Marslako: szerintem a plakátokat máshova is el kellene juttatni, nem csak Pesten. Vagyunk itt annyian olyan sok helyről (Pécs, Zeg., Szeged, Szombathely), biztosan lendítene a dolgon!
Tényleg ilyen vészes a helyzet? Mi van, ha csak 80-an leszünk? Bár az intenzitást nézve ez is eléggé távolinak tünik most.
Bocs emberek, egyszeruen nem lehet kiigazodni ezen az Indexen. Nyomom az OK-t es nem tortenik semmi, aztan meg kiderul, hogy kozben megis elkuldte. Egyszoval megegyszer bocs,es most ha nem is latszik semmi, akkor semkuldom el meg egyszer.
Megkerdeztem, nem lesz mar majusban vaganyzar, ejszakankent es nappal meg csak az allomasokon dolgoznak. Nem tudtam meg elutazni Romaniaba, csak most irtak mega ciomet, hova kell menni! Ma este Daciaval megyek. Mire visszajovok, remelem az osszes jegy elkel!
Emberek, nagy hirveres kell a vonatrol, meg alig fogyott jegy!!!
Megkerdeztem, nem lesz mar majusban vaganyzar, ejszakankent es nappal meg csak az allomasokon dolgoznak. Nem tudtam meg elutazni Romaniaba, csak most irtak mega ciomet, hova kell menni! Ma este Daciaval megyek. Mire visszajovok, remelem az osszes jegy elkel!
De igen, a jobb fotozasi lehetosegek miatt forditott utvonalon kozlekedunk, de ugyanazt jarjuk be. Nincs idom frissiteni a honlapomat, indulok Romaniaba.
Mozdonyugyben attol fugg. Annyi biztos, hogy csikos lesz. En szeretnem, ha 010 lenne,de akar meg 001 is lehet belole... Talan hetfore tudok picit tobbet. De a MAV-tol is fugg: akkor eppen melyik gep milyen allapotban lesz, stb.
Elnezest kerek mindenkitol, aki ma du. ment volna a Nyugatiba jegyert. Csak holnap kerulnekat a jegyek, ma beteget jelentett a holgy, egyszoval gikszer. De holnap de 11-tol biztosan.
Bucsuztato jarat? Valoban, mar januartol forda nelkul jarnak a gepek a szemelyvonatokkal. Remelhetoleg a futesi szeon kezdeteig meg sok szemelyvonattal mennek maj, de megis a majus 28 olyan datum, hogy nem biztos. Semmi sem biztos, de remenykedunk. Bucsutura, ha megsem allnak le majus 28-an, akkor lesz ujabb bucsu-bucsu tura akkor, amikor valoban lealltak: 2013??? Hali,
JF
u.i.: a csaladi kedvezmeny maradt, ahogy irtam: 2 szulo + akarhany SAJAT gyerek (az igzolast keretik bemutatni, kemenyek leszunk am!!!) 11ezer Ft. Indulas a tervek szerint 6-7 korul Keletibol, de a kiindulo allomas meg valtozhat!!! Visszaerkezes este 9-10 kozott valahova Bp-re, celszeruen ugyanarra az allomasra, ahonnan indultunk. Letszam: 150 fo a 3 kocsira, de ha van legalabb 160 teljesaru jegyet fizeto egyen, akkor lesz 4. kocsi is. Asszem ez eleg vilagos. udv,
marslakó:
Voltam szerdán a Nyugatiban levő Nosztalgia KFT.-nél és a hölgy
azt mondta, jegyek csak jövő héttől lesznek, mert volt a Belgrád
rakparton és ott ezt mondták..:(
Ja, meg megemlitett a túrával kapcs. valami olyasfélét, hogy
búcsúztató járat vagy ilyesmi; a hölgy mondta rosszul, vagy
csak te nem emlitetted? Gondolom, ha igaz akkor arra vonatkozik,
hogy menetrendváltás után már nem fognak közlekedni a Nohab-ok
csak különvonatokkal.
Szerintem a kulfoldiek jobban tudjak nalunk! De lesz hangero, ne felj. Es elozetes tajekoztatas is. Meg persze bufe is. A fotomegallasokat en garantalom, hogy belekalkulaljak a menetrendbe, ugyanis bemegyek a Vezigre amikor csinalni fogjak. Udv,
marslako
A fotomegállások benne lesznek a menetrendben?
Ki fogja terelgetni azt a 150-200 ember? Tavaly májusban még a 60 kb. felét is nehéz volt, nem?
Remélem a külföldieket is tájékoztatjátok a "játékszabályokról".
Bocs, elfelejtettem a családi kedvezményt leírni. Úgy néz ki, hogy két felnőtt +akárhány gyerek (de a családi hozzátartozást meg fogjuk nézni, mert nem szeretnénk ha spontán családok alakulnának, ugyanis ez alááshatná az út megvalósíthatóságát) 11ezer Ft. Ez szerintem buli!
Létszám: provizórikusan úgy számoltuk, hogy 63%-os kihasználtság kell legyen. Ez azt jelenti, hogy ha a minimum létszámot túlteljesítük 15-20 fővel, akkor lehet plusz (4-ik) kocsit kérni, hogy ne legyen zsufi. Ma délután tudok konkrét számokat is írni, mert újból átkalkuláljuk az egészet.
Üdv,
Feri
p.s.: Ja, és mindnki híresztelje az utat, jöjjenek sokan!
Üdv,
Bocs, elfelejtettem a családi kedvezményt leírni. Úgy néz ki, hogy két felnőtt +akárhány gyerek (de a családi hozzátartozást meg fogjuk nézni, mert nem szeretnénk ha spontán családok alakulnának, ugyanis ez alááshatná az út megvalósíthatóságát) 11ezer Ft. Ez szerintem buli!
Létszám: provizórikusan úgy számoltuk, hogy 63%-os kihasználtság kell legyen. Ez azt jelenti, hogy ha a minimum létszámot túlteljesítük 15-20 fővel, akkor lehet plusz (4-ik) kocsit kérni, hogy ne legyen zsufi. Ma délután tudok konkrét számokat is írni, mert újból átkalkuláljuk az egészet.
Üdv,
Feri
p.s.: Ja, és mindnki híresztelje az utat, jöjjenek sokan!
Hali!
Kaphato a Belgrad rakparton a jegy, sot holnaptol a Nyugati pu-on levo Nosztalgia Kft. boltban is lehet kapni.
Kellene nekem egy onkent jelentkezo, aki szombaton megy a modell borzere. Ki kellene vinni szorolapokat a turarol, hogy minel tobben tudjanak rola. Kerem, mindenki terjessze a kirandulas hiret, mert ossze kell jojjon a megfelelo szamu jelentkezo ahhoz, hogy induljon az ut!
Ugy tervezzuk, hogy lenne 2 db DWA es egy Bhv kocsi. A Bhv-ben lenne valoszinuleg a bufe is. Udv,