hát igen, lassan elfogy a tábla, viszont azt is vegyétek figyelembe, hogy nem sokkal azután, hogy az én "korosztályom" kifogyott a felkészülősből (Linda, kat44 és jómagam elértük a 100. napot), a tábla azóta nem is zöldült. Hihetetlen pech-széria ment végig a lányokon az elmúlt közel negyed évben, és mostanság lett két újabb zebra.
Várjuk a történetet! :-) Ami a topikot, és a kifogyó táblázatot illeti, ez azóta van, hogy a várandósok betagozódnak rögtön a korosztályos topikokba (pozitív teszt után rögtön nyitják a topikot, szerintem a koraterhes topik is haldoklik nagyjából). Igazából szerintem ez így van rendjén. :-) Ha meg valaki még nem ismeri az index fórumait, topikjait, és idetalál, a kérdésére a ritka látogatottság ellenére választ kap sokaktól. :-))
Sziasztok, ide még nem volt érkezésem itthonról bejelentkezni. Köszönöm Dorottya nevében is a köszöntéseket.
Szomorúan látom, hogy nagyon kihalt a topik, a táblázat is elfogy lassan. Pedig itt, és a honlapon összegyűjtve a számos info egy új kismaminak nagy segítség, gondoljatok csak a szüléstörténetekre. Az enyém is elkészült, a következő posztban olvashatjátok, Allia kérlek, tedd be a gyűjteménybe, és ismét köszi, hogy gondját viseled a topiknak.
hát sajnálom, hogy csúszik, de remélem 14-én már elkezdhettek fészket rakni, kell is a kis csibének :-) Ivánnak nem árulom el, nehogy emiatt elkényelmesedjen
ma lejárt a BKV bérletem és dilemmáztam, hogy kell-e egy hónapost vennem, vagy elég csak tömbböt, végül megvettem a bérletet mert mi van ha megvárja a kiírás idejét, vagy még rá is húzunk
moninyufi, a költözésünk jan. 14 utánra csúszik, ami nekünk ugyan most egy anyagi összeomlás (meg lelki is, de innen szép talpra állni), úgyhogy van még esélyed:D
Sziasztok! Én csak beleolvas, és az ünneppel kapcsolatban : első gyermekem 2007 jan. 3ra váram. Mondtam dokinak bármikor szülök csak karácsonykor nem 24én még zárt volt a méhszáj meg minden ok volt, 25én elmentünk családi ebédre, és este11kor 5perces fájásokra ébredtem, 26án hajnali negyed5re meglett a lányom. Úgyhogy ezek a Cseppek kiszámíthatatlanok...... Aztán most már második éve gondba vagyok olyan cukit találni, aki karácsony másnapjára tortát csinál ( vidék)... ( idén találtam úgy néz ki)
na tessék, nem elég, hogy a dokim cserbenhagy még te is???? hát ezt igazán nem vártam tőled ;-DDDDD én próbálom siettetni Ivánt, de nem tudom mennyire lesz szófogadó, ha lusti lesz és nem bújik elő ebben az évben, akkor megkérek egy tartalékot is, jó?
hát nézd, ha megvárod a költözésünk és a net bevezetése közötti időszakot (kb. jan. 3-és akármi között), akkor lehet, hogy kellene egy póthírhozót is találnod...:S
ma voltam dokinál -a történéseket inkább nem részletezem- a lényeg a méhszáj zárt és fenn van, a gyerek is fenn, nem készül ő sehova, tehát biztos, hogy az ünnepeket még a kuckóban tölti, bár én próbálom szugerálni, hogy a két ünnep között vegye a sátorfáját, de nem nagyon akarja :-)
most nézztem a táblát és úúúúúristen a második helyen vagyok, az meg hogy lehet, a minap még utolsó voltam ;-) ja és Allia októberben öregedtem, ha arra jársz légyszi javítsd