Léci mostmár szálljatok le rólam! Elmondtam a véleményem, ennyi. Zárjuk le a témát! Ne erről szóljon a fórum! Inkább a Guns n' Rosesról!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok, nem voltam a konerten csak a koncert helyszinen, meg pedig az Arena hatanal megtalatam egy jo helyet ahol lehet hallani a koncertet, mivel csak 1 szamra voltam kivancsi es abbol is csak arra hogy mikent is szol a Guns 2006ban.Hat 23.06-kor megelegeltem es ugy dontottem hogy az uccso metroval hazamegyek. A biztonsagiak aki hatul voltak azt mondtak hogy Axl hangol.Mikor a metrohoz ertem sokan valtottak vissza a jegyuket es mar a rendorok is azt beszeltek hogy elmarad a buli de ez gondolom nem hivatalos informacio volt ( vay kitudja).
Aztan hazaerve olvastam az indexen hogy megis megkezdtek. Olvasva a forumot nem vagyok elkenodve..Ja annyit meg hogy Axl es kiscsapata 21.50-re ert az Arena hatso bejaratahoz 4 motoros rendor kisereteben, 2 kocsi jott sotetitett ablakkal egy Mercedes a masikat nem lattam milyen, baratnomom es rajtam kivul meg 1 taxis latta hogy jonnek, meg a 4 biztonsagi aki beengedte.Mar akkor gyanus volt, hogy valami nem stimmel es meg mindig nem vett vissza Axl. Esetleg ha van valami erdemleges kep akkor a forumba be lehetne szurni. Sziasztok
Én igazából eléggé Axl fan vagyok, tehát semmi sem gátolhatott volna meg abban, hogy ott legyek, de azt álmomban sem mertem reméleni, hogy a 4. sorból csápolhatok, és előttem 4-5 méterre fog álldogálni és énekelni. :-)*
Így azt hiszem, a koncertről nem mérvadó a véleményem, de egyet tudok, akik körülöttem voltak, azok mind végig énekeltek, és ugráltak. -ők biztos, hogy jól érezték magukat.
(egyébként én is fóbiás vagyok, és voltak TCs-n nagyon rossz élményeim, de most itt nagyon kultúrált volt elől a társaság)- egy biztos, nem bánom, hogy a küzdőtérre vettem jegyet, nem tudtam volna egy percig sem ülni ( ;-) a várakozás óráit kivéve)
Mint korábban írták, a Patience kicsit erős lett volna ennyi várakozás után. :o)
Amúgy nem volt rossz koncert, nyilván nem szabad a "régi nagy" MOR-okkal összehasonlítani, én is ültem (már csak ülőhely volt a pénztárban), de ülve is jót tomboltam (igaz előlem elmentek és így volt bőven helyem). Nem volt egy top koncert, de lehúzni sem szabad.
Nekem mondjuk hiányzott Slash, hiszen az ő szólóit senki sem tudja pótolni, - de én most az Axl miatt mentem ki, és maradéktalanul kiélveztem a koncertet, nagyon jól éreztem magam, és végig ahogy a torkomon kifért énekeltem, - a Don't cry-t is - mint ahogy az öcsém és a mellettünk álló 3-4 fun, akik szintén tudták a szöveget. :-))
Egy biztos, mivel az előzőn nem lehettem ott, így nem volt összehasonlítási alapom, és nem tudott csalódást okozni. :-) Mondjuk Axl számomra nem is tud - belőle brámit kinézek. ;-)
Ja, és mivel én is tizen-egynéhány éve várok arra, hogy élőben láthassam - így nekem is az év koncertje marad, - sőt az életem koncertje - ha többé esetleg nem láthatom.
hát, én a magam részéről nem bánom, hogy kihagytam. már anno 92-ben is egy kiégett hisztis kurva volt axl, főleg két valóban zseniális zenekar után és ez mostanra gondolom csak rosszabb lett.
azoknak pedig akik szerint bűn nem ismerni a don't cry szövegét, csak annyit, hogy szerintem meg bűn a don't cry és november rain féle fossal azonosítani ezt az anno jobb sorsra hivatott rock zenekart.
Hát akkor nem csak 92-ben nem lehettél ott, hanem sok más (nem guns) koncerten sem. Bár az is lehet, hogy ebben az évben még tényleg nem volt és nem is lesz jobb, ezt viszont elég szomorú lenne kijelenteni...
Mindenesetre, ha nem érzed Slash és ezek közt a kutyaütők közti különbséget, akkor nincs füled. Nekem elég volt az a pár video is, ezek alapján úgy gondoltam, inkább nem rombolok szép emlékeket...
Es van egy olyan dolog, hogy a menekulesi utvonalat nem szabad hasznalni masra. Ez igy normalis. Egy repulogepen se pakolhatsz semmit a veszkijarat ele. Konyorgom, vannak alabszabalyok amiket igenis be kell tartani. Ugralni a kuzdoteren kell. Nem az ulohelyen, nem a lepcson, nem mashol.
Nezz meg egy japan koncertet (teljesen mindegy, hogy milyen mufajban). Ott vegigulik az emberek a koncertet es a vegen tapsolnak. Senki nem erzi ugy,hogy neki az ulohelyen allnia kene.