Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1198

"Ha Dopemant megbünteti a hatalom, tegye ezt a jobboldal Csurkával is és zavarja el maga. Ez lenne a gerinces viselkedés."

Aha. Tehát ha az egyik polgárra ráront a hatalom, akkor rontson rá a másikra is? Az időrend sem zavar, hogy Csurka elzavarását már azelőtt elkezdte követelni A Szakma szabadidős elfoglaltságai okán, mint hogy Dopeman kiadta volna az ontopic számot?

Úgy látom, neked az nem megy, ami nekem igen, hogy bár Dopeman számát antimagyarista szövegrészlete miatt nem tartom vállalhatónak, közben mégsem akarom megbüntetni / elzavarni / felkoncolni stb., sőt azokra vagyok morcos, akik ezen mesterkednek közhatalmi pozícióból.

Jut eszembe, nem te idéztél Voltaire-t lentebb Dopemannel kapcsolatban? Azért már nem adnád az életed, hogy Csurka elmondhassa véleményét saját újságában a cionistákról meg az Ascher Caféról joghátrányok, kirúgás és hasonlók nélkül?

Előzmény: Törölt nick (1197)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1196

Nem jobbos-balos kérdés ez, hanem betiltós-élni hagyós. A jobbos-balos törésvonal ott jön be a képbe, hogy a jobbos élni hagyós sokszor közelebbi szövetségesének tekinti a jobbos betiltóst, mint a balos élni hagyóst, ahogy erre rá is mutattál, a jobbos betiltós meg gyanakodva nézi a balost is, meg a jobbos élni hagyóst is. Ugyanez igaz akkor is, ha megcseréljük a fentiekben a jobbost a balossal és viszont.

Több alkalmi koalícióra van szükség, és kevesebb merev szekértáborra. Sajnos akikkel egy platformra kerültem itt abban, hogy Dopemant nem kéne felakasztani, azokról kiderült a Csurka-"ügy" kapcsán, hogy alapvetően a balos betiltós kategóriába lehetne őket sorolni (már ha van értelme ennek az egész jobbosbalosozásnak), balos élni hagyós hozzászólást meg nem láttam itt, pedig biztos vannak ilyenek, személyesen legalábbis ismerek ilyen embereket.

Előzmény: Álomvédelmi twist (1195)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1195

"Onnanatól hatósági ügy."

Ahogy a te egyszerű agyad elképzeli.

A jobboldal értelmiségének egyébként azért jöhet jól ez az ügy, hogy szembesüljön végre borzalmas szavazóival, és eldöntse, tényleg az ilyenek seggének a nyalásával akar bármi áron hatalomra kerülni és ott megkapaszkodni?

Előzmény: egyszómintszáz (1029)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1192

Na most akkor bűnözésre buzdít vagy sem? Szerinted. Ha már ezzel ellenpontoztad a Kárpátiát...

Bónusz: még jó, hogy a tudomásomra hoztad, hogy te nem szoktál személyeskedni. Különben nagyon elbizonytalanodnék ezzel a hozzászólásodalk kapcsolatban...

Előzmény: kristo_f (1189)
kristo_f Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1189

Látom csak vergőcc és Grétsy tanúrkocc

Értelmezés megy? Ha nem, hagyjuk az egészet!

Belehallgattál? Akkormeg?

Előzmény: Törölt nick (1188)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1188

Na most akkor buzdít vagy nem buzdít?

Ha nem, akkor: miről beszélsz?

Előzmény: kristo_f (1186)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1187

"Már a kollégái is hánynak tőle."

A Csortos anekdota jut eszembe:

Egyszer egy hölgy a Fészekben kollégának szólította, mire felháborodottan mondta:

Kolléga? Hisz én nem vagyok qrva!

Előzmény: polityickaja_dilinyovna (1185)
kristo_f Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1186

Én yotubézzak helyetted?

Na adok pár kereső szót

Dopeman

Megyünk lopni

A strici visszatér

Ribancok

megbaszlak

Ha nem is mind kimondottan a bűnözésre buzdit nyiltan, de sugalt életformával egyetértesz?

De mikor Dopeman nagyszüleit kirabolták és meggyilkolták, kapott rendesen a  pofájába a menyünk lopni zenéjéért

Előzmény: Törölt nick (1181)
polityickaja_dilinyovna Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1185

Már a kollégái is hánynak tőle.

Előzmény: só_bors_paprika (1173)
Exploiterr Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1184

Jajjajj, most mi lesz?

Ez az ország ennyit ér.

Előzmény: Para Szolvencia (-)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1183

Higgadjon a rosseb ilyen szarságokra. Nem hallgatok se Kárpátiát, se Fejbőrt se Dopemant, se Gangxtát. Se X-Faktort. Tök jó nekem Bródy, Koncz, Illés, V-Moto Rock, AC villám DC, Brahms, Shubert, satöbbi.

Aki ezeken a szarságokon képes rugózni, az meg is érdemli.

Előzmény: Törölt nick (1182)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1182

A Kárpátia nem "higgasztós" zene, hanem pörgős rockzene hazafias szövegekkel. Ha higgadni akarsz, az Egészséges Fejbőrt tudom javasolni, vagy Bachot.

Előzmény: Törölt nick (1179)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1181

Most már csak azt kéne mögnézni, hogy Dopeman mikor és hol hajazott a bűnözésre. Akár hajazhatott is, mert fogalam nincs az "életművéből", de kötve hiszem.

Előzmény: kristo_f (1180)
kristo_f Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1180

Nem mintha kedvelném a Kárpátiát, de legalább a haza tiszteletéröl szól a nótájuk, mégha erősen árpádsávos is

Nagy a különbség a bűnözésre hajazás vagy a magyarkodás között

Akkor legyen inkább magyarkodás

Előzmény: Törölt nick (1179)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1179

Nem arrol van szó hogy ne menj az utcára, hanem aki hajlamos rá, azt nem kellene dopeman zenével traktálni, még jobban feltüzelni

Ja. Kárpátiát neki, az majd lehiggasztja...

Előzmény: kristo_f (1176)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1178

Én általában a Polidili jobber hörgőkórusától tudom meg, hogy érdemes-e belhallgatni a Buzlgárgyuri ismétlésébe... :D

Előzmény: Törölt nick (1175)
kristo_f Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1177

Akkor ne mutass neki...."

Sarkitasz!

Erre mondhatnám, akkor nevelési célzattal rakjál fel a gyereknek horror filmet vagy hasonló kategóriát

Előzmény: Törölt nick (1164)
kristo_f Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1176

Teljesen féremagyarázod a kommentemet

Csak a sok tizévvel ezelötti közbiztonságra és a maira utalok és nem azt állitom hogy a Dopeman hallgató megtámad mindenkit

De olvassál internetet és hallgass tv-t

Anno is jártak klubbokba és nem tapostak agyon tinigyerekeket és anno is italoztak a fiatalok mégse szúrtak agyon senkit részegen

A többi bűncselekményröl ne is beszéljunk

Nem arrol van szó hogy ne menj az utcára, hanem aki hajlamos rá, azt nem kellene dopeman zenével traktálni, még jobban feltüzelni

Neked én vagyok frusztrált?

Nézzél yotubét és láthatod többek között kik járkálnak az utcákon

Engem ez annyiban hagy hidegen, hogy majd mindenre "fel vagyok készülve"

és nem dugom fejem a homokba

A jól nevelt fiad járhat ugy, hogy le szeretne szállni a villamosrol és ilyen kapucnis nem áll arrébb az udvarias kérésre sem hanem beleköt

Saját tapasztalat, csak nem vagyok egy kis darab ember, bár elég vén már utcai harcosnak

Fiatal kori balhéimat nem idézem ide, mert ugyis kifogásolnád  azzal hogyhát helytelen szulői nevelés

Ha azt gondolod hogy te majd megvéded a gyereket a mindennapi mediaszennytöl és az utcai atrocitásoktol akkor nagyon tévedsz

Ha ugy gondolod és gondoljátok, hogy ez igy rendben van ami kultur vonalon megy, hagyjuk is a vitát tovább

Előzmény: Törölt nick (1166)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1175

Viszont pontosan tudják idézni az ott elhangzottakat olyanoknak, akik azt sem tudják, melyik adón megy a műsor. (Pl. én)

Ez is egyfajta információáramlás.

Előzmény: Törölt nick (1174)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1174

Lehet, hogy az olvtárs már a teljes Dopeman munkássággal felvértezte magát, hogy legyen min szörnyűlködnie otthon. Nem csodálkoznék rajta, mert az is éppen olyan kontraproduktív volna, mint itteni posztjai. :)

Hagyd el... Az ilyen fazonok adják a Drágabolgár úr hallgatottságának minimum a felét...

:D

Előzmény: Törölt nick (1170)
só_bors_paprika Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1173

Dopeman kiakadt egy fellépés miatt, amely azért maradt el, mert Fluor Tomi menedzsere nem szerette volna őket egy színpadon látni.

A rapper a következőket írta ki a Facebook-ra: "Fluor Tomika stricije nem engedi egy napon fellépni velünk a kis ringyóját, ezért mi átkerültünk szombatra".

Az Új Ásznak Dopeman később bővebben kifejtette sérelmeit:"Vagy féltik tőlem a kis seggét, vagy nincs pénzük testőrre! Sem Fluor zeneiségét, sem őt magát nem tartom semmire. A magyar pop mélyrepülése az az egyetlen slágere is! A kisfiú gazdija presztízskérdést csinál az egészből, mert azt hiszik, hogy ők valamiféle szintet képviselnek Magyarországon. A szint azonban nem ők, hanem én vagyok".

Sőt még hozzátette, hogy Fluornak inkább meg kellene köszönnie, hogy egy ilyen legendával egy színpadra léphet.

A fiatal énekes menedzsere elmondta, hogy nagyon sok konfliktusuk volt már a rapperrel, így feleslegesnek látták, hogy gyarapítsák ezek számát.

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1171

"a haza nem lehetett akkor ellenzékben"

Vigasztaljon a tudat: ma sem, csak most nincs idióta, aki harsogná.

Előzmény: Törölt nick (1169)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1168

"Pataky nyílt konfrontálódása a rapperrel megtörte a jeget."

Javaslok egy Dopeman kontra Pataky boxmeccset!

Majkával már csinált ilyet ez a himnuszgyalázó és azt gondolom, hogy jól jövedelmezett nekik.

Tessék már észre venni, hogy n-edrangú "művészek" megélhetési produkcióira ugrott a kedves jobber társaság!

Akinek nem tetszik valamelyik dal, nem hallgatja meg.

Én például egyetlen Dopeman számot sem ismerek és a családom minden tagja azt hiszem így van ezzel (pedig vagyunk egy páran)

Előzmény: kontraproduktív (1165)
kontraproduktív Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1165

Patakky Attila vs. Dopeman

Pataky Attila szerint Dopeman ezzel a számmal túllőtt a célon. Az Edda frontembere szerint senkinek sincs joga ily módon felhasználnia a himnuszt. Szerinte az épp olyan nemzeti ereklye, mint a korona, és ezt a jelképet semmiképp sem szabad megváltoztatni.

Pataky Attila véleményére Dopeman is reagált, aki lesújtó szavakat fogalmazott meg az énekessel szemben. "Pataky Attila helyében én elfelejteném az ilyen képmutató és álszent nyilatkozatokat. Furán hangzanak egy olyan arc szájából, aki volt már panelrocker, mulatós énekes és a magyar poptörténelem szponzormatricákkal leginkább teleragasztott autójának tulajdonosa (jóval az Il Ferro előtt). Ezenkívül táltos, akit egy rövid találkozóra még az ufók is magukkal vittek. Nyavalyogjon inkább a devizahitelével, a zálogházaival és a megromlott viszonyaival kapcsolatban” – írta oldalán a rapper, aki szerint Pataky Attilának évek óta nincs köze a rock and rollhoz sem.

Az ügy kapcsán megkerestük Pataky Attilát is, aki továbbra is kitart véleménye mellett. "Legalább annyi jogom volt véleményt nyilvánítani, mint neki a himnuszt a saját mocskaihoz felhasználni. Szerintem az a magyar, aki a szívében is magyar. Ha ezt ő így éli meg, lelke rajta. Az ő élete, az ő sorsa, nem érdekel, mit mond rólam. Szomorú, hogy ha már a saját tehetségéből nem tud megélni, ilyen módszerekhez folyamodik” – mondta Pataky Attila, aki továbbra is kitart amellett, hogy nem lehet így lejáratni egyetlen nemzeti jelképet sem.

hir24.hu

Pataky nyílt konfrontálódása a rapperrel megtörte a jeget. Ti. eddig pro és kontr is szinte csak név nélkül nyilatkoztak ...

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1164

És erre a bajodra a Himnusz hallgatása a megoldás?

Akkor ne mutass neki forma-1 versenyt, vagy nemzetközi focimeccset, mert ott például a himnuszok zenéje alatt vigan vakarásszák a tökeiket, nevetgélve trécselnek egymással a követendő példaképek, de az se volt semmi, amikor a Kossuth téren a himnusz alatt zengte a nagyonkltúrált, hogy gyurcsánytakaroggy és hasonlókat.

Szóval Magyarország nemzeti Himnusza tényleg szent, de álszenteskedéssel ezt is semmivé lehet tenni. Lásd még: szavazásos kokárda.

Előzmény: kristo_f (1163)
kristo_f Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1163

Soha nem /csak/ felnőttekröl beszélek

Korábban egy olvtárs is rendesen besértődött mwert példának hoztam hogy az ő gyereknevelése és gyereke

Nem személyeskedés, de te is azazl jösz hogy te megóvod a gyerekedet tőle

Persze , lehet

de napi 8órát nem veled van a gyerek hanem a haverok között és ömlik rá ez a fajta zene

Ne gyere most azzal hogy rám meg a rock ömlött, más volt a nevelés akkor

És saját magamrol tudom, hogy bármilyen okító, óvó nevelést is kaptam akkor, pláne anyai nagybátyám által is, mégis bajba keveredtem fiatalkoruként

Akármilyen biztos vagy a saját gyereknevelésedben, balhé mindg beüthet

Hány olyan esetet lehet hallani/olvasni hogydehát olyan udvarias fiu volt éshát a szülei is rendes emberek, nem is gondoltuk hogy ezt-meg azt csinált

Én régesrég tul vagyok a kisgyerek nevelésen, bizonyára nem fogok kivonulni "toporzékolni" , mert nem érint, de azért hadd mondjam el a véleményemet vagy pláne saját tapasztalatomat, mert itt élek a hétköznapokban és látom milyen irányban halad a "kultúra"

Én meghallgathatom Dopemant, rajtam nem változtat semmit, de mi van ha egy dopeman-követő beleköt a gyerekedbe mert azt látja lépten nyomon hogy az a frankó életmód?

Előzmény: Törölt nick (1159)
kristo_f Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1158

Túlzásba esel, nem helyette turul, hanem ez nem.

Előzmény: Törölt nick (1155)
kristo_f Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1157

Igy már nem féreértem én sem :)

Egyetértünk!

Van a 3éves ovis és az este 8 óra után rovat

Igaz, kissé átesnek néha a ló másik oldalára a trv. javaslatok, de beleillik abba a nézetbe, ami "szemétrevaló" azt oda is kell rakni és a gyereknevelés erősen a közre is tartozik, pláne hogy a gyerek szinte kevesebbet van otthon mint más közösségben

Előzmény: Törölt nick (1141)
van itt ez a kérdés Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1156

Nem mindegy?

Egyébként is, törvényen kívüliekre mióta vonatkozik bármilyen szabály?

Előzmény: hotpoint (1154)
hotpoint Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1154

Ki mit tippel:

Mi lesz a rapper következő – akár nemzeti-, vallási-, vagy egyéb egyetemes értékeket képviselő – célpontja, ami országos felháborodást válthat ki?

Vagy, ki lesz az a köztiszteletben álló személy, akinek művét felhasználva újabb közfelháborodást robbanthat ki?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!