Egyetértek. Zuschlaggal az volt a baj, hogy a hülye szocik túl magasra emelték, az ilyen pitiáner alakok előbb-utóbb buknak, ha túl magas pozícióba kerülnek...
Így van, az mszp/szdsz országlása alatt az mszp/szdsz bűnüldöző szervei a jog eszközével határozottan és sikeresen felléptek a politikai prostitúció és a politikát törvényszerűen kísérő korrupció, közpénzlenyúlás ellen, aminek én igencsak örülök és lelkesen várom, hogy cuslágot elítéljék egymilliárd évre. Amitől persze a jelenség nem fog megszűnni, mert ez kódolva van a rendszerbe és az összes párt ezt és így csinálja, de hát értem én, ez az, ami téged nem zavar.
Az MSZP - nem vagyok maszopos - ugyanúgy működik, mint a többi párt.
Ha jól emlékszem, a szocik és aliberálisok nem is olyan régen, még koalában, kezdeményezték a pártfinanszírozás törvényi újraszabályozását. Megegyezés látszott kialakulni, amikor a Fidesz - miért, miért nem, ki tudja - kihátrált.
Valamennyire tájékozott embernek nyilván világos, hogy ez a per olyasmit tárgyal, ami összefügg a mai pártfinanszírozás képtelenségeivel. Ezt nem azért említem, mintha ilyesmi mentségnek volna tekinthető. De tény, hogy valamennyi párt hasonló módon működik - mert nem lehet ( illetve mind úgy gondolják, hogy - a másik miatt... nem lehet) - ma másképp működni.
Fogja, de a feladata köti. Nem olyan egyszerű am lemondani többszázezer havui fixről, csak mert gerincesek akarunk lenni. Van akinek sikerül, Salamon barátunknak nem.
off Ti el sem tudjátok képzelni, hogy mennyire szórakoztat engem, amikor ti, kerékkutyák falkában loholtok utánam és csaholtok, miközben pont annyira izgat engem a csaholásotok, mint a kereket a kutyáé. Szóval abba ne hagyd, ígérem, hogy minden ötvenedik idecsoholás után megveregetem virtuálisan a buksidat!
kedves carl solomon, a jelenséget a bíróság nem elvont fogalomként ítéli el, hanem az elkövető személyének büntetése által. hiába nem akaródzik neked konkrétumokról beszélgetni, hiába osztod az észt pökhendi módon magas lóról, itt és most az mszp-ben történt "jelenséget" ítélik meg a köztársaság bíróságán.
Én is attól tartok, ez a hüppögés, táncikálás, halottak beszélgetés nagy nyilvánosság előtt mind-mind azt a célt szolgálja hogy lehessen a beszámíthatatlanságra hivatkozni.
bíróság nyilván ismeri a hívott felet is, ha lehallgatták zuschlagot, illetve kikérték a híváslistáját.
Ja, ez a lényeg, csak az előbb lemaradt. Szóval hip-hop ki lehet deríteni, hogy kivel beszélt, a nyomozás során is rákérdeztek ugyebár többször, és a bíróság előtt is legalább tanú lesz az illető, ugye??? Ha ez nem történt meg, akkor ez eléggé büdös...
Beárulta az imádottjaidat. Szar sem mondta hogy hazafi, csak egy gerinctelen maszopos vamzer. De abban igaza van, hogy miért vinné el egyedül a balhét, a nagyúr helyett? Igaz esélye nincs. Gyurcsány kezében az igazságszolgáltatás. Tiszta Dél-Amerika.
Nyilvánvaló, hogy Gyurcsány minimum tudott Zuschlag ügyeiről, úgyhogy ennyit az én erőlködésemről...
Mellesleg az is nyilvánvaló, hogy ez a felvétel csak pletyizésre alkalmas, konkrét gyanúra nem. Vajon miért nem? Mibe került volna kimondani a vezetéknevet is???
De ha te egy hableánynak tartod Zuschlagot, és minden úgy és csak úgy történt, ahogy ő elmondja, vagy főleg a sameszei, akkor jó szórakozást :)
Neked? Minek? Elmondtam már párszor, értelmesebb olvtársak egyet is értettek velem, hogy mindaddig, amíg nem a jelenséget ítéljük el, addig változás nem lesz. A bal faszok leszavaznak a cuslágos maszopra, a jobb faszok a bagó doktoros fideszre, oszt te meg örülsz, hogy amikor a tied kúr téged seggbe, az mennyire más, hiszen vazelint is használ.
lados tudta, hogy zuschlag megdöbbentő telefonbeszélgetést fog lefolytatni vkivel, valszeg előtte beszélgetett ladossal és tiszta ideg volt. a bíróság nyilván ismeri a hívott felet is, ha lehallgatták zuschlagot, illetve kikérték a híváslistáját.