Az MAFSZ Elnökségének július 10-i határozata értelmében egy új, "Igazolási, átigazolási és nyilvántartási Szabályzat" lép életbe 2006. augusztus 1-tõl. A Szabályzat pontosan definiálja mind a sportszervezetek, játékosok, és az MAFSZ különbözõ szervezeti egységeinek jogait, kötelezettségeit. Ugyanakkor ezzel a Szabályzattal egy új, egységes nyilvántartási rendszer is életbe lép, mely megkönnyíti mind az egysületek, mind pedig a Szövetség munkáját. A Szabályzat életbe lépésével új nyomtatványok is bevezetésre kerülnek, a régiek pedig hatályon kívül helyezõdnek. Bevezetésre kerül az amatõr sportolói szerzõdés intézménye is.
Kérünk minden csapatvezetõt, játékost, figyelmesen olvassa át az "Igazolási, átigazolási és nyilvántartási Szabályzat" -ot, és a rá vonatkozó részeknek mindenkor tegyen eleget. Ez garantálja a sportág hosszú távú, rendezett mûködését.
Srácok mostantól minden szerdán 18:00 tól és szombaton 17:30 tól lesz az edzés kérek mindenkit h, aki tud az vegyen részt az edzésen!
nyomasztó ez a rendszeres alacsony létszám!
Azonkívűl multhéten fontos megbeszélés volt a pályán amin jo lett volna ha mindenki kinn van. Ha kijöttök edzésre akkor ugyis beszámol mindenki nektek a megbeszélés tárgyáról és eredményéről ezért kérek mindenkit h, jelenjen meg aki csak tud.!
Szevasztok srácok én holnapse tok még menni me megyek vissza a dokihoz azt megmondják hogy milessz..:S Szorítsatok:P De Szombaton ottleszek mindenképp. Jah és ha jól alakúl minden akkor megpróbálkozok egyet az RB-vel ha lehet:):P
Ha valakit érdekel az alábbi mez, dobjon egy mail-t ide: phone01@freemail.hu
A mez tulajdonságai:
- Keith Brooking (ROLB - Atlanta Falcons) NFL replica jersey - #56 - alternate (fekete) - 2005/2006 idény - mérete egy M-es pólóénak felel meg - teljesen új, az eredeti cimkék rajta vannak
Halihó Predátorok! Egy kezdő csapat nevében írok Tatáról. A képeitek között szemet szúrt hogy az első edzés és a sima edzés között eltelt 2 hónap alatt sikerült szereznetek szerkót. Ahogy a honlapon olvastam ez nagyrészt az egyesületé. Kérdésem az volna hogy mennyi ebből a saját tőke és mennyi a támogatók, szponzorok pénzelése? Előre is köszi. BE HARD HIT HARD!
Renélem szerdán tudok menni edzésre de nemhiszem hogy tudok edzeni me 30napig inyekciózom magam azt 5.-én megyek vissza korházba azt 7.-étöl 2hétig minden nap vérvétel inyekció meg tabletta azt utánna derűlki hogy milessz
Ha érdekel valakit, a II. Hungarian Bowl döntőjére limitált darabszámú, egyedileg sorszámozott, és regisztrált replika emlékmezeket lehet rendelni. www.mafl.hu ( bal oldali menüsor )
Küldjetek/hozzatok lécci egy friss rostert a debreceni meccsen szereplő játékosokról (név és mezszám), hogy a kommentátor (én) tudjon korrektül hivatkozni.
KÖSZÖNÖM a szombati edzés végre 3 hónap után... állat volt végre játszani. Nagyon jól éreztem magam. Tök feldobott. Végre érezhettem a bemelegítés, a hideg:) a VIZ:) ,a tacle örömét. Egy szőval jó volt(na jó ez 2szó)