Csupa szép bácsi és csupa szép néni. A reklámokat miattuk érdemes csak nézni. Aztán tükörbe nézek és elborzadok, mert hozzájuk képest én csúnya vagyok.
A tudat kimondottan frusztrál most engem. Bele is betegedett a mimóza lelkem. Kerülnek a lányok vagy átnéznek rajtam.. Ez lehet az oka, hogy egyedül maradtam.
Nem jutok előbbre a munkahelyen, Mert elborzadnak a főnökök egy ilyen fejen. Nem rakom szét a lábam, nem dughatnak seggbe, Így ha elbocsátás lesz, elsőként megyek a levesbe.
Hiába nyalnék, az én nyelvem érdes. Hiába bókolnék, az én bókom nem édes. Nekem egyszerűen nem osztanak lapot, Mert ilyen csúnyaként láttam meg a Napot.
A szép nénik és bácsik illatosat szarnak. És rózsavíz gyöngyözik, mikor megizzadnak. Nem úgy a csúnyák, kik büdösek mint állat. Leheletük mérgező, hiába öblítenek szájat.
Jó esetben is csak lesajnálnak néha. Többen azt gondolják, kössem fel magam még ma. Meg is tenném olykor anélkül, hogy kérnek. De akkor kihez képest lennének ők szépek?
-------------------------------------
INTELEM EGY SZÉP LÁNYNAK
Billegeted magad szépséged tudatában, Élvezed, ahogy körüldonganak a hímek. Égbeszökő tesztoszteron feszül sok gatyában És megdobbannak régimódi romantikus szívek.
Vadítod a fiúkat, látod, ahogy ölre mennek érted, S a világ közepén egy magas lóról letekintve A téged vetkőztető szempárokat nézed A pórnéptől testőrök által elkülönítve.
Flörtölsz és játszol, nem célod a tartós frigy. Gyűjthetsz skalpokat, szíveket is összetörhetsz: Fiatalon megteheted, de nem lesz ez mindig így, Mert örökké a középpontban te sem dőzsölhetsz.
Eljön a harminc és felpörög a biológiai órád. Hiába feded el sminkkel az összes ráncot, Lanyhul az érdeklődés, már nem gerjednek úgy rád S a táncparketten rophatod a magányos táncot.
Kikerülsz a rivaldafényből, helyedre újak lépnek, S az új eresztés szebb, hamvasabb és frissebb. Nem te vagy az első... oh, ez kezdete a végnek. Hidd el, lesz még egyszer a te arcod is kisebb.
------------------------------------
VEGA TÁRSKERESŐ (szingli verzsön)
Eléldegélek gyümölcsön és magon, De az élet mégse teljes, Mert itt heverek parlagon.
Asszony kéne, ki jó az ágyban. Takarít és mos rám, Ha nincs dolga a konyhában.
Asszony kéne, kinek ízlik a répám És nem fitymálja a tököm Ha előételként felkínálnám.
De húst ne egyen, mert én se eszem! Se tejet, se tojást, pláne halat! Minden más a kedvencem Ami a felsorolásból kimaradt.
Két lány is tetszik nekem, De csak egy lehet a nyerő. Mégse nehéz döntenem, Hisz Kriszti húsevő, Míg Suzanne vega. Úgyhogy... Kriszta, éljél csak madárzúzán! Jó lesz nekem a kicsi Suzanne.
Gyere hát Suzanne, Légy a feleségem! Megosztom veled az ágyam És a madáreleségem.
Együtt kérődzünk És fújjuk a passzát szelet. Úgy mint én, Téged senki se szeret.
Gyere hát Suzanne Szerény hajlékomba! Nem állhat közénk A hüvelygomba.
A szakácskönyv lesz Nekünk a Káma Szútra. Las Vegasba megyünk Majd nászútra.
Bori, Barbara és Csilla, Időjósok három virága:))) Hosszú lábak, kellemes fenék, Elképzekheted mindnek mellét:))) Ha megszólal piros ajkuk, Eszedbe jutnak vad csókok, Hosszú ölelések, hintázás mellett Tudtad, hogy el kell menned.... Ja, az idő, mi öregít az úton:((( A három kislány felvidít a búból, Persze a koron nem számít e csökkentés, S marad az időjárás jelentés:DDDDD
Ez volt ám az idol, ha kellett, a házon, Nem terem ma párja csak messze kinábon; Ha most fellobogna s eljőne közétek, Minden más lobogót szemfényvesztésnek hinnétek. Hárman sem birnátok súlyoslobogását, Mit a szaharai szél hord, vörös kopogását; Elhülnétek, látva rettenetesvirágát, Alatta a tömeg internacináléját.
,Mostan emlékezem az elmult időkről, Az elmult időkben jó vörös lobogóról...‘
Originalqszi.
Mint ha lobogó zúgna május elsejéken, Messziről lengedezve Dózsa György út szélességben: Vezéreink képe úgy lobog fel nékem Majd két és félember-öltőrégiségben. Rémlik, mintha látnám hullámzó tömegét, "Éljen Május elseje" harsány említését, Hallanám Vezérek dübörgő hangjait Mit ma képzelnétek, mint únió vadjait.