Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Az eredeti gyári barnítás mi a fene? Kénmájban főzték régen az AK-t. Van lenolaj+mégvalami beégetéses feketítés .Kéne valami szakleírás,de nem az amit a lexikonban találni.
Az eredeti GRP táramnak nekem is gyengébb volt a rugója, ezért szétszedtem azt majd a tárfenéklemez és a tárrugó közé beraktam egy ellőtt riasztópatront.
Igaz így 6+1 lövetűvé butult a fegyver, de úgy vágja ki a patronokat hogy öröm nézni.:-)))
Egyébként néhány hete voltam a FÉG-nél, vettem egy póttárat, amit kimondottan alu. táralappal kértem.
Mikor kiértem a kocsihoz, utánnam szólt a nő, hogy talált egy másikat ami szerinte jobb.
Kezembe nyomott egy rozsdamentes acélból!!! készültet, alu. táralappal.
Szóval baromi rendesek.
Csak ne sufnituning dekorkrom legyen, hanem galvanizalt kemenykrom!
Elonyei: nem kopik akarmennyit taperalod, kisebb surlodas a mozgo alkatreszek kozott (ha oda is kerul krom) esztetika, stb...
Sajat fegyvert meg nem kromoztam, de ha nekiallok bevasarolni, akkor veszek 2 tokegyforma CZ-t is, egyiket homokszoras+krom(matt) masikat meg polir kromozottra csinalni meg. AMug marha jol nez ki a csuzli igy is, a gyari cuccokat polirozzak es barnitjak, ami most van az viszont homokszort es utana barnitott, tehat matt fekete, nem fenyes :) GRP-ben is tuti jol mutatna, megvalositani is olcso.
Hunserv; Eeelment a kedvem , rá fogom kenni a breekfrancot a századeleji huszártiszti meg altiszti kardjaimra hogy ne mattuljanak le drótkefézés után. Uff.
Nyilván nem gazdasági megfontolások vezérelnek, és tervezett eladásról sincsen szó.
Csecsebecse gyártásról van szó.
Lehetőleg egyébként oly módon, -ha netán esetleg valami csoda esetén- elérem a 70-80 éves életkort, és lesznek leszármazottaim, akkor lehessen a kicsit nagyobb kicsiknek mutogatni az egyik legjobban sikerült öntöltő fegyvernek egy kvázi replikáját.
Eddig bevallom csak a polír + lakk fordult meg a fejemben; de most elképzeltem az eszközt krómozott kivitelben -és télleg igényesen krómozva-... hát. Gyönyörű lehet.
Felveszem a következő öt éves tervembe. (Mint az ide OFFtopic Vektor CP1 kipróbálását is... :o)
Nem vok vegyészmérnök, nem tudok különbséget tenni műszerolaj és a Break free között. De én úgy vagyok ezzel a dologgal,hogy cipőt a cipőboltból! :-DDD