A júniusi GameStar(ez itt a reklám helye) magazinban találtam egy pár perces animációt a 2. részről.Hát nagyon szép, én már nagyon várom, hogy megjöjjön kis hazánkba a program:)
Na ominózus tankos pálya németországban.Travnak igaza volt már jópárszor végigmásztunk a megtárgyalásán, bár igaz, hogy csak single player módban, de hát multiban akkor még könnyebben megy az egész nem?:)Ha nem tudjátok megcsinálni, akkor nézzétek végig a fóruumot, találhattok pár ötletet a megoldására.
Üdv!
Nem olvastam el az összes hozzászólást, így nem tudom, hogy feltünt-e valakinek a játék multibeli hibái.
Cak egy pár a tapasztaltak közül:
-nincs mentési lehetőség(!),
-spontán elhalás,
-átzuhanás a talajon,
-a megmentendő pilóták félig belesüjedése a talajba(így nem lehet őket kiszabadítani).
Senki ne értse félre, én nagyon szeretem azt a játékot, de én(mi) hálóban keztünk vele játszani és volt egy pálya (amikor tankkal a hátadban indulsz) amit 24 óra folyamatos játszás után sem tudtunk megcsinálni!!! Később a végigfutási módszerrel (nem lövunk, futunk) sikerült megcsinálni, de ezek az apró hibák igen lelombozzák az ember kedvét(vagy 24 óra felidegesítik).
Elvileg ott lehet koordinálni az embereidet, mikor mit csináljanak, de sohasem használtam (kivéve a Guard funkciót és a pozíciókat - fex, térd, áll). Túl buta az AI, meg random death, szóval maradt a kézi irányítás :-(((
Aha. Kosz, de mar tuljutottam azota :)
Arra nem jottem ra, hogy arra a sziklara fel lehet jutni...
En bealltam a vizbe az emberekkel, es kaszaltunk ezerrel :)
Az utanakovetkezo havas palya jo. Kuszni kell, lopakodni messzirol ort leszedni, szeretem.
Egyebkent aruljatok el lecci, a MAP-nel mire jo ott alul az a "vonalzo" pontosan? hogy kell hasznalni? (bocs ha tul lamer a kerdes)
Saját receptem:
Indítsd el a legjobb lövészt, egyedül. Adj neki egy német lesipuskát és egy géppisztolyt. Ha a hajó elott állsz, jobbra a part szélén lesz egy hatalmas szikla. Kezdés után rögtön mássz fel a tetejére, hasalj le, és várj. Nemsokára jönnek a németek, pásztázd a dombtetot a távcsovel. Szedd leoket egyenként. A buta AI-k csak állnak és várják, hogy lelodd oket :-( Néhe egy-egy német elkezd szaladni a szikla felé, oket a géppisztollyal intézd el. Amikor megszólal a hajó szirénája, lassan, óvatosan közelítsd meg a hajót. Vigyázz, a part másik végében is vannak orszemek, némelyik motorral, szedd le oket messzirol. Ha a motor üzemanyagtartályát eltalálod, szép tuzijáték a jutalom. Ha a hajó mellol távcsovel sem látsz senkit, akkor irány a fedélzet, és kész a pálya.
Ennyien jaccanak mostanaban ezzel a jatekkal? Namind1.
A Fight for Freedom-ban a 2. kuldetesben, a repuloelkotes utan amikor a vizparton allok az embereimmel fel perc alatt kinyir a sokmillio nemet... Hogy lehet ezt lekezelni???
Szoval az a helyzet, hogy en csak tegnap kezdtem el nyomulni a HaendBevel, raadasul a FfF-mal.
Az, hogy ez egy kuldeteslemez, innen a topikbol derult ki szamomra... :))
Azt mondjatok, ez mar 1.3-as es nincsenek benne randomdeath-ek? Vannak. Meg mas is. Ehhez nincs peccs?
Engem erdekelne nagyon a kooperacio is.
Most akkor lehet a neten egymassal nyomulni, vagy nem???
Hack-elt FfF-al lehet netezni?
Elöször is igen, mindegyik embernek kell ruha, mert az elég feltünô még a németeknek is, hogy vezet valaki egy kocsit és mellette 3 angol ejtôernyôs csücsül, nem gondolod?:)
A második, meg hogy nem szabad senkire löni az egész pályán, addig a pontig amig a hajóban nincs mindenki és el nem indulsz.Ezért ajánlatos kést használnod, de azt is csak a hajónál található ôrnél.Ja és ha kocsiba ülsz akkor elötte az embereid fegyvereit rakasd el, mert azzal is meg lehet bukni.Sok sikert
mar 2 honapja nem jatszottam vele mer azt a genya palyat nem tom megcsinalni... az esti jugosat (a hajos)...... odaig eljutottam hogy megszerzem a ruhakat...... leszabad loni a sarkon a katonakat?? olyankor mindig megy a veszjoslo zene.....
azutan beszalok a kocsiba, de szetlovik mikor megyek.....
valki irja ma le emilbe.....
dreamcast@freemail.hu
Jajj, ne már, minek ehhez csit? Igaz, hogy kb 50szer kezdtem el azt a pályát, de sikerült!
Annzi volt a lényeg, hogy a tankot elengedtem majdnem a hidig, ott kilottem, es a birkamód tanknál összegyülekező embereknek adtam pár panzerfaustot. A többi emberem jól el volt dugva, és csak az elszállingózó embereket vadászták le...
Viszont a játék multiban megaszakksz, nem is érdemes foglalkozni vele...
Sajnos elálítottam a ez E-mail rendszeremet ezért
nem tudok kör mailt küldeni.Ezért kérem ha valamejikőtök erre jár adja tovább.
Fontos:
http://www.hidden-and-dangerous2.co.uk/
ja és a pálya:egy a dombra+páncélököl van vagy 300db a kabátba,egy a másik dombra+páncélököl,
egy a partra a csónakházba+a mosodánál lévő géppuskaállásba is egy.gyorsan aztán amíg el nem kezdődik a dobolás enemyf vagy az enemy b-vel keresd meg a tankparancsnok látószögét aztán dölj hátra-alkalmazd a legfelső és legtávolabbi kameraállást de ne feledd ezt már az egyik katonádnál kell beíllítani még a kód beírása előtt mert ha már a németek szemszögéből nézed nem enged változtatni.
csak a két kódot irogasd be egymás után akár többször is amíg a kedvenced szemszögéből nézheted.
Na és még egy kis dessert.ha már nem bírod tovább-ha már összetörnéd a monitort és kidobnád a csikkel teli hamutartót az ablakon ami a játék nehézségén kívül még álmatlanságtól fáradt szemeidet ís csípi na meg már megint reggel lett és dolgozni kéne menned........
gyógyír!!!!!+élvezet:
írd be bármejik ablakba csak úgy látatlanul:(két megoldást,főkódot is beírok mert nem tudom,hogy pats-al vagy anélkül mész-ha elfogadja kattaást kell hallanod+az alkódokat minden pályán újra be kell írni mert a főkódot megőrzi a pályák között-újraindítás után főkódot is újra be kell írni.
iamcheater:1.nohits-örök élet(a detonációt kivéve hatásos),2.allitems-mindenfegyver+ruha!!,openalldoor,minden ajtó-ablak
enemyf,enemyb-majd rájössz van még de ennyi elég
iwillcheat:cantdie:1,allloot2,openalldoor,minden ajtó-ablak
enemyf,enemyb-majd rájössz van még de ennyi elég.