Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Ingyen fotózást nem tudok ajánlani, de van tapasztalatom, meg sok sok referencia fotó, közel kétszáz esküvőről, hogy ne érjen meglepetés:) www.bodai.hu
Én főleg népies motívumokat felhsználva készítek menyasszonyi ruhákat. Nyilván a kézzel készített ruhák sem kifejezetten olcsók, én ezért szoktam olyan ötleteket ajánlani a menyasszonyaimnak, amivel a ruhát esküvő után egy egyszerű átszabást követően, esetleg ha több részes ruhákról van szó, akkor darabonként tovább viselhető legyen.
Kiss Tamás vagyok fotógráfus. Régóta foglalkozom fotózzással, de most jutottam arra a szintre, hogy mind technikailag mind tudásilag, válaljak fotózásokat. Így ha fotóst keresel, keres fel az alábbi linken, és ha tetszenek a képek melyekett ott létsz, írj bizalommal...
Koncz László Országjáró vőfély vagyok és Mezőkövesden élek.
1990. augusztus 10-én választott maga mellé vőfély jelöltnek egy mezőkövesdi vőfély, aki 30 éves szolgálat után adta át nekem ezt nehéz de nagyon szép hivatást Telt-múlt az idő és egyre több lakodalomba kaptam felkérést, és jó magyar népszokás szerint szájról-szájra terjedt a hírem és egyre távolabbról érkeztek a megbízatások. Jelen időben igyekszem eleget tenni minden felkérésnek a jó Magyarország határain belül és kívül.
23 éves szakmai tapasztalattal és 39 éves néptáncos múlttal igyekszem a lakodalmak jó hangulatát szolgálni, oda figyelni az ifjú pár minden kérésére, a vendégsereget maximálisan kiszolgálni, hogy semmiben sem szenvedjen csorbát.
Az elmúlt 23 év alatt 366 lakodalomban szolgálhattam az ifjú párokat és családjukat.
Írjátok meg, milyen volt a lánykérés! Hogy kérték meg a kezedet. A legromantikusabb történeteket megjelentetjük itt a facebook oldalainkon és honlapunkon is: eskuvo.menyasszonyfoto.hu. Küldjétek el fotóitokat is. :) A legjobb történetet beküldők között ajándék jegyes fotózást sorsolunk ki! A történeteket az eskuvosztori@menyasszonyfoto.hu email címre várjuk!
Az egész ország területén dolgozom mint esküvő fotós,és filmes, természetesn professzionális techinkával, és az utómunkához szükséges progi,gyors számítógéppel, Macintosh rendszert használva. (honlap átalakítás miatt egyenlőre elnézéseteket kérem, linket nem tudok csatolni)
- Székszoknyáink, kör-, és táblaabroszaink minimatt anyagból készültek melyhez 24 féle szinben organza, 9 szinben taft masnival
díszitünk és melyhez szinben és anyagban harmonizáló sima vagy mintás asztalközepet ajánlunk.
- Asztaldekorációhoz vázákat, mécsestartókat, szirmokat, menükártyákat és köszönetajándékokat, ültetőkártyákat és virágdekorá-
ciót ajánlunk.
- Több mint 200 esküvői meghívó választékunkból már nyomtatással együtt 110,-Ft-ért is kinálunk meghívót.
- Szintén diszkont áron kínáljuk virág-dekorációinkat, akár templom díszítéshez, vagy asztal-, és főasztaldekorációhoz, vagy kitűzőkhöz, menyasszonyi-, és dobócsokorhoz, koszúslánycsokorhoz és autódíszítéshez.
- Évente veszünk részt lufi tanfolyamokon, hogy minél igényesebben tudjuk megrendelőinket kielégíteni.
Képtárainkban az alábbiak szerint tájékoztatjuk az érdeklődőket:
Vállalkozásunk vállalja komplett esküvői és rendezvény dekorációk tervezését és kivitelezését.
A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk akciónkat. Most minden 2013.04.01-ig lefoglalt dekorációs megrendelés mellé nagy értékű különleges ajándékkal kedveskedünk a megrendelőinknek.
Ami 2db egyedi VILÁGÍTÓS SZÉKSZOKNYA ezek Magyarországon még csak nálunk kölcsönözhetők. Valamint minden 390Ft/db áras székszoknyánk mellé ingyen alap dekorációt biztosítunk a székszoknyák árában.
Székszoknyáink bérelhetők ekrü fehér, és fekete színben is rakott, székre szabott bármilyen székre jó, még egyes karfás székekre is.
Akciós ajánlatunk keretein belül az organza masnival rendelt székszoknyáinkhoz melynek darab ára:390Ft ajándék képen egy alap dekoraci?t biztosítunk minden megrendelőknek.
Mely a következőket tartalmazza 30F?le szín közül v?laszthat? masnival az asztalokra sima vagy mintás futó a főasztalra szaténselyem asztalszoknya a svédasztalra szinten szatén anyagból készült asztal szoknya a főasztal elejére 1db organza dekor anyag és egy fényfüggöny.
Az ár tartalmazza a mosás, vasalás, költségét, valamint a felrakásét is, viszont amennyiben csak székszoknyát rendelsz úgy a kiszállítás plusz költség.Bármilyen színű választható masnival. A kiszállítását is Vállajuk az ország bármely pontjára. 80Ft/km-es áron. Amennyiben komplett dekorációt kérsz úgy a kiszállítási költséget teljes egészében elengedjük. A szabad kapacitásról kérlek mindenképp érdeklődj, minden esetben előzetes foglalás szükséges. Kérj árajánlatot: 0630/816-02-94-es számon, vagy a kreativ.e.dekor@gmail.com címen Munkáinkból még több képet találsz: www.kreativdekor.gportal.hu
Milyen jellegű zenét szeretnél az esküvődre? Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam duómat (www.sugarband.hu), repertoárunkban megtalálhatóak a könnyű jazz melódiák gyöngyszemei, napjaink magyar- és nemzetközi slágerei, korábbi évek örökzöld dallamai, operettrészletei valamint az újra divatban lévő társastánc különböző stílusú táncdalai. Oldalunkon demo anyagot és videót is találsz. Amennyiben tetszik stílusunk, vedd fel velünk a kapcsolatot a 06/20 3937744-es tel.számon. Üdvözlettel, Klára!
Fö tevékenységi körünk a lakodalmak, és bálok társaságának megtáncoltatása, de szívesen megyünk bárhová ahol tánczenére van igény. Ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket, szívesen állunk rendelkezésedre.www.snapsz.atw.hu
Van valakinek tapasztalata az eskuvoszinhely.hu rendezvényszervezővel kapcsolatban? Szeptemberi esküvőt szervezünk, az eddigi tárgyalások alapján szimpatikusak, de nagy szükségem lenne a véleményetekre!!! Előre is köszönöm a segítségeteket!!
Eladó 500.000.- értékű, korlátlan ideig felhasználható ajándék utalvány – budapesti Léber Barbara Prémium szalonba, mely diplomatákat, üzletasszonyokat, sztárokat, modelleket és előadóművészeket is öltöztet.
Ha egyedi tervezésű alkalmi vagy esküvői ruhára vágysz, itt a legmagasabb minőségű francia, olasz, angol, portugál selymek, csipkék, taftok felhasználásával készítethetsz magadnak ruhát, és biztos lehetsz abban, hogy ruháddal –vagy annak hasonmásával - nem fogsz szembetalálkozni valaki máson. Az Haute Couture szellemiségben tervezett ruhák mind egyedi és megismételhetetlen darabok.
Húsvéti akciónk keretében szeretnénk 10%-al kedvezőbben kínálni szolgáltatásainkat.
Esküvői Dj és ceremónia hangosítással foglalkozunk.
Lemezlovasunk nem más, mint a volt E-Klub kistermének egyik rezidens DJ-je, Tanár úr. Zenei repertoárunkban a 60-70-es évektől napjainkig szinte minden zene megtalálható. Lakodalmas zenét csak a menyasszony tánc idejére tudunk biztosítani, mert ilyen zenéből nem tartunk sokat. Továbbá a mai idők elektronikus és disco zenéivel sem tudunk szolgálni. Leginkább a Retro, Rock'n'Roll, Pop, Funky, magyar és nemzetközi slágerek zenéivel vannak tele a kofferjeink.
További információért látogassatok el weboldalunkra: www.zpm.hu
Itt azonnal kérhettek tőlünk árajánlatot egy rövid űrlap kitöltésével.
Azért írok, mert van egy Daalarna 38-as lapos talpú menyasszonyi cipő. Teljesen új. Szeretném eladni. Feltettem Tesz-veszre és 1 Ft-ról indul az aukció.
Akit érdekelenek részletek írjon privit és küldöm a linekt ahol fotók is vannak.