Keresés

Részletes keresés

Styx Creative Commons License 1998.07.14 0 0 119
Kedves Maminti, Szörnyeteg és Zoárd!

Én annak örülök, hogy eszembe juttattátok egy késő-gyerekkori barátnőmet, aki nagy Lázár Ervin-rajongó volt. Az én műveltségem e téren sajnos szerfelett hiányos, de azért dereng valami.

Ami pedig a kutyájukat szólongató szomszédasszonyok illeti, azok úgy látszik nem csak nálunk debilek... A miénk például Lecsónak hívta szegény négylábú társalkodóját, amit még azzal is súlyosbított, hogy becézte. A "Lecsóka! Lecsóka!"-felkiáltásokkal tarkított szombat délutánok kitörölhetetlen emléket hagytak bennem...

Áttentő Redáz

Nagy Zoárd lépkedő fenyő Creative Commons License 1998.07.14 0 0 118
Szia Maminti,

ezt a Koboldot gondold meg. Gyerekkoromban a szomszédasszony tacskóját Puszinak hívták. Kiállt az udvarra, és kiabált, hogy "Hol vagy Puszi?", "Hol van az én Puszikám?" stb.

Szerintem a cicához kimondottan passzol.

Puszi.

pipi Creative Commons License 1998.07.13 0 0 117
Sikerült végre úgy bedeszkázni az ablakot, hogy már csak a cicám tud közlekedni rajta, eddig ugyanis a kutyáim is ki-be közlekedtek.
Maminti Creative Commons License 1998.07.13 0 0 116
Köszi az ötleteket! :) Nagyon jópofák voltak a nevek. Végülis hirtelen megszállt az ihlet, és Koboldnak neveztem el őkelmét, mert teljesen olyan, mint egy rosszalkodó erdei manó... :)

Egyébként a szüleim szomszédasszonyának a macskáját tényleg Lacinak hívják...

E.T. Creative Commons License 1998.07.10 0 0 115
És mi lenne ha Túró Rudi lenne, vagy szimplán Rudi? a rovat címe után.

Rudi.

Ha meg lány akkor Trudi!!! (Gertrúdból)

Milyen??????

E.T.

E.T. Creative Commons License 1998.07.10 0 0 114
Maminti!

hm. ezüstszürke. lássuk csak...

- Terminátor? na nem....
- Higanyka? te jó ég...
- Lukrécia?

tényleg fiú vagy lány?

Lett egy új kutyusunk télen, egy Adél nevü barátom szerezte, szóval én elkereszteltem Lédának. Nekem tetszik.
Szerintem egy alighasznált, de jópofa keresztnév megteszi...

E.T.

Laci Creative Commons License 1998.07.10 0 0 113
Én tegnap nagyon örültem, amikor végre ki tudtam próbálni, hogy igenis meg tudom különböztetni a Pepsit a Cocától. Van ez a válassz az íz szerint (szerintem gusztustalan) akció, és ott sikerült megmondanom, hogy a Coca Colát szeretem, és mindig azt is iszok, és nézett a srác, amikor megmondta, hogy igenis a második izlik jobban, ami a Coca.
Bár tényleg a normál kólák között (semmi light, semi max, stb) nincs túl nagy különbség. De ez is csak annyit bizonyít, hogy a Pepsinek sikerült majdnem tökéletesen lemásolni a Cocát.

Ez kétszeresen is off topic, és csak egyszeresen in topic, de valahova bele kellett írnom.

Laci

Szörnyeteg Lajos Creative Commons License 1998.07.10 0 0 112
Ja, azt nem is mondtam, hogy én ma annak a túrónak örülök, hogy péntek van, és jó idő, és a hétvégén lemehetek a Balcsira.

Szörnyeteg

Szörnyeteg Lajos Creative Commons License 1998.07.10 0 0 111
Maminti!

Az én cicám fekete és SÜTI a neve. Mivelhogy kutyám is van, és anyukám azt mondta, hogy ez a macska lesz a Hektornak a desszert. Ezért lett Süti. Ha teccik használd Te is. (Csak ne kiabáld, mert hülyének néznek a szomszédok, hogy az édességgel beszélsz.)

Eredetileg Lacikának akartuk (mert Laci nevűtől kaptuk), elég röhejes az is, nem?

És a Jázmin hogy tetszik?

Szörnyeteg

Maminti Creative Commons License 1998.07.10 0 0 110
Nos, ennek a macseknek ezüstszürke színe van halvány fekete csíkozással, a szeme pedig acélszürke. Igazi szívtipró kandúr lesz belőle... :)
ET2000 Creative Commons License 1998.07.10 0 0 109
most nézem...

Túróóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E.T.

ET2000 Creative Commons License 1998.07.10 0 0 108
- ma mondták, nem is kell extrát dógozni a NAGY LÉ leakasztásához.
- két hét után elállt az esö
- fél év után újra Hazamegyek (jövö péntek)

Cicanév:
egy barátom találó nevet adott vörös macsúzának: Boris Becker.

a tied milyen színü???

E.T.

Maminti Creative Commons License 1998.07.10 0 0 107
Tegnap kaptam egy cicát! :) Már csak nevet kéne adni neki... Van valami ötletetek? No meg persze egy frászban vagyok, mit is csinálhat most otthon...
Szomjas Farkas Creative Commons License 1998.07.09 0 0 106
Megjott a money!
Megyek megvenni eletem elso, igazi, sebvaltos, meg minden turabiciglijet!
26 evet vartam ra.
Whuhuuuuuu! :O)

Morfudv

Redy Creative Commons License 1998.07.08 0 0 105
Elkészültünk a saját készítésű szekrénysorunk 3 elemével a szobába. Meseszép lett, fekete oldallal és cseresznye polcokkal! És persze pont olyan és akkora amilyen nekünk kellett, mert mi tervezetük. Na meg persze olcsó is, mert mi raktuk össze bútorlapokból.
Nekem ez a munka öröm volt, mert az eredményt naponta csodálhatom a szobámban.
HOME SWEET HOME!
Redy
suLTan Creative Commons License 1998.07.03 0 0 104
Annyit mondhatok a mai sikerélményem,hogy
ráleltem erre a jó kis forumra.Nem sok, de ne
legyünk maximálisták.
Zölduborka Creative Commons License 1998.07.01 0 0 103
#off topic
Hat annak semmi esetre sem, hogy tonkrement az a tetves es sajnos egyetlen TV. Ennyit a VB-rol
#off topic end

Ubi

Maminti Creative Commons License 1998.07.01 0 0 102
Kedves Zoárd!

A fiatalság viszonyítás kérdése, de mondjuk még nem vagyok egy ráncos képű vén tündér... :)
Ma annak örülök, hogy a főnök csak délután jön meg, és holnapig nincs hajtás. Utána... Majd ráérek azon is gondolkozni...

soltika Creative Commons License 1998.07.01 0 0 101
Mán megin van 1Jó nagy friss és ropogós
Ormányprogramunk kb70.oldal. pár hónap múlva
ha már egy pöttyet gyűrött lessz talán még Klozetpapirnak is jó lessz

soltika + nagyonörülős Dr. Finci kutya /aki még ormányfőtanácsos lessz eccer , a világ majd meglássa/

Nagy Zoárd lépkedő fenyő Creative Commons License 1998.07.01 0 0 100
Még valaki a n. kerek erdőből. Csuda jó :-)

Ma ennek örülök, mert egyébként nagyon rossz napom volt.

Itt vagy még, kedves Maminti? Olvastam, hogy fiatal vagy. Örüljünk.
Pusszantyúka

Szörnyeteg Lajos Creative Commons License 1998.06.24 0 0 99
Én baromira örülök annak, hogy végre ma talán kitalálok mélységes-mély napok óta tartó depimből. Elindultam felfelé...
És akkor talán nevet is váltok ...
Lehetnék akár mondjuk Szörnyeteg Tündér (mivel hogy Tündi a keresztnevem).
Vagy akár valami egész más is lehetnék...

Szörnyeteg

Redy Creative Commons License 1998.06.24 0 0 98
Én jelenleg annak örülök, hogy itt lehetek veletek újra!
Sokáig nélkülöztelek titeket, most meg csak olvasok-olvasok...
Mindenkinek üdv:
Redy
Laci Creative Commons License 1998.06.23 0 0 97
aSk,

örülök a kérdésedenk. Igen! Itt csak örülni lehet.

aSk Creative Commons License 1998.06.23 0 0 96
Itt mindenki örül???
hant Creative Commons License 1998.06.23 0 0 95
Én Kismókusnak, Duduschnak és a többi jelenlevőnek.
Laci Creative Commons License 1998.06.23 0 0 94
Tenkjú Skizz.

Ma pl annak örülök, hogy úgy érzem, hogy valami csodálatos fog hamarosan történni velem. Majd megláTTYuk.

Skizoid Creative Commons License 1998.06.22 0 0 93
Velkam bekk, Laci!

Ja bocs Zsuzsi, én ilyen földhözragadt alak vagyok (mint a rágógumi), nem láttam meg a művészetet a forgatással értelmezhető ascii képekben. De most már megvilágosodtam :{)=

Skz

Lara Creative Commons License 1998.06.22 0 0 92
Ma annak, hogy ideiglenesen (két hónapja) irodámban állomásozó, rendkívül bőbeszédű és rendkívül kompetens kollégám holnap máshová költözik.... Végre nem kell pszichológushoz járnom:-)))
Laci Creative Commons License 1998.06.22 0 0 91
Athos,

indíts el egy új browsert.

Én ma annak örülök pl, hogy visszajövén a rövid kis szabiról, megint veletek lehetek kedves törzsasztaltársak.

Laci

athos Creative Commons License 1998.06.22 0 0 90
meg az "Ami kimaradt az életedből" címűt. Sajna nem tudom, hogyan lehet írogatás közben megnézni a topikok címét, ha egyáltalán lehet. Ha valaki tudja, segítsen plíz!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!