Keresés

Részletes keresés

AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1024
Még akkor sem, ha doki. Az, hogy van egy dr. a neve előtt nem jelent semmit!!!!
Előzmény: Jablko (1022)
Jablko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1023
A nyulak is esznek mindenfélét: gyümölcsöt, zöldséget, olajos magvakat, gabonát és hüvelyeseket? Mert én ezt mind fogyasztom. :))))))
Előzmény: AliceCsodaországban (1021)
Jablko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1022
Még akkor sem, ha doki. Igazad van, senkinek sincs igaza, csak neked. Jó, maradhatunk ennyiben.
Előzmény: AliceCsodaországban (1021)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1021

Még csak annyit, hogy a háború alatt, mikor nagyon körülményes volt az élelmiszer beszerzés és sokan éheztek, akkor is nagyon sok nőnek maradt el a menzesze. Nem ebszélve azokról, akik különféle lágerekben voltak. Nem kellet ott vattát osztani senkinek. De nem hinném, hogy oylan különösebben örültek volna neki...

Csakis egészséges szervezet képes arra, hogy egy gyereket kihordjon. Ennek első jele, hogy megérik a megtermékenyülésre váró pete, ami ha nem termékenyül meg, akkor szépen vérzés kiséretében eltávozik. (menstruáció) Ha a szervezet nem egészséges, akkor nincsen peteérés sem. Természetesen a peteérés hiánya nemcsak táplálkozási zavarokból eredhet, okozhatja stressz, hormonzavar stb, de ez is az egyik ok.  

Ha csak két hónapja maradt el a vérzésed, és tablettát is szedtél, akor megvan az az esélyed, hogy nálad átmeneti hormonzavar lépett fel, de ugyanennyi az esélye annak is, hogy nem emberi módra étkezel, hanem úgy mint egy nyúl.

Mindegy bármeyik is, annak az angol szerzőnek akkor sincsen igaza, még akkor sem ha angol. Angliában és az az angol nyelvterületen is ugyanannyi kókler barom él, mint itt magyarhonban.

Előzmény: Jablko (1011)
kalvenault Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1020

:-)))))))))) értem.

A Vik-féle hozzáállás szimpatikus az ügyben, ez a másik nem. És mielőtt még mások is kedvet kapnak, gondoltam leírom a "horror-sztorit"

Előzmény: Törölt nick (1015)
Jablko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1019

Én elhiszem, hogy jót akarsz.

Az evészavar miben szokott megnyilvánulni?

Őket hívjákok vegánoknak? :)

Előzmény: Törölt nick (1017)
Jablko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1018
Kire gondolsz? (noname nick)
Előzmény: Törölt nick (1015)
Jablko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1016

Szerencse,  hogy nekem megvan az önbizalmam, a felkészültségem, a tapasztalatom és a tudásom is hozzá. :)

Előzmény: kalvenault (1014)
kalvenault Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1014

Szerencse,  hogy neked megvan az önbizalmad, a felkészültséged, a tapasztalatod és a tudásod is hozzá.

Az pedig fel sem merült benned, hogy nem ő csinált valamit rosszul, hanem mégsem annyira egészséges ez a dolog.

Előzmény: Jablko (1011)
Jablko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1013
Ne aggódj, nem bártanak, csak értetlenkednek. Mindenkinek szíve joga.
Előzmény: Törölt nick (1012)
Jablko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1011

Hát valamit rosszul csinált. Ehhez elég nagy felkészültség kell.

Előzmény: kalvenault (1010)
kalvenault Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1010

Kb hasonlóan mint te, aztán amikor fél éve nem menstruált, és nem lett terhes sem, akkor elment egy orvoshoz. Hát 2 évbe telt gatyába rázni a vérképét. Olyan szinten volt vérszegény, hogy ha más balesetben éri el ezt a vörösvértest-számot, akkor abba belehal, mert elvérzik.

De természetesen te azt csinálsz, amit akarsz. Végülis mindenkinek joga van abba belehalni, amiben csak akar. Csak gyorsabb a Szabadság-híd teteje.

Előzmény: Jablko (1006)
_optimista_ Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1009

a horror sztori te magad vagy. és nem tudom eldönteni,hogy ennyire sötét vagy,vagy csak provokálsz.

anyukád is ilyen egeszsegesen elt, tehat nem menstrualt soha,vagy hogy?

ha a baratod majd meglat (amennyiben nem at akarsz verni mindenkit) 30 kilosan,majd megkivan jol,es akar toled idiota gyereket.na mars vissza a dedoba,ha elhiszed amit irsz azért,ha nem akkor meg hazugsagert!!!!!

Előzmény: Jablko (1005)
Gabiiiiii Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1007

Meg egy icipici dolog...az en nagylanyom most volt 19 eves.Nem hiszem,hogy megallnam szo nelkul,ha ilyeneket venne a fejebe.

De annyira van is jo a kapcsolatunk,hogy hallgat ram.

Előzmény: Jablko (1000)
Jablko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1006
Lehetnél bőbeszédűbb is. Pl. mit csinált magával. Mit evett és mennyit.
Előzmény: kalvenault (1003)
Jablko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1005
Most jönnek a horror sztorik.
Előzmény: kalvenault (1003)
Jablko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1004
Pontosan ez történt. :)
Előzmény: Gabiiiiii (1002)
kalvenault Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1003

Csak annyi baja lehet, amennyi egy régi ismerősömnek, aki majdnem belehalt.

Előzmény: Gabiiiiii (1001)
Gabiiiiii Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1002
Azt azert aruld el nekem kerlek,hogy mi a fenet merlegeltel?? Valaki elmondta neked targyilagosan,hogy mivel jar az,amit csinalsz?? Egy fenet
Gabiiiiii Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1001
Aki azt nem tartja termeszetellenesnek,hogy 21 eves no letere nem jon meg a verzese,azt en igenis felelotlennek tartom es kivancsi lennek,a tobbi belso szerved mennyire sinyli ezt meg.Valoszinuleg ezt majd csak akkor fogod megtudni,ha mar nagy baj lesz.Legalabb annyit tegyel meg,hogy csinaltass idonkent valami kontrollvizsgalatot,belgyogyasz,vervetel,stb...
Jablko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1000

Senki sem akar senkit sem agymosni.

Én mérlegeltem és választottam. Egyéni szabadság. Valószínűleg okom van rá, hogy így döntöttem. Felelős vagyok magamért, épp azért. Pont.

Előzmény: Gabiiiiii (997)
Jablko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 999

Kedves Mel!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm.

Ami meg nem megy, azt nem kell erőltetni. Majd ha úgy érzed, megint változtatni akarsz a táplálkozásodon, akkor esetleg néha kipróbálhatod.

Nekem ez valahogy jött. És élvezem.

Egyél sok finom nyers gyümölcsöt. Az is "nyerskoszt" ... :)

Vashiányra rágjál lenmagot, meg aszalt sárgabarackot, paradicsomot nyersen, stb.

Sok mindenben van vas. Csak vastablettát ne szedjél soha.

Előzmény: mel_75 (995)
Jablko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 998

Kedves Struccpolitika! :)

Akkor ajánlom Dr. Henry Bieler - Natural Way to Sexual Health című könyvét.

Sajnos ez is angolul van. Ezt a pechet! Ebből a körből is kimaradtál....

"különösebb ok nélkül" - hát, azért nem ez történt velem.

Úgyis megyek vérképet csináltatni, majd beugrom a nőgyógyász doki bácsihoz.

Beszámolok majd a kedves fórumnak, ígérem!

Előzmény: AliceCsodaországban (992)
Gabiiiiii Creative Commons License 2005.01.04 0 0 997

Felek,hogy en kemenyebb dio lennek nalad.

Adodva tobbek kozott a ketszer annyi idos korombol is.Mar nem hiszek el mindent,amit mondanak nekem,megprobalok elotte gondolkodni es elkepzelni,hogy magamra milyen hatassal lenne,amit a masik mond.

Lehet,hogy te meg konnyen probalkozhatsz,ha beteg leszel,hat beteg leszel,nincs mas feleloseged,csak magad fele.

Nekem van 3 gyerekem,akiket fel kell nevelnem es nem engedhetem meg magamnak,hogy felelotlenul jatszadozzak az anyjuk eletevel es egeszsegevel,mert szukseguk van ram.

Lehet,hogy mondjuk 5 evvel rovidebb eletem lesz,mint Neked,de az minosegi.

Elni tudni kell

Előzmény: Jablko (994)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.01.04 0 0 996
Logikus hát. A helytelen és elégtelen táplálkozástól elmarad a peteérés, nem vastagszik meg a nyálkahártya, így menstráció sincsen, persze, hogy logikus.
Előzmény: Jablko (994)
mel_75 Creative Commons License 2005.01.04 0 0 995
De igen! :o) bár nem biztos, hogy a nyers kosztra rá tudnék állni...
Előzmény: Jablko (991)
Jablko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 994

Eddig hárman mondták a környezetemből, hogy ez végül is logikus.

Lehet, hogy ROSSZ emberek vesznek körül? :)

Komolyan azt gondolod,hogy a menstruacio nem a noiseg termeszetes velejaroja,hanem a huseves mellektermeke?

Komolyan azt gondolom. És nagyon jól megfogalmaztad a 2. részt. Az állati dolgok mellékterméke.

Agymosás? Megadhatom a címet? Csak vigyázz, nehogy téged is "agymosson"... :)))

Előzmény: Gabiiiiii (988)
mel_75 Creative Commons License 2005.01.04 0 0 993
Ez jó, köszi! :-) Csak kíváncsi lettem volna tapasztalatokra... Egy évig voltam vega én is, de főtt ételt és tejtermékeket én ettem. És mensi is volt. Amúgy nagyon jól éreztem magam annak idején, csak a vége felé kicsit vashiányos lettem, és visszaszoktam...
Előzmény: Jablko (990)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.01.04 0 0 992

Nem tudok angolul - most azt mondom, hálistennek - de ha tudnék, sem olvasnám el elmebetegek cikkeit.

És ne akarj ilyen marhaságról megyőzni, itt a legtöbbünknek már több gyereke van, igazán tudjuk, hogy hogyan, mitől és miért születnek a gyerekek, és mi is a menstruáció mibenléte. És bár nem a világ legkellemesebb dolga, de bizony azt hiszem minden nő aki ide ír nagyon nagyon megijedt volna, ha egyszercsak különösebb ok nélkül elmarad ez a havi kellemetlensége.

Nőgyógyásznak persze nem mered elmondani ezt az elméletedet. Feltételezem, hogy nem is keresed fel, helyette megnézel valami másik elmebajos cikket.

Előzmény: Jablko (985)
Jablko Creative Commons License 2005.01.04 0 0 991

Csak nem egy támogatóra akadtam?

Szép álom lenne.... :)))))))))

De tudod iezem a fórumon az az érv, hogy "te mindent elhigyel, amit leírva látsz"?

Hát, itt a tapasztalat keményen belejátszik, kedves Alice és kételkedő többiek.

Előzmény: mel_75 (989)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!