Keresés

Részletes keresés

WaseK Creative Commons License 2001.05.26 0 0 285
Nézd meg az előző hozzászólásomnál irt linket.Ha jól emlékszem arról az oldalról meg tudod találni a patchet.
Előzmény: Roenick (284)
Roenick Creative Commons License 2001.05.26 0 0 284
Melyik volt a legutolsó patch a játékhoz?És hol található?
WaseK Creative Commons License 2001.05.21 0 0 282
Na végigfutottam a topicot és találtam egy linket a második epizódra.Megéri megnézni az intró is nagyon szép:)
Hidden&Dangerous 2

Ami azt illeti most már nagyon a kezemben szeretném látni a játékot:)

WaseK Creative Commons License 2001.05.21 0 0 279
Róka koma
Kezd üldözési mániám lenni tőled:)Végigkergetjük egymást a második vh topicon aztán a Mig29 vs Gripen vs F-16 most meg itt:)

Tényleg szép kép, le is mentettem.Van valakinek valami infója a kiadásról vagy bármiröl, hogy tudjuk mikorra várható erre?

Előzmény: Veszett Róka (278)
WaseK Creative Commons License 2001.05.21 0 0 277
A júniusi GameStar(ez itt a reklám helye) magazinban találtam egy pár perces animációt a 2. részről.Hát nagyon szép, én már nagyon várom, hogy megjöjjön kis hazánkba a program:)
BIRDy Creative Commons License 2001.05.03 0 0 276
A masodik resz (mini)trailere letoltheto innen:
http://download.bonusweb.cz/trailery/hidden2e3mini.zip

Hat en az elsovel nem jatszottam, de ez kurva jol nez ki!!! Fantasztikus animacio, nagy poligonszamu modellek, gratula a keszitoknek!

Az E3-ra varhato a trailer hosszabb valtozata.

WaseK Creative Commons License 2001.04.29 0 0 275
Na gyerekek mindenki eltünt?
Mi van a második résszel?
Ideje lrnnr valami infónak nem?
WaseK Creative Commons License 2001.02.02 0 0 274
Na ominózus tankos pálya németországban.Travnak igaza volt már jópárszor végigmásztunk a megtárgyalásán, bár igaz, hogy csak single player módban, de hát multiban akkor még könnyebben megy az egész nem?:)Ha nem tudjátok megcsinálni, akkor nézzétek végig a fóruumot, találhattok pár ötletet a megoldására.

WaseK

Előzmény: Tilor (272)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.02 0 0 273
Bugok bizony vannak, a tankos pályát meg vagy 12szer megtárgyaltuk már...
Előzmény: Tilor (272)
Tilor Creative Commons License 2001.02.02 0 0 272
Üdv!
Nem olvastam el az összes hozzászólást, így nem tudom, hogy feltünt-e valakinek a játék multibeli hibái.
Cak egy pár a tapasztaltak közül:
-nincs mentési lehetőség(!),
-spontán elhalás,
-átzuhanás a talajon,
-a megmentendő pilóták félig belesüjedése a talajba(így nem lehet őket kiszabadítani).

Senki ne értse félre, én nagyon szeretem azt a játékot, de én(mi) hálóban keztünk vele játszani és volt egy pálya (amikor tankkal a hátadban indulsz) amit 24 óra folyamatos játszás után sem tudtunk megcsinálni!!! Később a végigfutási módszerrel (nem lövunk, futunk) sikerült megcsinálni, de ezek az apró hibák igen lelombozzák az ember kedvét(vagy 24 óra felidegesítik).

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.30 0 0 271
Igaz, igaz.
Előzmény: sirk (270)
sirk Creative Commons License 2001.01.30 0 0 270
Nahh, ertem mire gondolsz :-))
De nincs meg a game, csak a FfF kuldeteslemez, ahhoz meg asszem nem jart...
Előzmény: Törölt nick (269)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.30 0 0 269
Ehem, elveszett a leírás?
Már nem tudom, hogyan kellet használni.
Előzmény: sirk (268)
sirk Creative Commons License 2001.01.30 0 0 268
Es elvileg hogy kene hasznalni?
vannak ott szamok, ok, meg lehet tologatni ott dolgokat, de akkor sem ertem hogy kene hasznalni...
Előzmény: Törölt nick (267)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.30 0 0 267
Elvileg ott lehet koordinálni az embereidet, mikor mit csináljanak, de sohasem használtam (kivéve a Guard funkciót és a pozíciókat - fex, térd, áll). Túl buta az AI, meg random death, szóval maradt a kézi irányítás :-(((
Előzmény: sirk (266)
sirk Creative Commons License 2001.01.30 0 0 266
Aha. Kosz, de mar tuljutottam azota :)
Arra nem jottem ra, hogy arra a sziklara fel lehet jutni...
En bealltam a vizbe az emberekkel, es kaszaltunk ezerrel :)
Az utanakovetkezo havas palya jo. Kuszni kell, lopakodni messzirol ort leszedni, szeretem.

Egyebkent aruljatok el lecci, a MAP-nel mire jo ott alul az a "vonalzo" pontosan? hogy kell hasznalni? (bocs ha tul lamer a kerdes)

Előzmény: Törölt nick (265)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.29 0 0 265
Saját receptem:
Indítsd el a legjobb lövészt, egyedül. Adj neki egy német lesipuskát és egy géppisztolyt. Ha a hajó elott állsz, jobbra a part szélén lesz egy hatalmas szikla. Kezdés után rögtön mássz fel a tetejére, hasalj le, és várj. Nemsokára jönnek a németek, pásztázd a dombtetot a távcsovel. Szedd leoket egyenként. A buta AI-k csak állnak és várják, hogy lelodd oket :-( Néhe egy-egy német elkezd szaladni a szikla felé, oket a géppisztollyal intézd el. Amikor megszólal a hajó szirénája, lassan, óvatosan közelítsd meg a hajót. Vigyázz, a part másik végében is vannak orszemek, némelyik motorral, szedd le oket messzirol. Ha a motor üzemanyagtartályát eltalálod, szép tuzijáték a jutalom. Ha a hajó mellol távcsovel sem látsz senkit, akkor irány a fedélzet, és kész a pálya.
Előzmény: sirk (263)
SunnyBoy Creative Commons License 2001.01.28 0 0 264
Hi Trav!

Ezer bocs és ez komoly!!!!!!!!! Én vagyok a tő gyökér, már régen le kellett volna ezt rendeznem veled!
Holnap felhivlak és már adom is vissza!

Sunny Boy

Előzmény: Törölt nick (256)
sirk Creative Commons License 2001.01.28 0 0 263
Ennyien jaccanak mostanaban ezzel a jatekkal? Namind1.

A Fight for Freedom-ban a 2. kuldetesben, a repuloelkotes utan amikor a vizparton allok az embereimmel fel perc alatt kinyir a sokmillio nemet... Hogy lehet ezt lekezelni???

sirk Creative Commons License 2001.01.26 0 0 262
Udv mindenkinek!

Szoval az a helyzet, hogy en csak tegnap kezdtem el nyomulni a HaendBevel, raadasul a FfF-mal.
Az, hogy ez egy kuldeteslemez, innen a topikbol derult ki szamomra... :))
Azt mondjatok, ez mar 1.3-as es nincsenek benne randomdeath-ek? Vannak. Meg mas is. Ehhez nincs peccs?

Engem erdekelne nagyon a kooperacio is.
Most akkor lehet a neten egymassal nyomulni, vagy nem???
Hack-elt FfF-al lehet netezni?

WaseK Creative Commons License 2001.01.18 0 0 261
szia dreamworld

Elöször is igen, mindegyik embernek kell ruha, mert az elég feltünô még a németeknek is, hogy vezet valaki egy kocsit és mellette 3 angol ejtôernyôs csücsül, nem gondolod?:)
A második, meg hogy nem szabad senkire löni az egész pályán, addig a pontig amig a hajóban nincs mindenki és el nem indulsz.Ezért ajánlatos kést használnod, de azt is csak a hajónál található ôrnél.Ja és ha kocsiba ülsz akkor elötte az embereid fegyvereit rakasd el, mert azzal is meg lehet bukni.Sok sikert

WaseK

Előzmény: dreamworld (258)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.18 0 0 260
Meg vissza. No ICQ :-(
Előzmény: Ciceró (259)
Ciceró Creative Commons License 2001.01.18 0 0 259
E-mai ment
Előzmény: dreamworld (258)
dreamworld Creative Commons License 2001.01.17 0 0 258
wasek
eleg ha egynek van civil ruhaja, vagy kell mindnek?
nem szabad kinyirni a sarkon levoket?

Laza

dreamworld Creative Commons License 2001.01.17 0 0 257
Hali

mar 2 honapja nem jatszottam vele mer azt a genya palyat nem tom megcsinalni... az esti jugosat (a hajos)...... odaig eljutottam hogy megszerzem a ruhakat...... leszabad loni a sarkon a katonakat?? olyankor mindig megy a veszjoslo zene.....
azutan beszalok a kocsiba, de szetlovik mikor megyek.....

valki irja ma le emilbe.....
dreamcast@freemail.hu

koszke
Laza

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.17 0 0 256
Ciceró!
Mél ment, de itt is megkérdezem: nem tudnád pár hétre kölcsönadni a HD-t?

Sunny boy,
nem kaphatnámm valahogy vissza a lemezt? ;-)
Elvonási tüneteket észlelek magamon!

Trav

Előzmény: Ciceró (254)
count_zero Creative Commons License 2001.01.04 0 0 255
Jajj, ne már, minek ehhez csit? Igaz, hogy kb 50szer kezdtem el azt a pályát, de sikerült!
Annzi volt a lényeg, hogy a tankot elengedtem majdnem a hidig, ott kilottem, es a birkamód tanknál összegyülekező embereknek adtam pár panzerfaustot. A többi emberem jól el volt dugva, és csak az elszállingózó embereket vadászták le...

Viszont a játék multiban megaszakksz, nem is érdemes foglalkozni vele...

Ciceró Creative Commons License 2001.01.04 0 0 254
Sajnos elálítottam a ez E-mail rendszeremet ezért
nem tudok kör mailt küldeni.Ezért kérem ha valamejikőtök erre jár adja tovább.
Fontos:
http://www.hidden-and-dangerous2.co.uk/
Ciceró Creative Commons License 2000.12.07 0 0 253
ja és a pálya:egy a dombra+páncélököl van vagy 300db a kabátba,egy a másik dombra+páncélököl,
egy a partra a csónakházba+a mosodánál lévő géppuskaállásba is egy.gyorsan aztán amíg el nem kezdődik a dobolás enemyf vagy az enemy b-vel keresd meg a tankparancsnok látószögét aztán dölj hátra-alkalmazd a legfelső és legtávolabbi kameraállást de ne feledd ezt már az egyik katonádnál kell beíllítani még a kód beírása előtt mert ha már a németek szemszögéből nézed nem enged változtatni.
csak a két kódot irogasd be egymás után akár többször is amíg a kedvenced szemszögéből nézheted.
Előzmény: Ciceró (252)
Ciceró Creative Commons License 2000.12.07 0 0 252
Na és még egy kis dessert.ha már nem bírod tovább-ha már összetörnéd a monitort és kidobnád a csikkel teli hamutartót az ablakon ami a játék nehézségén kívül még álmatlanságtól fáradt szemeidet ís csípi na meg már megint reggel lett és dolgozni kéne menned........
gyógyír!!!!!+élvezet:
írd be bármejik ablakba csak úgy látatlanul:(két megoldást,főkódot is beírok mert nem tudom,hogy pats-al vagy anélkül mész-ha elfogadja kattaást kell hallanod+az alkódokat minden pályán újra be kell írni mert a főkódot megőrzi a pályák között-újraindítás után főkódot is újra be kell írni.
iamcheater:1.nohits-örök élet(a detonációt kivéve hatásos),2.allitems-mindenfegyver+ruha!!,openalldoor,minden ajtó-ablak
enemyf,enemyb-majd rájössz van még de ennyi elég
iwillcheat:cantdie:1,allloot2,openalldoor,minden ajtó-ablak
enemyf,enemyb-majd rájössz van még de ennyi elég.
Előzmény: WaseK (251)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!