ha valakinek még nem lenne meg: Bochkor Gábor interjú Robert Smith-szel (asszem 2000-ben készült, a Bloodflowers album turnéjának egyik német állomásán, de a tájékozottabbak biztos meg tudják pontosan mondani :) Videókazettáról "digitalizáltam", csak hang kép nélkül; Robert hangja nem igazán hallatszik ki a narráció alól, és agyon is lett nézve a videókazi a minőség kárára, de azért mégis megvan. :)
(a 2004-es MTV ICON - valaki mintha említette volna a minap - viszont dvd-n van meg, TV tuner kártyás felvétel, ha valakit érdekel feltöltöm valahova, csak mondja meg hova tudom feltölteni)
Kicsit olyan, mint egy unplugged polifonikus csengőhang koncert, de tény hogy nagyon szép és hangulatos, nekem is nagyon bejön. Dehát ugye jó volt az alapanyag amiből csinálták, és hálistennek nem is nagyon erőszakolták meg, szóval totál rendben van:)
Annyira régen nem tudhatott róla senki, mert a lemez csak 21.-én jelenik meg :-) az én tracklistemen csak simán Lullaby néven szerepel. Nem túl bátor feldolgozás, sőt ez talán inkább tiszteletadás.
THIS FESTIVAL 2005 DVD IS BEING KEPT TO AN ULTRA LOW PRICE EVERYWHERE - AROUND THE $12-$13 MARK WE EXPECT... AND ALTHOUGH IT VARIES WILDLY IN VISUAL QUALITY - FROM BIG CAMERA STUFF TO MINI DV - THE SOUND GLUES IT ALL TOGETHER... IT HAS TO BE EXPERIENCED LOUD AND IN 5.1 SURROUND - SERIOUSLY! ALL IN ALL ITS A GREAT MEMENTO OF SUMMER 2005 - AND/OR A TASTE OF THINGS TO COME... IT IS OUT THE LAST WEEK IN NOVEMBER/FIRST WEEK IN DECEMBER... IT SHOULD BE OUT 'EVERYWHERE' - CERTAINLY NORTH AND SOUTH AMERICA AND EUROPE... AND AUSTRALASIA WE THINK...AND JAPAN? HMMM...
THE NEW ALBUM ISNT QUITE DONE AS I AM STILL GETTING THE WORDS AND VOICE RIGHT - IT HAS TO BE PERFECT! - SO REALISTICALLY ITS A SPRING RELEASE... IT'S WORTH WAITING FOR I PROMISE!
mit ígért? 10-12 font egy uj dvd-ért nem drága. én megvárom a megjelenés előtti napokat, sok helyen még nincs is a rendszerben (amazon, loaded247.com, sendit.com stb.)
Szép nap ez a mai ismét :)) Tegnap beszéltem egy belga barátommal erről a cd-ről és írta, hogy neki sincs meg, pedig milyen jó lenne az Ő kislányát és a fiamai is erre a zenére ágybaküldeni :))
Ma reggel írt, hogy megrendelte a cd-t és karácsonyi ajándékként megkapom :))))