Annyira elképzeltem, hogy ezt milyen örömmel és lelkesedéssel fogod nézegetni! :) Azt sem nagyon tudom elképzelni, hogy egy hanglemezbolt polcán ott fog virítani. (mondjuk virítani azt fog)
új album borítója: eddig nem került szóba, lehet, hogy csak én asszociálok rosszul, de nem egy vagina-szerű dolog van Björk mellén a képen? Valahol egész nagyban is megtaláltam a borítót, de azon sem kivehető, hogy ez egy dísz, ami a sárga-kék izéről lóg le, vagy minta a fekete lakkszerkón... mindenesetre kisebb méretben eléggé ez az első dolog, ami eszembe jut
viszont van olyan változat is, ahol takargatja a csúnyáját :)
Trencsénben már nincs szállás (alapból kicsi a város, a fesztivál meg a fellépőknek a szálláshelyek nagy részét kapásból lefoglalja), de ha kocsival mész, 15-20km-es körzetben sztem találsz még jó helyet jó áron. :)
Nagyon jól hangzik, közben én is megnéztem, merre van. Ha találok szállást a közelben, akkor megyek is! (sátorban még nem aludtam, és nem most fogom elkezdeni...) :)
A közönség 20év körüliekből áll, de nem egy kisgyerekes család is kijön.
Rossz hangulatú koncerten még nem voltam a Pohodán.
Tisztaságra figyelnek, a nagyszínpad előtt beton van, még esőben sincs túl nagy dagonya.
Nagyszínpad +2 közepes színpad, és asszem egy nagy sátor, +2-3 kisebb sátor.
Jó az elrendezés, ritka a tömegnyomor, 10 max 15 perc alatt eljutsz egyik színpadtól a másikig.
Per pill 89€ a jegy, 3napra érvényes, napijegy nincs. Ha marad jegy, 100€ körül szokott lenni a pénztárban. (Idén asszem picit már drágább lesz, de úgy rémlik nem haladja meg a 120€-t.)
Tavaly a Kraftwerk, a Suede, és a Travis volt headliner, és volt Goldfrapp is.
"Tell us about the album cover… will the image released on iTunes grace the physical version?
The physical copy will feature a different image. We’re doing something similar to what we did with Volta, which had two covers. Because of the leak and the rushed release, only one of the cover images was ready. The second one will appear with the physical version."
Azért remélem az idióta matrica dolgot nem veszik át...