Jaj ne is mond! azzal már tele van a zoknim, ami a PPTC-n megy már megint.... Amikor megakartam osztani a RAH-ot ott, akkor kezdődött, hogy ez egy nagyon rare cucc, hogyhogy nekem megvan, azonnal mondjam meg kitől, miért és hogyan kaptam. Persze nem mondtam meg, elég, ha én vagyok nyakig benne, nem kell másnak is ... Persze ezt mind PM-ben nyomta egy csomó ember és kiderült, hogy nekik of course megvan, de senki sem adja tovább, mert J nem akarja... Erre ma olvasom (azóta törölték), hogy nem is untradeable, csak nagyon-nagyon rare gig! Tehát akkor mi volt a felhajtás azzal, hogy ki adta nekem?! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Arról nem is beszélve, hogy egy másik oldalon is min. 3 ember szólt, hogy mostanában kapja meg és természetesen tovább cserélné....
Ja ja ja, fki-t véletlenül egészen jól ismerem. :)) És Jakso-val is konzultáltam mialatt rögzítette a soundcheck-et... de Taint felvétele nagyon érdekelne. Gondolom, lovecat, neked megvan. ;)
Nem tudom, hogy lett-e már említve, de innen még letölthető az általam készített Szeged 2005 hanganyag (komplett koncert):
THE CURE Saint-Père, Le Fort de Saint-Père, 13.08.2005 'La Route du Rock'
3.98 GB plainsong open fascination street alt.end shake dog shake never enough us or them one hundred years end at night m play for today 10.15 saturday night
nem árulok el nagy titkot, A video FKI , Jakso, és egy 2 dvds, de nem teljes anyagból lett összerakva, a hang, pedig FKI által rögzített hangra lett cserélve. Talán ismered a fenti urakat;)))))
Jó hír a COF-ról! November 20-án lehet, hogy megjelenik a 2005-ös fesztiválokon rögzített DVD!
"There is a new DVD from THE CURE that will be ready for release on DEC 5th in the U.S. and shooting to make a Nov 20 date for INTL release!
This is all the information I have so far, but I will send more as it becomes available including a final track list.
SONGS FROM 9 SHOWS - A LOAD OF CURE FANS WITH MINI DV CAMERAS CUT TOGETHER WITH THE 'BIG SCREEN' FOOTAGE OF THE NIGHT!
A MUST HAVE FOR CURE FANS - A GREAT HOLIDAY GIFT
In 2005 a nascent Cure trio of Robert Smith, Simon Gallup and Jason Cooper celebrated the return of former guitarist Porl Thompson with a series of nine eclectic headline festival shows across Europe (SPAIN / BELGIUM / FRANCE / GERMANY / SWITZERLAND / SICILY / HUNGARY / GREECE / TURKEY). The quartet's unique blend of passion and power proved to be a thrilling combination, and the summer set a new benchmark for Cure live highs.
Festival 2005 presents a selection of these performances captured by a mix of fans, crew and "on-the-night-big-screen cameras".
Edited by Daren Butler and mixed by Keith Uddin in collaboration with Robert Smith, this 30 song DVD is a wonderful reminder of how and why The Cure remain one of the most vibrant bands on the planet."
Az Ideal Copy-tól egyszer rendeltem, akkor felmerült egy asszem 8 dolláros pluszköltség is, ami nincs feltüntetve az oldalukon. Nekem rendelés után írták meg, és azzal magyarázták, hogy ez valami biztosítási díj, mert kockázatos ide csomagot küldeni. Lehet, hogy ilyen már nincs, ezt waters biztos tudja.
nem tudom, nekem van úgy, hogy belenéznek egy picike dobozba is, igaz eddig még a legdrágábbat sem vámolták meg, pedig azt is felbontották, és 89 dollár volt, benne a számlával.
Az IdealCopy külön kérésre megteszi, hogy nem rakja bele a számlát a csomagba?
Az IdealCopyn ingyenes 'poszter' is van, ugye?
Mennyi idő volt amíg ideért innét, és mennyi az Amazonról a rendeléstől számítva?
Senkinek sem rongálódott meg a példánya, biztonságos?
Nem szakad be ez az európai műanyag külső tok?
bocsi a sok felmerülő kérdésért :-$
IdealCopy: $84.98+19.99 US, azaz 22.778,- HUF
Amazon UK, már nem ilyen egyszerű:
£42.96 (10.99x3+9.99 KM KM KM), de miután már a checkoutra megyek
£43.86 (11.22x3+10.20 KMKMKM), majd az 'Order Summary' részben ez:
Items: £36.55
Postage & Packing: £8.05
Total before VAT: £44.60
VAT: £8.91
Order Total: £53.51, azaz 21.618,- HUF
amit nem értek, hogyan jött ki ez az Item: £36.55-re?
és tényleg nem értem :$, most mi is pontosan ez a VAT?
Mármint, ha UK-ból rendeled akkor nincs, de amcsiból még rátehetik 'Gift'-ként is, ha rossz napjuk van a vámosoknak, hiszen 48 euró feletti összeg. Nem?
megaztán az Amazonon kapható deluxok azok EU kiadások, melyek külső borítása, ha jó tudom nem papírtok, hanem vastag fólia. Gondolom ezek ezért olcsóbbak, mert nem importált US kiadások (mint ahogy az EU kiadások meg az IdealCopyn drágábbak)...nem tudom ez az oka e az áreltérésnek, de más tippem nincs, mondjuk a Metro-Nóm üzletében is így van.
Aztán mikor én megvettem az első 3 alapművet tőlük, akkor még csak US kiadások voltak, most hogy nézne már ki mellé a másik 4 (igaz, így legalább könnyen meg tudnám különböztetni őket) :D
és végülis akkor most honnét rendelted meg, ha már egyáltalán...?
nekem is a poszter miatt az IdealCopy tetszene a legjobban, bár a posta nagyon felnyomja, és igen, még rájöhet a vám is, amivel aztán már totál nonideálcopy lesz belőle :-O, Amazonról meg még sajna nem rendeltem...pedig jövő hó elejére mindenképpen be van tervezve...