idehaza eztaz albumot nem árulják? mert már a never enough könyvet is olyan körülményesen sikerült megvetetnem.
Track Listings 1. boys don't cry 4.57 2. just like heaven 4.16 3. friday Im in love 4.36 4. Love Song 4.42 5. one more time 4.30 6. in between days 4.07 7. high 4.51 8. close to me 4.12 9. homesick 3.51 10. lullaby 4.33 11. plainsong 4.03 Editorial Reviews Product Description Lullaby. A whisper. The Cures music is just like heaven to their fans. Beautiful, infinite and captivating, The Cures best work captures a dreamy sense of love and longing. This album is a mesmerizing and serene take on the kind of quirky, romantic songs that The Cure helped make famous. If only tonight we could sleep as soundly as your child will after hearing these interpretations of The Cure.
köszönöm Lovecat, akartam éppen felajánlani egy ajándék dvd-t a cure szakdolikért
:-)
az új lemez Porl-lal bizonyára csodálatos lesz. Porl mindigis színt vitt zenei tehetségével a Cure-ba. most sem lesz ez másképp. már csak Boris kellene vissza:-)
Elolvastam az írásokat....................... Szomorú, hogy ennyi eltelt év (10en v.-hány) után is vannak, akik mindenfajta beletekintés nélkül leugatják a szubkultúránkat. Szerencsére vannak normális, nem felszínes emberek is, akik előbb beszélgetnek, és utána emberi hangon véleményt mondanak. Erre szokás azt mondani, hogy kinek a pap, kinek a papné.
részemről én valami újat szeretnék. kezdem egyre jobban ráncolni a szemöldököm minden egyes újrafeldolgozás album, dlx. ed. és kislemez után. de leginkább magamra haragszom, meg a gyüjtő szenvedélyemre. a DVD az oké, mert látványos az tényleg kell, no de elpusztulnék ha nem lenne meg a pictures of you 102. változata?
....................el.
úgy hogy azt az új albumot akarom , amit megígértek 2007 első negyed évrére. addig nincs karácsony!!!!!
sajnos a Pictures of you videó nincs meg végig. Nem tudna valaki nekem egy oldalt mondani, vagy feltölteni egy fullosat valahova, ahonnan leszedhetem??
1.,
Rendületlen Cure folyam a láthatáron? Lesz ebből valami?
Ha minden igaz, még ebben az évben lesz egy élő anyagot tartalmazó dvd a 2005ös évből, aztán jövőre várható a disintegration a wish és a wms lemezek újrakevert változata bonus cd-vel. Ugyancsak várható hogy megjelenik a show-orange-japan84 közös csomagban dvd-n. lehet h lesz még egy 89es koncert is dvd-n megjelentetve.
Éshát lehet lesz új album, új kislemez, és új koncertkörút.
Mindez jól hangzik, kérdés, megint hazudik Smith vagy ennyire elhalmoz jövőre magával?
(személy szerint örülök neki ha történik valami mert megdöbbenve tapasztalom az idő múlását, gondolom Smith-re ez még inkább vonatkozik.rettenetesen gyorsan megy az idő, nem gondoltam volna h ennyire kétségbeejt.)
2.,
Ki tudja hol lehet megszerezni a diplomamunkát amelyet a The Cure hallgatóságáról írtak?
Én mindig úgy éreztem,hogy pöröghetne jobban is ez a topic. De mondjuk a Cult,Life Of Agony,Smashing Pumpkins fórumokhoz képest ez egy chatoldal:D Viszont a Mode topictól messze vagyunk:((( Ott még egy jót veszekedni sem lehet,mert egyszerűen aktualitását veszti 5 perc alatt minden. Folyton velük érvelek,de nem tehetek róla,ők a kedvenceim:DDDDDDDDDD