Keresés

Részletes keresés

koef Creative Commons License 2002.01.30 0 0 425
Sziasztok!
Én tegnap születtem itt az indexen, és mivel szeretek színházba járni, ide is be fogok még nézni. Mielőtt átnézem az egész topicot, máris lenne egy kérdésem.
Az Alföldi rendezte Szentivánéji álmot játsszák-e már? Elég felületesen hallottam róla a Heti Hetesben, de meg szeretném nézni, viszont a Súgó februári műsorában még nem találkoztam vele. Ma újra meg akartam nézni a Súgót, hátha mégis benne van, de most meg ez tűnt el.
Sam R.A. Banesh Creative Commons License 2002.01.29 0 0 424
Bizony jobbulást neki.

Szüleimnek volt jegye a mostani második előadásra, és mivel apám hallotta, hogy az első elmaradt, egész délután a telefonon lógott, mire kiderítette, mi a helyzet.
Én szerencsére láttam már tavaly decemberben.

Előzmény: dkr (423)
dkr Creative Commons License 2002.01.28 0 0 423
Látom Te sokkal tájékoztottabb vagy, mi odamentünk ma a Tháliába - a szokásos tömeg sehol - és csak ott láttuk kiírva, hogy elmaradnak a januári előadások, úgyhogy további 3 hét várakozás:(. Pedig már annyira vártuk a ma estét.
Sajnos azt hallottuk - bár nem hivatalosan - hogy igen, a Darvas Iván beteg. Jobbulást neki, és remélem februárban már láthatjuk Őt.
Előzmény: Sam R.A. Banesh (419)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.01.28 0 0 422
Ha személyesen beszélnél Artúrral, nem biztos, hogy tudnál a hangjára koncentrálni... a tekintete valami elragadó!!! Én még csak egyszer,... múlt szerdán, ... de azóta is a hatása alatt vagyok... (Ha ellátogatsz a honlapjára, meglátod miket írtam a vendégkönyvébe. Olvassa!)
Előzmény: PDF (407)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.01.28 0 0 421
Én is decemberben láttam, de már nagyon szeretném újra!
Előzmény: Süni a Padlásról (417)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.01.28 0 0 420
Király Attilában a hangját szeretem!!! De jó is volt, amikor a Kalózok c. film beharangozásaképpen rádióműsort vezetett!! :-)
Előzmény: Süni a Padlásról (413)
Sam R.A. Banesh Creative Commons License 2002.01.28 0 0 419
Nem tudjátok, miért maradtak el az Amadeus előadások? Remélem nem Darvas Iván beteg...
PDF Creative Commons License 2002.01.27 0 0 418
Én Kaszás-Pápai-rajongó vagyok, de szerintem Erika jobb volt Kölyöknek, kicsit öregnek vélem 43 évesen Süninek. Hangsúlyozom, h mindemellett egyik kedvenc színésznőm! Egyibként szerintem is nagyon jók a mostaniak!

Voltál már Karácsonykor Padláson? Több év is volt, mikor dec. 25-én játszották (kb Sátor idején és utána). Az az igaziii!!!

Előzmény: Süni a Padlásról (417)
Süni a Padlásról Creative Commons License 2002.01.27 0 0 417
Hú, már elég sokszor láttam, legutóbb decemberben. Szerintem most van a valaha volt legjobb szereposztás, Kaszás-Pápai a főszereplők, de a többiek is nagyon a helyükön vannak.
Előzmény: PDF (416)
PDF Creative Commons License 2002.01.27 0 0 416
Ez aranyos volt... :-))
Hányszor láttad? Voltál mostanság? Szereplők?
Írj!
Előzmény: Süni a Padlásról (415)
Süni a Padlásról Creative Commons License 2002.01.26 0 0 415
A fene egye meg, lebuktam... ;-)))
Előzmény: PDF (414)
PDF Creative Commons License 2002.01.26 0 0 414
Süni,
ha lehet egy bugyuta kérdésem -Te Padlás-fan vagy?
Előzmény: Süni a Padlásról (413)
Süni a Padlásról Creative Commons License 2002.01.26 0 0 413
Ja és Király Attilánál szerintem lényegesen jobb színész, akit inkább a mozgásáért szeretek, mint a játékáért (ld. Össztánc).
Előzmény: hedge_hog (412)
hedge_hog Creative Commons License 2002.01.26 0 0 412
CSG-nek is jó kis kidolgozott teste van!!!
Előzmény: PDF (411)
PDF Creative Commons License 2002.01.26 0 0 411
Most kaptam az infót, hogy a mostani Elisabeth gyenge (pl a régihez képest).
Az elveszett paradicsom pedig állítólag jó. Hát igen..., Debreczeni... :-)))
Csőre Gabit nagyon szeretném látni a cuki kis szürke gatyóban, de megjegyzem, hogy Király Attila komolyan, jelentős esztétikai élményt nyújtott, főleg a csodás felsőtestével...
orshe Creative Commons License 2002.01.26 0 0 410
Neked kedves Hedge nem hisszük el, hogy nem vagy elfogult!!!!!!!!!!!! :o)
Nem úgy hangzott ott mellettem!!!!!!!!!!!!!
Egyébként Dzsungel tényleg nagyon állat, ajánlom mindenkinek!
Ellenben a múlt héten láttam a Kutya akit Bozzi úrnak hivnak-ot, és szerintem elég silány, ahhoz képest, hogy mennyire nagy számnak harangozták be! Verebes és Rudolf egész jók, és jól van megcsinálva minden részlete (lásd: diszlet, koreográfia, szereplők stb.) összességében mégsem tetszett!!!! Ja és vigyázni kell, mert ahhoz képest, hogy milyen az énekhang ereje, túl hangos a zenekar, és néha csak úgy értettem, hogy miről van szó, ha az angol feliratot olvastam!!!!

Éljen Csöre Gabi, és a sexy kis szürke gatyója!!!!!!!!!!! :o)

Előzmény: hedge_hog (408)
PDF Creative Commons License 2002.01.24 0 0 409
Egyre inkább rámtör a nosztalgia... Muszáj lesz valamikor újra megnéznem, érzem... Már a CD-t is régen hallgattam... Kicsit szégyellem magam...
Előzmény: hedge_hog (408)
hedge_hog Creative Commons License 2002.01.24 0 0 408
Szerintem érdemes megnézned, én láttam a tavalyi évadban is, azóta Kamarás helyén van Artúr, de más a Csilt alakító színész. Ha jól emlékszem, Hevér Gábor volt Fesztbaum Béci előtt, mindkettő jó, de az utóbbi valahogy sokkal "keselyűsebb". De szerintem Maugli (Csőre Gábor) a legjobb, és ezt nem elfogultságból mondom. Kútvölgyinek meg fantasztikus hangja van!
Előzmény: PDF (407)
PDF Creative Commons License 2002.01.24 0 0 407
De jó Neked...

Én már ősidők óta nem voltam Dzsungelen, láttam Szervétet és Kamarást is Shir Kán-ként, és mond6om, mind2 király! De Artúrra is NAGYON kíváncsi vagyok, mert imádom a hangját, ...meg úgy 1ébként is... :-)

A Rocky Horror Picture Show tényleg sirály... :-)))

Előzmény: ColinCrazy (406)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.01.23 0 0 406
A Rocky Horror Show ezzel szemben a legmaradandóbb színházi élményeim közé tartozik (ez nagy szó, mert van 1 pár élményem...), csak rágondolok, és............ Nagyon durva, néhol ízléstelen (Kálid & Kálloy tangában... :-)))), baromi hatásos és hátborzongatóan izgató!

Húha, ezt látnom kell!!! Egyébként most jövök Dzsungelről és nem tudok betelni Artúrral - mondjuk nem is akarok. ;-)

Előzmény: PDF (386)
Lappantyú Creative Commons License 2002.01.23 0 0 405
Huh, de jó, hogy benne van a Kedvencekben ez a topic, ahogy rápillantottam, eszembe jutott, hogy a színházszervezőnk szerdán négykor jön...

...úgyhogy
január 30. Elő a medvével József Attila Színház
február 6. Egy, kettő, három Madách Színház
február 24. Éjjeli menedékhely Új színház

És nem elfelejtettem megkérdezni a Kövekkel a zsebében-t! :-(

Lappa

Előzmény: Ganimedes (402)
siccki Creative Commons License 2002.01.23 0 0 404
Az Egy,kettő,három az marhajó darab, vesz a főszereplő egy nagy levegőt és addig mondja, amíg
minden el nem rendeződik:-))

Szépemlékű Márkus játszotta, nem akárhogy...

Előzmény: Ganimedes (402)
PDF Creative Commons License 2002.01.23 0 0 403
Hű, Twenty, a Csoda alkonyáról majd írj, kíváncsi vagyok, h milyen! Kik játszák hnap?
Előzmény: twenty (401)
Ganimedes Creative Commons License 2002.01.23 0 0 402
Szasztok!

Tegnap voltam a Madáchban, Molnár Ferenc két egyfelvonásosát láttam: 1,2,3 és Ibolya Gálvölgyivel a főszerepben. Nagyon jó volt, és iszonyatos szöveganyagot kellett megtanulnia, főleg az első felvonásban. Ami meglepő volt számomra, hogy az eddig általam nem kedvelt Varga Klári baromi jól adta elő a raccsoló külföldi úrilányt. Aki szereti szereti Molnár Ferencet és a Gálvölgyit, annak nagyon ajánlom a darabot.

Az Éjjeli menedékhelyet én is láttam, a színészek tényleg jók, de igazából én is kicsit többet vártam tőle. Főleg a Garas miatt érdemes megnézni.

A Kripliről én is azt hallottam, hogy a Schell Judit az egyik legjobb benne, csak még nem csiszolódott össze a társaság. A Csoda alkonyáról is csak jót hallottam. A Koldusoperát jövő héten nézem meg, majd beszámolok róla.

Twenty! Mostanában nem láttam a Macskát, de igazad lehet abban, hogy az Enci talán kicsit fáradt, mert ha jól számolom jelenleg 8 darabban játszik és majdnem mind főszerep, azért ehhez nem semmi energia kell.

Üdv!
Ganimedes

twenty Creative Commons License 2002.01.23 0 0 401
éjjeli menedékhely megvolt. valahogy ez sem ütött akkorát, mint lehetett volna.
jó a darab, jók a színészek és valami mégis hiányzott.

viszont láttam az új stúdióban a falunk rosszát, az nagyon szórakoztató volt. holnap pedig szintén az újban a csoda alkonyát nézem. erről eddig csak jót hallottam. kíváncsi vagyok, milyen egy zenés darab itt.

Előzmény: Lappantyú (400)
Lappantyú Creative Commons License 2002.01.23 0 0 400
Nem, a Kripliben nem láttam, kéne az is, de most egy hónapon belül kétszer voltam a Radnótiban és most kicsit másfelé megyek majd, nem akarom megunni őket.

Éjjeli menedékhely az Új színházban?

Lappa

Előzmény: twenty (399)
twenty Creative Commons License 2002.01.23 0 0 399
Übü király szerintem is rossz volt az új színházban. viszont jó pár éve a Katonában nagyon-nagyon jó volt, úgyhogy nem a darabbal van baj.

Koldusopera jó, bár sokaknak nem tetszett.

ja és Schell Judit az én egyik nagy kedvencem. láttad már a Kripliben? állítlag 90 éves nénikét játszik. érdekes lehet:)

Előzmény: Lappantyú (398)
Lappantyú Creative Commons License 2002.01.23 0 0 398
Hát Huszárik Kata, ki is megdöbbentően pont olyan, mint az édesanyja.

Nekünk is nagyon tetszett a Talizmán, Fullajtár Andrea különösképp és nagyon szimpatikus volt a főszereplő srác is (különösen szót érdemlően szépen mozog).

A Mirandolinát is ajánlom mindenkinek, Schell Judit szuper (szerintem mindenben) és nagyon jól kihasználják a Radnóti apró nézőterét arra, hogy kommunikálnak a jelenlévőkkel.

A Koldusoperát mi is meg szeretnénk nézni majd valamikor.

Az előző hozzászólásomban írtam, hogy az Übü király nagyon nem tetszett nekem. Látta valaki? Nektek tetszett? [kíváncsi vagyok, hogy csak én vagyok ennyire "konzervatív" vagy másnak sem jött be]

Lappa

Előzmény: PDF (396)
SunshineSally Creative Commons License 2002.01.22 0 0 397
n0ri, nem süllyedt el, 249, 251, 320-as hozzászólás foglalkozik a kövekkel a zsebében-nel, három különböző ember írja azt, hogy jó, és ehhez csatlakozom még én is :-)
Előzmény: n0ri (395)
PDF Creative Commons License 2002.01.22 0 0 396
Halihó!

A Talizmánt én is láttam még tavaly, szenzációs a Fullajtár ("Gyuri... Hmmm... Hhhmmm... Gyuuuri...") :-))) Nekem még a lányát játszó kishölgy (nem jut eszembe a neve, pedig nagyon csípem, valamilyen Kata...) is nagyon bejött.

Koldusopera kritikák...?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!