Keresés

Részletes keresés

Ifjuindy Creative Commons License 2000.04.14 0 0 149
Marslako: szerintem a plakátokat máshova is el kellene juttatni, nem csak Pesten. Vagyunk itt annyian olyan sok helyről (Pécs, Zeg., Szeged, Szombathely), biztosan lendítene a dolgon!
Tényleg ilyen vészes a helyzet? Mi van, ha csak 80-an leszünk? Bár az intenzitást nézve ez is eléggé távolinak tünik most.

OFF:
Na mi van az 1%-al?
ON.

Pali

maczko Creative Commons License 2000.04.13 0 0 148
Ezek akkor mechanikus hajtomuves jegyek?
Előzmény: marslakó (146)
Grg Creative Commons License 2000.04.12 0 0 147
:((
Előzmény: marslakó (146)
marslakó Creative Commons License 2000.04.11 0 0 146
A jegyek 101-es sorszammal kezdodnek...
Előzmény: Grg (145)
Grg Creative Commons License 2000.04.11 0 0 145
Ma végre sikerült beszerezni a jegyet :))
Úgy látom a létszámmal nem lesz gond mert én a 114-es sorszámú
jegyet kaptam.
marslakó Creative Commons License 2000.04.11 0 0 144
Bocs emberek, egyszeruen nem lehet kiigazodni ezen az Indexen. Nyomom az OK-t es nem tortenik semmi, aztan meg kiderul, hogy kozben megis elkuldte. Egyszoval megegyszer bocs,es most ha nem is latszik semmi, akkor semkuldom el meg egyszer.
marslakó Creative Commons License 2000.04.11 0 0 143
Megkerdeztem, nem lesz mar majusban vaganyzar, ejszakankent es nappal meg csak az allomasokon dolgoznak. Nem tudtam meg elutazni Romaniaba, csak most irtak mega ciomet, hova kell menni! Ma este Daciaval megyek. Mire visszajovok, remelem az osszes jegy elkel!

Emberek, nagy hirveres kell a vonatrol, meg alig fogyott jegy!!!

marslakó Creative Commons License 2000.04.11 0 0 142
Megkerdeztem, nem lesz mar majusban vaganyzar, ejszakankent es nappal meg csak az allomasokon dolgoznak. Nem tudtam meg elutazni Romaniaba, csak most irtak mega ciomet, hova kell menni! Ma este Daciaval megyek. Mire visszajovok, remelem az osszes jegy elkel!

marslakó Creative Commons License 2000.04.11 0 0 141

marslakó Creative Commons License 2000.04.11 0 0 140

BahnScorper Creative Commons License 2000.04.11 0 0 139
Nyertél!
Előzmény: Grg (136)
Grg Creative Commons License 2000.04.11 0 0 138
Szerintem Joó Feriék biztos gondoltak rá, de lehet, hogy már érdeklődtek erről és ezért lett május 13.
Előzmény: Lehoczki Gabor (137)
Lehoczki Gabor Creative Commons License 2000.04.11 0 0 137
Mi van, ha május 13-án vágányzár lesz valahol a 20-ason a villamosítás miatt? Erre gondoltatok?
Előzmény: Grg (136)
Grg Creative Commons License 2000.04.11 0 0 136
Ha jól gondolom: Bp-Székesfehérvár-(Boba)-Celldömölk-Szombathely-Zalaegerszeg-Ukk-Tapolca-Bp lesz az útvonal?
Előzmény: Grg (135)
Grg Creative Commons License 2000.04.11 0 0 135
BahnScorper:

A forditott utvonal az jelenti, hogy nem az északi parton megyünk le, hanem arrafele jövunk vissza?

Előzmény: BahnScorper (133)
marslakó Creative Commons License 2000.04.10 0 0 134
De igen, a jobb fotozasi lehetosegek miatt forditott utvonalon kozlekedunk, de ugyanazt jarjuk be. Nincs idom frissiteni a honlapomat, indulok Romaniaba.
Előzmény: BahnScorper (133)
BahnScorper Creative Commons License 2000.04.10 0 0 133
Marslakó!

Most nem az van, hogy fordítottuk az útvonalat? Rakd már fel a honlapodra, ha így van, hadd frissítsem én is a német verziómat...

marslakó Creative Commons License 2000.04.07 0 0 132
Mozdonyugyben attol fugg. Annyi biztos, hogy csikos lesz. En szeretnem, ha 010 lenne,de akar meg 001 is lehet belole... Talan hetfore tudok picit tobbet. De a MAV-tol is fugg: akkor eppen melyik gep milyen allapotban lesz, stb.
Előzmény: pulp (131)
pulp Creative Commons License 2000.04.07 0 0 131
Köszi, vettem az adást. Mozdonyügyben mi a legfrissebb info? 010?
Előzmény: marslakó (130)
marslakó Creative Commons License 2000.04.07 0 0 130
Nem kell elokeszulet azt az egyet leszamitva, hogy nehany papirdarabot vigyel magaddal!
Előzmény: pulp (129)
pulp Creative Commons License 2000.04.07 0 0 129
Hali

Holnap megzsákolok két jegyet. Kell valami előzetes jelentkezés, vagy fogom magam, bedzsalok a Belgrádra es kész.

Előre is kösz a választ.

marslakó Creative Commons License 2000.04.05 0 0 128
Elnezest kerek mindenkitol, aki ma du. ment volna a Nyugatiba jegyert. Csak holnap kerulnekat a jegyek, ma beteget jelentett a holgy, egyszoval gikszer. De holnap de 11-tol biztosan.
Bucsuztato jarat? Valoban, mar januartol forda nelkul jarnak a gepek a szemelyvonatokkal. Remelhetoleg a futesi szeon kezdeteig meg sok szemelyvonattal mennek maj, de megis a majus 28 olyan datum, hogy nem biztos. Semmi sem biztos, de remenykedunk. Bucsutura, ha megsem allnak le majus 28-an, akkor lesz ujabb bucsu-bucsu tura akkor, amikor valoban lealltak: 2013??? Hali,

JF

u.i.: a csaladi kedvezmeny maradt, ahogy irtam: 2 szulo + akarhany SAJAT gyerek (az igzolast keretik bemutatni, kemenyek leszunk am!!!) 11ezer Ft. Indulas a tervek szerint 6-7 korul Keletibol, de a kiindulo allomas meg valtozhat!!! Visszaerkezes este 9-10 kozott valahova Bp-re, celszeruen ugyanarra az allomasra, ahonnan indultunk. Letszam: 150 fo a 3 kocsira, de ha van legalabb 160 teljesaru jegyet fizeto egyen, akkor lesz 4. kocsi is. Asszem ez eleg vilagos. udv,

marslako

Előzmény: Grg (127)
Grg Creative Commons License 2000.04.05 0 0 127
marslakó:
Voltam szerdán a Nyugatiban levő Nosztalgia KFT.-nél és a hölgy
azt mondta, jegyek csak jövő héttől lesznek, mert volt a Belgrád
rakparton és ott ezt mondták..:(
Ja, meg megemlitett a túrával kapcs. valami olyasfélét, hogy
búcsúztató járat vagy ilyesmi; a hölgy mondta rosszul, vagy
csak te nem emlitetted? Gondolom, ha igaz akkor arra vonatkozik,
hogy menetrendváltás után már nem fognak közlekedni a Nohab-ok
csak különvonatokkal.

Üdv
Gergő

marslakó Creative Commons License 2000.04.05 0 0 126
Szerintem a kulfoldiek jobban tudjak nalunk! De lesz hangero, ne felj. Es elozetes tajekoztatas is. Meg persze bufe is. A fotomegallasokat en garantalom, hogy belekalkulaljak a menetrendbe, ugyanis bemegyek a Vezigre amikor csinalni fogjak. Udv,
marslako
Előzmény: Zsivany (125)
Zsivany Creative Commons License 2000.04.05 0 0 125
"63%-os kihasználtság "

Ez már jobban tetszik, még ha provizórikus is.

A fotomegállások benne lesznek a menetrendben?
Ki fogja terelgetni azt a 150-200 ember? Tavaly májusban még a 60 kb. felét is nehéz volt, nem?
Remélem a külföldieket is tájékoztatjátok a "játékszabályokról".

Egyre jobban örülök ennek az útnak. Üdv: Zsivány

Előzmény: marslakó (124)
marslakó Creative Commons License 2000.04.05 0 0 124
Üdv,

Bocs, elfelejtettem a családi kedvezményt leírni. Úgy néz ki, hogy két felnőtt +akárhány gyerek (de a családi hozzátartozást meg fogjuk nézni, mert nem szeretnénk ha spontán családok alakulnának, ugyanis ez alááshatná az út megvalósíthatóságát) 11ezer Ft. Ez szerintem buli!

Létszám: provizórikusan úgy számoltuk, hogy 63%-os kihasználtság kell legyen. Ez azt jelenti, hogy ha a minimum létszámot túlteljesítük 15-20 fővel, akkor lehet plusz (4-ik) kocsit kérni, hogy ne legyen zsufi. Ma délután tudok konkrét számokat is írni, mert újból átkalkuláljuk az egészet.

Üdv,

Feri

p.s.: Ja, és mindnki híresztelje az utat, jöjjenek sokan!

marslakó Creative Commons License 2000.04.05 0 0 123
Üdv,
Bocs, elfelejtettem a családi kedvezményt leírni. Úgy néz ki, hogy két felnőtt +akárhány gyerek (de a családi hozzátartozást meg fogjuk nézni, mert nem szeretnénk ha spontán családok alakulnának, ugyanis ez alááshatná az út megvalósíthatóságát) 11ezer Ft. Ez szerintem buli!

Létszám: provizórikusan úgy számoltuk, hogy 63%-os kihasználtság kell legyen. Ez azt jelenti, hogy ha a minimum létszámot túlteljesítük 15-20 fővel, akkor lehet plusz (4-ik) kocsit kérni, hogy ne legyen zsufi. Ma délután tudok konkrét számokat is írni, mert újból átkalkuláljuk az egészet.

Üdv,

Feri

p.s.: Ja, és mindnki híresztelje az utat, jöjjenek sokan!

Előzmény: Lehoczki Gabor (122)
Lehoczki Gabor Creative Commons License 2000.04.04 0 0 122
Feri!

A három kocsi esetén mennyi a minimumlétszám, amennyivel elindul az út? És a jegyárak? Van-e gyerek vagy családi kedvezmény?

Előzmény: marslakó (121)
marslakó Creative Commons License 2000.04.04 0 0 121
Hali!
Kaphato a Belgrad rakparton a jegy, sot holnaptol a Nyugati pu-on levo Nosztalgia Kft. boltban is lehet kapni.
Kellene nekem egy onkent jelentkezo, aki szombaton megy a modell borzere. Ki kellene vinni szorolapokat a turarol, hogy minel tobben tudjanak rola. Kerem, mindenki terjessze a kirandulas hiret, mert ossze kell jojjon a megfelelo szamu jelentkezo ahhoz, hogy induljon az ut!

Ugy tervezzuk, hogy lenne 2 db DWA es egy Bhv kocsi. A Bhv-ben lenne valoszinuleg a bufe is. Udv,

marslako

BahnScorper Creative Commons License 2000.04.04 0 0 120
Nem - de csak ezért nem írtam azt is, amúgy hallottam már sokat arról is...
Előzmény: Ifjuindy (119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!