Az eredeti címe franciául Les Visiteurs, 1980-ban készült.
Nincs esetleg meg valakinek...?
Bekopiztam róla picit a topic elejéről:
"A kopaszos-időmegállító botos film igenis francia volt, a magyar címe Látogatók volt, és ha jól emléxem hat részből állt, és mind a hat címe az egyes kopasz látogatók nevét viselte. A kérdéses film tévésorozat volt."
Ilyesmi nevű szereplők voltak benne: Zarko, Kyrin, Dimitri...
Sziasztok keresek egy filmet a címe Papa én Nő vagyok .... sajnos eddig sehol sem találtam meg, és elég fontos lenne. Esetleg ha valaki tudja honnan tudom megszerezni kérlek írjon nekem ...
Cogburn a békebíró: ezek John Wayne filmek Sinkovits Imre szinkronjával
Agyő Texas
Jákob rabbi kalandjai (MTV-s szinkronnal lehetőleg) Megmentettem az életemet Karatepárbaj Határsáv (szintén az MTV-s szinkronnal lenne jó) Országúti diszkó (1995-ben az MTV-n ami ment nem a mostani DVD-s kiadás...)
Nekem megvan gyári DVD-n: spanyol hang, angol felirat.
Én is keresek három filmet, ugyancsak a Zone Europe műsorából. Talán valaki DVD-re felvette őket. (A csatornát tudom fogni, de DVD recorderem sajnos nincs.) Az egyik film régebben ment: Marco Ferreri AZ UTOLSÓ ASSZONY (La derniere femme) című 1976-os filmje, Gérard Depardieu és Ornella Muti főszereplésével. A másik mostanság is látható: Peter Zinner 1981-es filmje, a GYILKOS SZALAMANDRA, Franco Nero és Anthony Quinn főszereplésével. A harmadik film szintén korábbi darab: Liliana Cavani 1969-es KANNIBÁLOK című filmje, Pierre Clémenti és Britt Ekland főszereplésével.
Cserébe sok minden mást fel tudok ajánlani (akár Bigas Luna fentebb emlegetett filmjét is) vagy méltányos anyagi ellenszolgáltatás is szóba jöhet.
Hello! Én Bigas Luna: Lulu(Lulú) című filmje iránt érdeklődnék. valaki esetleg nem tudja honnan tudnám megszerezni vagy akár megnézni ? Tudom, hogy most ment a Zone Europán, de sajnos lemaradtam róla.. a válaszokat előre is köszönöm!
Keresek én is egy filmet, de nem tudom a címét. Arról szól a film, hogy egy fickó kártyán szeretne pénzt nyerni a kaszinóban, és úgy csal, hogy betör abba a gyárba ahol a kártyákat csinálják, és megváltoztatja egy kicsit a kártyák hátoldalát, de csak annyira, hogy megismerje milyen lap van a másik kezében. Így gyártják le majd a kártyákat, ami kikerül a kaszinókba...
Sziasztok! Keresem az Ördögök a küszöbön c. kínai filmet (2000). Kb. 1 éve vetítették a Dunán akkor láttam majd idén nyáron az M1-en de arról lemaradtam. Sem tékákban, sem DVD-n sem találom.
Úgy látszik, senki sem nézi a ZoneEuropa-t. Ugyanis ott vetítették: David Burman: A stewardessek a mennybe mennek (Las azafatas van al cielo). Argentin, 2004
A Matuska Szilveszter által a biatorbágyi Viadukt hídon történt merényletről készült filme(ke)t keresem ha megvan valakinek, kérem üzenjen itt a fórumon!