mér kellene a paranoiát gyógyítni?
Ottan van az atetőn, oszt foglya a külföldi csatornákat. A doktorúr sohanem ficergett miatta. A skizofréniát nem ismerem, mert nem síelek. NEm valami téli virág?
Drágicám!
A paranoia ma már gyógyítható! 1ébként meg ne sértegess: mikor mondtam rád, hogy tégla vagy, meg hogy elvtárs, meg hogy komcsi?
Én csak magammal vagyok azonos! (Na lyó, néha magammal sem, de ez már a skizofrénia kategóriája.)
Különben sem hízelgéssel akarok közelkerülni hozzád! Egészen más 5leteim vannak.... :-)
medwédes!
Felhívom figyelmed a hejes ragzásra: nyulakok.
De emlékeim szerint igen helyre medwe vagy! Kellemetesen szőrös, szívbemarkolóan brummogós, ingerlő mancsokkal. és figyelemre méltó gondolatokkal.
Szerintem Anna néni rendkívül obszcén kifejezésnek tartja az alábbiakat:
szeretet, szerelem, megbecsülés, tisztelet, egészséges erotika, férfi, satubbi.
Itt vagyok! Eddig egy csendes zugban epekedtem, sóhajtoztam utánad! Számláltam a napokat, hogy mikor térsz végre vissza önkéntes emigrációdból vagy hol a petymegben voltál!
neduddgi, soltika (+Finci), Szörnyi, kedveseim!
Ti olyan nagyon rendesek vagytok! Én meg itt vagyok elmedwétlenedve... :-( De már csak 1 hét! Addig is epedek, sóhajtozok és kornyadozok.
Hjaaa... Banyám, Neked ajándékozom a barna combfixámat, mer a Medwegyetlen aztat szereti. Átadom, lemondok önként, vedd fel Neki és úgy kosarazz előtte. (Persze sportcipőben.)
Szörnyeteg,
Aki Igaz, Hogy Fjúcsör, De Kiesett a Pixie-sből, Mer Éretlen, Meg Még Nem Is Tudom Micsoda. Éretlen --> Értetlen