Keresés

Részletes keresés

Mumu Creative Commons License 2000.11.07 0 0 1723
Gratulalok kedves Y3K,talan a mostani tobbseg kozze fogsz tartozni.
Ugyanakkor legy keszen hogy az orrodra fogjak tenni minden Bush hibat...
Y3K Creative Commons License 2000.11.07 0 0 1722
Mumu Creative Commons License 2000.11.07 0 0 1721
Kiszonom,break2.
Howdy ,engem nem az Apeh tart ebren hanem oregsegem.Dolgozz ,reklamalj.En is sokat boszankodom az amatorizmus miatt,de nem ok hivtak ide (osztrak allampolgar vagyok) hanem en jottem,tehat pofam be.
howdy Creative Commons License 2000.11.06 0 0 1720
Én, mint többi topiclakó, hazajöttem Magyarországra, innen drukkolok a Gorenak, de van még ezer dolgom más is, szerencsére éjjel nem vagyok álmos(tudtok valamit jetlegre?). Kaptunk az Apehtól jó kis értesítőket folyószámla egyenlegekről,reggelig összerakom a bizonyítékaimat ellenük, és megyek azonnal reklamálni. Ez a számítógépes nyílvántarás még gyerekcipőben jár itthon, na ez is egy dolog, amit odaát valahogyan jobban csinálnak. Az összes jó programozónk az Igéret Földjére költözött?
Egy bostoni doki mellett ültem NY - Bp, megkérdeztem persze, a Gore-ra szavaz, a követségen.
break2 Creative Commons License 2000.11.06 0 0 1719
Kalifornia: 54, nem 53 :-))
Előzmény: Mumu (1717)
Tibor Arato Creative Commons License 2000.11.06 0 0 1718
Mumu en nen fogok a MEDIA josolasara halgatni.
Majd meglatjuk holnap; Szeretem ha titokzatos a dolog, nem figyelem a sok dumat, mert unom mart. Ha itt lennel te is unnad.

Nem tudom holvannak most a tobbi topick lakok, talan ok sem akarnak most vitaban allni.

Előzmény: Mumu (1717)
Mumu Creative Commons License 2000.11.06 0 0 1717
Nem magyarazat kellene,csak a federal states electoral szama.Tehat ha jol tudom California 53 (vagy 54) electoralal rendelkezik,Florida azt hiszem 32-vel,Texas ugy 28 korul.Ez erdekes mert egyes orszagokba mar lehet tudni peldaul ennek az alapjan a konkret elkoteleztt orszagooi kozott mar 5 napja is Gore vezetett .Meglatjuk.
Tibor Arato Creative Commons License 2000.11.06 0 0 1716
Kedves Mumu; Csak a valasztasok utan tudjuk, hogy melyik elnok jeloltnek van a legtob Electoral szavazat a zsebeben. Mint ahogy irod, egesz Amerikaban van 538 Electora szavazat; Ha az eggyik jelolt ebbol megkap 270-et akkor nyert. Azert fontossak a nagy allamok, mert magasab a lelek szam ott, ezert tob az electoral vote.
Ez az Electoral College dolog eleg komlikalt dolog, hosszan lehetne irni rola.
Ha valaki megakarja hosszan magyarazni, Isten eltesse.
Előzmény: Mumu (1715)
Mumu Creative Commons License 2000.11.06 0 0 1715
Kedves brak2,nem tudom van-e meg idod ide varazsolni az electoral elosztasat (az 538 electoral allamokba valo elosztasat) hogy illusztraljuk Tibor kijelenteset.
Talan ugy hogy melyik a biztos Gore vagy Bush elecxtoral szam es hogy all a tobbi helyen az ugy.De ez csak keddig erdekes..
Tibor Arato Creative Commons License 2000.11.05 0 0 1714
Nagyon jo break2, nekem is tetszet.

A nagy allamok nagyon fontossak, mert ott van a legtob "Electoral" szavazat.

Mig Bush elnyerte a popular szavazatot (vote)nem jelenti azt, hogy elnok lesz.

Ha a nagy Allamokat mint California, befutnak Gore-nak az Electoral College vote az ove lesz.

a kis Allamokat mart megnyerte Bush, de a 11 nagy allamban meg nem dult el, hogy ki lesz a nyertes.

Virginia mindig repaplikanus. Ha maskepen lesz akkor csoda tortent.

Előzmény: break2 (1707)
Mumu Creative Commons License 2000.11.05 0 0 1713
Megneztem break2 tarsunk lapjat es az ottani anyagokat.O tul szereny.nagyon sokat es jol dolgozott es nagyon ajanlom mindnyajunknak foleg azzoknak akik nem elnek Kaliforniaba,magas nivon informal magyarul.Ez igen !
Tibor Arato Creative Commons License 2000.11.05 0 0 1712
Nem tudom, hogy a ket dalia legeny kozul melyik hazudik legjobban kedvemre,

hogy raszavazhassak. Melyik pofat kell majd nekunk 4 evig nezni???????
Mart elore beteg vagyok !!!!!

WiseConsin Creative Commons License 2000.11.05 0 0 1711
Hogy a kongresszusba a korzetunkbol ki kerul be, meg lehet tippelni az alabbiakbol: 'Employed as a transportation dispatch worker for Kraft Foods in Madison, Clawson has raised about $9,200 so far for his campaign and has about $4,400 on hand. Sensenbrenner has received $227,000 in contributions this year, and has a war chest of more than $300,000, according to the latest reports filed with the Federal Elections Commission.' Sensenbrenner egyebkent korabban ugyved volt, most republican kepviselo.

WiseConsin

WiseConsin Creative Commons License 2000.11.05 0 0 1710
Csak a vegeredmenyt hagytam le... 41-20 a Badgers-nek.
WiseConsin Creative Commons License 2000.11.05 0 0 1709
Igen, kedves Mumu. Kisse elfogult vagyok, mert annak az egyetemnek a csapata jatszott, ahova en is jartam. A Minnesota elleni meccsek mindig presztizs ertekuek voltak, 1907 ota minden evben talalkozik a ket csapat. Bocsi, ha off voltam.

WiseConsin

Előzmény: Mumu (1706)
Y3K Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1708
Atfogo valasztasi website:

www.voter.com

Előzmény: break2 (1707)
break2 Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1707
Gratulaciot koszonom. Bemutatkozni nem nagyon tudok vagy van kedvem. Azert a lenyeg roviden az, hogy nyar elejen kitalaltam, hogy mi lenne ha lenne az index-nek egy Kalifornia mutacioja is, amiert en lennek a felelos.

Letargyaltam az illetekesekkel es 2-3 honapja megy is a dolog. Az volt a tervem, hogy atlagban napi egy hirecske (5-8 sor) vagy cikk jelenjek meg. Ezt nagyjabol be is tartottam. Annak ellenere, hogy szerettem volna, hogy ne csak az en irasaiam jelenjenek meg hanem masoke is, eddig meg nem sokan irtak anyagot.

A mutacionak 5 fo reszlege van:
Kalifornia: latnivalok, tajak, erdekessegek
Kultura: filmek, kiallitasok, konyvek zenek
Technika: esemenyek, cegek, ujdonsagok
Politika: partok, egyhazak, valasztasok, torvenyek
Humor: viccek szatirak, furcsa targyak.

Igyekszem, hogy minden megjeleno dolog kapcsolodjon valami modon Kaliforniahoz. Ami legtobbszor sikerul is, meg ha nem is mindig nyilvanvalo a kapcsolat.

Amugy nyitottam egy topikot is neki ahol ha megjelenik egy uj cikk akkor belinkelem.
-----------------
Mas: Itt egy jo kis terkep hogy melyik allamban ki vezet.

Előzmény: Mumu (1705)
Mumu Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1706
Kedves Wise gondolom footballrtol van szo.
Mumu Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1705
Kedves break2 gratulalok a laphoz.Nem akarod majd bemutatni Magad?Hiszen ez egy szasmunkra tokeletes kiwegeszitoje a topicnak (ertem alatta az egesz lapot9Tedd meg mert a Tied.
WiseConsin Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1704
Ez olyan mint az egesz valasztas... Most 12-10, a biztos elony egy pillanat alatt eltunhet.
WiseConsin Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1703
12-3 a Minnesota-nak... Jobb kezdest is el tudtam volna kepzelni. Remelem a keddi nap karpotol majd... Bar itt meg nincs vege a jateknak.

WiseConsin

break2 Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1702
Ha netan valakit erdekelne: irtam egy osszefoglalot a keddi valasztasokon a Kaliforniara vonatkozo torvenyjavaslatokrol:
itt van.
Mumu Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1701
Talan nem is az a fontos hogy megbuntettek hanem az hogy errol nem tett emlitest.
WiseConsin Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1700
Van jobb program is a campaign hirdetesek kozott: 40 perc mulva Badgers vs. Gophers kezdodik, a 110. talalkozo a ket csapat kozott.
Kulonben Bush meguszhatta volna egy warning-gal ha tenyleg hatareset volt es rendesen viselkedett. Legalabbis tapasztalataim szerint, persze ezek a jelen allapotokra vonatkoznak, nem sok-sok evvel ezelottre.

Udv,
WiseConsin

Mumu Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1699
Gyerekek ,csak egyet ne tegywetek.Talpatokal szavazni..ertem hogy nem mentek oda,megmondani a velemenyeteket.Nem azert letettek allampolgarai az orszagnak hogy hagyatok masoknak helyetetek is hatarozni.
Garfield elt,el es elni fog.De most Gorenak vagy Bushnak hivjak.A harmadikra szavazni egyenlo Bushra szavazni ,akkor miert nem direkt ?
Tibor Arato Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1698
Tegnap masodikan derult ki Bush-rol, hogy alkoholista volt a multban es meg a jogositvanyat is elvesztette nehanyszor miatta. Most lehet majd megint rohogni rajta, ahogyan a media kezelni fogja ezt az uj hirt.

Hajra Garfield !!!!

Előzmény: WiseConsin (1692)
howdy Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1697
A Route 66 az az en nagy amerikai tervem is, amit kis reszletekben teljesitgetunk, egyebkent a 40-es itt megy el a haz elott...na jo, nem teljesen a haz elott, de kozel. A Santa Fe Trail viszont tenyleg itt megy el. A Route 66 egy nagy legenda, Uj Mexikoban mindent errol neveznek el, es azert meg mindig sokan jonnek vegig rajta, a nosztalgia jegyeben.
Hajra Gore, meg mindig.
Mumu Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1696
Nos,akit reint csak rajta.Sok sikert vikilany
vikilány Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1695
Sziasztok!

Bocsánat, hogy idepofátlankodok, de szeretnék szólni, hogy nyitottam egy új topicot a vegyesházasságokról. Biztosan van köztetek is olyan, akinek amerikai vagy más nemzetiségű a párja. Szeretettel várok minden hozzászólást.

vikilány

Tibor Arato Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1694
Nem synbolic a Route66. Az egy igazi Americai orszag ut volt a 60-as evekig. Mig nem epitettek a super orszagutat, illetve Interstate Highway
40-it ami majdnem az Atlantic ocean tol indul es a Pacific-ig fut. Az igazat megvalva en is szeretnem megtenni ezt az utat drotmalac.
California es North Carolina kizot.
Előzmény: drotmalac (1691)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!