Hétvégén volt egy kis időm:)) végignyomtam az 1-t... kirrrály volt! Elkapott ismét a gép :)
Fel is tettem bőszen a 2. részt de valami volt az eszembe, hogy a 2 az 1-t is veri bug szinten ezért kerestem hozzá pach-t de amint feltelepítem egyből elkezdi keresni a CD-t de az a cdromban leledzik... valakinek valami 5lete????
(a két rész összhasonlítva (így melegében) a 2. rész kicsit húzósabb (egy ugyan olyan karakterrel kezdtem a 2. rész és nagyon szenvedek vele (az 1 részben ment minden mint a karikacsapás)))
a lopást én fel szoktam vanni mert elég jó lehet az elején szintet lépkedni vele és akkor sincs nagy gond ha kell a szintépéshez (max) 2000xp később meg ott a TAG! jóval kevesebb pont hopzzáadásaval fejlődik a lopás. (nem kell annyit töltögetni szóval kényelmi szempontok is vannak benne de az elején nagyon jó szvsz)
Swift Learner
ezt érdemes választani (olyan kevés az az 5%) ??
Hejj, kiscsákók, megtaláltam a régi hómpédzsemet a nexuson, és ott van a Fallout2 leírásom is. :) Kigyakták belőle a kopirájtos képeket, de egyébként müxik. :) Erre tessék!
Más:a Fallout Tactics-ban elakadtam az első
Super-Mutánsos pályánál.Mindenkit kinyírtam
és az APC-vel a paldin hoz mentem,hogy elvigyem őket onnan.Paladinék nem jönnek velem és
hiába kattingatok a paladinra nem áll szóba velem.
FÉLIG-OFF
Jah, pici pontosítás: nem Faster Healing, hanem Finesse. Ez - most már látom - nagy szívatás is tud lenni, ez egyben egy kétes sztori lényege is: farkasok (nem kutyák!) meg emberek támadtak meg, és a farkasok addig nem támadtak, amíg a fickókat ki nem csináltam. Na lényeg: utolsó farkas, benne egy lövés, nálam 9 HP meg egy rakás stimpak, bőrpáncél, shotgun; mondom nem gyógyítom meg magam, mert mindjárt vége. Na, az addig 3-4-et sebző farkas nyomott egy 10-es criticalt és kinyiffantott. Aszittem, ott helyben meghámozom a monitort.
FÉLIG-ON
Fickó megtanított és 108% volt a skillem, de a 3. vagy a 4. srác így is lealázott. HP is rég 100 fölött (asszem 133). Ez csak azért érdekes, mert a mostani fickómmal tudok 7-es 8-as criticalt tolni és még egyáltalán nem toltam az Unarmedre.
Még valami. Science-öm eléggé feldurvult, pedig csak 6. szintű vagyok (32HP kezdetben, most 57HP->ez most a 6. vagy az 5. szint?), és Vault Cityben a főkomputernél felfedeztem egy nyílást, amibe implantálni lehet a PIP-boyt. Az a barom meg majdnem leformázta a PIP-et, de tett még rá egy valag hasznos infót, "The Vault Traveller" címszó alatt. Volt ez nálatok is?
pedig a geckobőr eleinte jól jön. de a legtutibb pénzgyűjtési akció szeintem a legelején, lepuffantani Metzgert és a bandáját. (mellesleg hard fokozaban hiába nyiffantod ki a főnököt, a többiek ezerrel támadnak rád. jó móka volt. bőrpáncél, duplacsövű és Sulik egy kalapáccsal. kilőtt emberenként mentettem egyet-egyet. egy fél napot elvett...:)
Na, annyit beszéltetek róla, hogy én is elkezdtem megint, immár harmadszor. A karakter:
str 5
per 7
end 6
lck 4
int 7
cha 5
agl 6
Traitek:
Fast metabolism (ez mindig bent van)
Heavy Handed (egy kicsit gyúrok a boxolásra, mert a múltkor nem tudtam lekaratélyozni a kis sárga csákót)
Tag skillek:
Small weapons
Doctor
Speech
Próbáltam a Ti véleményetekre és tapaszalatotokra támaszkodni, a további szívásokat elkerülendő. Még csak Klamathban tartok, de már szétloptam mindenkit, nemsokára megyek tovább. Patkánykirály meg meg gekkót nem ölök, mert ilyenkor tiszta pazarlás gyógyszer-szempontból.
A gyerekeket jobb >D
Ha már itt tartunk mindenki leírhatná kit-kiket nyírt ki a legszívesebben a játék után. Speciel én Den-ben a kis ****, "fütty", **** lopkodós gyerekeket. :))
én is kiirtottam mindenkit. a falloutban még a master előtt, a 2ben pedig a vége után. motion sensor aztán hajrá. csináltam egy poszt-poszt-apokaliptikus világot... 8) ennyi jár az embernek, ha már annyit görcsölt rajta.
én megpróbáltam megmenteni a deathclawt. asszem 2000xp.
a robotkutyák elég haszontalanok a többi npchez képest, főleg ha számításba vesszük hogy az implantokkal csökken a karizma-> csökken a felvehető pck száma.
sfban a brotherhoodos tényleg le kellene engedjen a tervek átaása után (ő vissza is adja, csak lemásolja). vagy bug, vagy rossz fiú voltál. nem akasztottá bajuszt a brotherhooddal valamikor? esetleg nem nagyon ócska a karmád?
navarroban szerintem érdemes lövöldözni már csak az xp szerzés okán is.
implantokhoz 4 dolog kell:
1. magas doctor skillel (lehet hogy science is kell) a vault city vaultjában az orvosi szgépből kiszedni a terveket
2. egy működő autodoc (az sf beli bugos, ha jól tudom a paccs után is - ez nem biztos) szintén vault city
3. combat armorok
4. qrva sok cash
voice recognition modul ha jól emlékszem vol vault cityben is a vaultban.
ha sivatagban hagyod a kocsit, a térképen jelzi és újra fel lehet venni.
ncrben figyelmeztetnek, hogy pakold el a fegyvereket. gorist nem lehet bevinni (neki a karma a fegyver), és a társakkal is el kell rakatni. jó megoldás ha egyszerűen kint hagyod az npcket.
az idegenek ellen jó volt a bozar is közelről. amikor tapasztalatot gyűjtöttem, mindkét kezemben bozar volt, az négy lövésnyi töltény, két lövés/kör. jó snipernek szemlövéssel deathclawokkal sem lesz gondja.