Flood, mert a cikisbe már beírtam, de vasárnap lévén ide is klappol: Megkezdődött a médiatörvény miatti passzív ellenállás? A TV2 a vasárnap reggeli gyerekműsorban az 5-6 éveseknek sugárzott Dóra és 6-8 éveseknek sugárzott Diego rajzfilmek közt helyileg használható fogamzásgátló krém reklámot ad. Nooórmális?
Ja kérem, ez nyugdíjas leves! Annyira olcsó, hogy gyakorlatilag nem kerül semmibe, mert abból a maradékból van, amit úgyis kidobnál. Viszont ettől korlátozott a készíthető mennyiség, mert egy halnak egy gerince, meg farka van. Kicsist több, mint egy liter lett, az el is fogyott.
Ma csak főztem munka címén. Csináltam jó kis harcsapörköltet, a maradékból meg mamám nyugdíjas hallevesét. Ez utóbbi nagyon jó, de nem hiszem, hogy rá fogok szokni, olyan babrás. Viszont a gyerekek nemcsak megették, hanem addig repetáztak, amíg teljesen el nem fogyott, úgyhogy lehet, hogy mégis...
Szerencse, hogy reggel megengedtem magamnak egy kis olvasgatást.
Fel is vidított, amikor a hősnő először Magyar Zoltánba szeretett bele (persze főleg a tornanadrágjába), aztán pedig Darnyi Tamásba. Természetesen plátói alapon.