik összegnek, s ezért bármennyire is törekednek a kollégáim jól, igazságosan és méltányosan dönteni, ilyen arányok mellett a vesztesek sohasem fogják igazságosnak érezni a döntést. Talán még a győztesek egy része sem. Mi szeretnénk a legjobban, ha még több pénzt lehetne szétosztani, ezért is ösztökéljük a kormányt arra, hogy emelje meg ezt az összeget jövőre. Visszajelzések még nem érkeztek, de reméljük, hogy meghallják a szavunkat. Az idei pénz amúgy több volt mint a tavalyi, de így is elmaradt a korábbi évek keretétől. A civil társadalom így sokkal nehezebben működik. Senkinek sem könnyű.

Füfke Creative Commons License 2012.11.23 0 0 53287

Áááá nem vagyok én ott! Kuherosok védik a lasztit!

Előzmény: Top 66 (53286)
Top 66 Creative Commons License 2012.11.23 0 0 53286

Ezt a nyugdíjazott floorballost kell nézni?

:)

Előzmény: Füfke (53285)
Füfke Creative Commons License 2012.11.23 0 0 53285

December 1-ig megcsodálható Komáromban!

(Tabáni István teremőr)

Siroki Brjeg Creative Commons License 2012.11.23 0 0 53284
A jogaz apuka szerint sportfegyelmi a korlevel miatt.
Előzmény: Füfke (53283)
Füfke Creative Commons License 2012.11.23 0 0 53283

Mondom én...

Amíg Varsányi van, volt, lesz;

A magyar floorballnak KAMPEC!

Acsbar Creative Commons License 2012.11.23 0 0 53282

Csak még egy kis adalék a múltból: amikor az egyesületi vezetőtök diákolimpián rávágja az öltözőajtót az ötödikes gyerekek szeme láttára egy testnevelő kollégára - szó szerint idézem - "akkor baszódjatok meg" felkiáltással, akkor nem hiszem, hogy tinektek van olyan hatalmas nagy okotok prédikálni kulturált viselkedésről.

Szóval nehogy azt hidd, hogy minden fehér és fekete!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!