Cak hogy rátegyek egy lapáttal, amit mondtál:
Az új Jarre sem olyan új már. Egyre szívesebben hallgatom a Metamorphosest, és amióta koncerteken is fel-feltűnnek az új számok a régiek között, egyre szervesebbnek tűnik nekem a kapcsolat közöttük.
A jarre.net-en valami promo dolgot emlegetnek a Geometry kapcsán. Ugyenem arról van szó, hogy az új album csak egy promo lenne, ugye nem ?! Talán a megjelenéskor volt valami bemutató kiadvány.
A Session idején mintha töb tájékoztatást kaptunk volna az európai megjelenéseket illetően. Most meg semmi.
Félek, hogy az új album sem lesz a régi! És ez nem vicc!
A Metamorposis óta Jarre már nem a régi szerintem, kivéve a koncerteket talán.
De nem szomorkodom, mert a mult albumaiból mindig fel lehet töltődni!
Sajna a cégnél az XP-re nem tudok felrakni semmilyen progit :-(((( Otthon meg modem van, azzal egy örökkévalóság lenne a letöltés :-(( (ftp-zni se lehet - beszarás ;-(
ha valaki tud vmi webhelyet, ahova fel lehet rakni, akkor legyen kedves segítsen mán.....
Köszi előre is, meg Neked is Cscs75 a felajánlást.
Az uj studio-albumrol (Geometry of Love) meghallgathato nehany reszlet a http://geometry.jarre.net/ oldalon...
Nekem mondjuk kifejezetten tetszik, talan a meglevo albumjai kozul kicsit a metamorphoses-re emlekeztet, de persze ez is elegge egyedire sikerult, mint mostanaban a lemezei.
Ha minden igaz szeptember 9-etol kaphato. (Marmint gondolom kulfoldon...)
A masik ("best of" jellegu) albumrol csak annyit tudni, hogy a legjobb szamai uj verzioban kerulnek fel + lesz nehany vadi uj szam is rajta, illetve, hogy a szeptemberi idoponthoz kepest kesni fog, elorelathatolag 2003 karacsonya korul, vagy 2004 elejen lesz kaphato...
Az AERO koncert mp3-ban letoltheto a http://www.jmjarre.fr.st/ oldalrol.
Mi is ez a valogataslemez? Az AERO koncerten hallott remixek studiovaltozatai, vagy esetleg valami IMAGES 2 jellegu dolog? Vegulis reg volt mar ilyesmi.
Van egy eladó műsoros VHS kazettám, amelyen a Moszkvai koncert és a Making the steamroller fly című portréfilm van. A kazettát ha jól emlékszem összesen kétszer néztem meg, tehát gyakorlatilag új állapotban van. A koncert különben szuper(a hangja hifi sztereo), én azért adom el, mert megvettem DVD-n. Az ára 2000 Ft.
Szeptemberben új stúdióalbum!!!! A válogatásalbum mellett!!!! A címe Geometry of love. Remélem Jarre barátunk valami jót alkotott... :-)
LeZoli
July 8, 2003
New album: Geometry of Love
Jean Michel Jarre has just finished composing a new album entitled « Geometry of Love » for the famous Paris club of Jean Roch, the VIP Room. This album is an original composition with a « lounge » atmosphere.
For the album artwork, Jean Michel Jarre has contacted ORA-ĎTO who has realised a pixelisation of a picture that Jean Michel Jarre took of his fiancée Isabelle Adjani.
The pre-launch of this album will take place on Thursday July 10, 2003 at the VIP ROOM club in Paris as the closing party for the 'Fashion Week'. This launch party is strictly for invited guests only. The commercial launch of « Geometry of Love » is planned for September 2003.
Title: « Geometry of Love », a project by Jean Michel Jarre for Vip Room.
Tracklist:
1: Pleasure Principle 6'15"
2: Geometry of Love part 1 3'51"
3: Soul Intrusion 4'45"
4: Electric Flesh 6'02"
5: Skin Paradox 6'17"
6: Velvet Road 5'54"
7: Near Djaina 5'01"
8: Geometry of Love part 2 4'06"
Please note that Geometry of Love is a completely new album and should not be confused with the new compilation album that will also be released during September.
June 26, 2003
New album
Jean Michel Jarre's new album will be released in a few months and contains completely new versions of his greatest tracks, plus some entirely new compositions. It should be released in September 2003 on a new record label.
More details including title, tracklist, label name and date of release coming really soon, stay tuned!
Az FTP szervert sajnos be kellett zárni, emiatt csendesedtem el én is. Javallott amúgy feliratkozni a JML listára ( http://www.clic.net/jarre/mailing.html ), mert akad 1-2 rajongó aki azért szokott feltenni érdekes anyagokat a netre...