Keresés

Részletes keresés

endrebá Creative Commons License 2020.08.25 0 0 967

De én nem a cikket kértem véleményezésre..  :-)))   hm.

Előzmény: Törölt nick (962)
endrebá Creative Commons License 2020.08.25 0 0 966

Azért mondtam az előbb hogy a viselkedések nagyobbrészt típusosak.  

(nem kell ismerd az összes szúnyogfajta összes egyedét személyesen hogy tudj arról az egyről amelyik beszökött a szobába számodra lényeges dolgokat)

Előzmény: Anyóca99 (961)
endrebá Creative Commons License 2020.08.25 0 0 965

Szerintem a különbségek nagyrészt típusosak és kisebb részben egyéniek.

Négy helyen fúrtam meg a falakat, a két összekötő most már stabilan van rögzítve a falakhoz mind a négy végükön, most jön majd a lécek párhuzamos felszögelése hogy fal is legyen a padláslépcső mögött, de a levegő is átjárhassa.

Előzmény: Anyóca99 (960)
Negyvenes nő Creative Commons License 2020.08.25 0 1 964

Nem tudom, hol olvastad, amit írsz, én ilyet nem írtam

Nagyon rossz lehet neked, ha ennyi düh tombol benned

De ha mindenáron kell valaki, akin levezesd a feszültséget, írj  nyugodtan, engem nem zavar

Az viszont téged nagyon, ha valaki nem ugrik a “provokálásodra”

Előzmény: alaptalan (963)
alaptalan Creative Commons License 2020.08.25 0 0 963

ódehogy, buzi vagyok és férfiak vertek át!

(mert MINDEN férfi disznó, a nők pedig földreszállott angyalok)

Előzmény: Negyvenes nő (941)
Törölt nick Creative Commons License 2020.08.25 0 2 962

Ez a cikk igazából többet mond el a cikkíró párkapcsolatairól, és ha igaznak tartod, akkor a te párkapcsolataidról is, mint a nőkről. ;)

Előzmény: endrebá (931)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.08.25 0 0 961

" .... a nők véleményalkotás előtt mindíg körülnéznek.

(hogy viszonyíthassanak) "

Szóval te minden nőt ismersz , ezért tudod róluk , hogy egyformák . Csak éppen az elébb firkáltunk róla , hogy nem vagyunk egyformák .

Előzmény: endrebá (959)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.08.25 0 0 960

" ...nem fogadom el hogy mindenki egyforma és a különbözőségek azok csakis egyéniek lehetnek. "

Perszehogy' nem vagyunk egyformák !   De a különbségek tényleg egyéniek .

Hogy gondolod másképpen ?

Hozzánemértő véleménye : ha 8 helyen fúrod meg a téglát , meggyengíted a szerkezetét  (már ha normál méretű) , ha 4 hosszú csavart teszel bele , azzal kevésbé .

Előzmény: endrebá (959)
endrebá Creative Commons License 2020.08.25 0 0 959

A valóság az nem ideál.

Ahogy te is (most ebben a hozzászólásodban), úgy a nők véleményalkotás előtt mindíg körülnéznek.

(hogy viszonyíthassanak)

A férfiak inkább eltöprengenek.  (magukba nézve)

(és meghatároznak)

Tudom hogy vannak férfias nők, azt is elfogadom hogy egyre többen vannak (divatból vagy kényszerből az most nem téma) de nem fogadom el hogy mindenki egyforma és a különbözőségek azok csakis egyéniek lehetnek.

Deszkafal-pótlás : lenne neked nemulass ha a semmiből kéne valamit létrehoznod.  :-))))

Persze, erre a helyzetre a nőies megoldás az az hogy vásárolni kell.  Én már találtam egy régi szalufát ami kiadta a 160 centit hosszban és tíz centit vastagságban  (a szélessége nem számít mert alul van hely kialakítva - felülre meg egy szintén huszonöt éve félretett kapukeret-darab lett a megfelelő mert ott szélességi korlát is van.

Most agyalok hogy nyolcat vagy négyet fúrjak inkább a téglába..

Előzmény: Anyóca99 (958)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.08.25 0 1 958

"Ki idealizálja a férfiakat? "

Nagyjából te . Ezzel :

" Tudnak a férfiak érzelemmentes és távolságtartó véleményt fogalmazni a férfiakról. "

Mert ha nem is veszem szó szerinti idealizálásnak , nagyon pozitív vélemény . Ellentétben ugyanebben a témában a nőkről alkotott véleménnyel ... úgy általában .

Tudom mit kérdeztél , de azért hoztam fel a férfiakat , mert az ember mindig viszonyít . Még a vélemény alkotásával is . Há' kihez/mihez viszonyíthatok most éppen ? A macskámhoz mégse ...:-)

" Te meg a deszkafal-pótlástól hömbölödnél meg, mert koszos, poros ...."

Ha láttam volna , hogyan kell , és szerszámom is lenne , hidd el még véletlenül sem érdekelne , hogy koszos/poros  ! 16 évesen markot szedtem .... annál koszosabb/porosabb meló kevés van . Vagy egy jó kis szőlő horolás alföldi homokon .... Amire az ember rákényszerül , azt nem méregeti , hogy húzzon-e  hozzá gumikesztyűt . Meg köll' csinálni és kész .

Előzmény: endrebá (955)
endrebá Creative Commons License 2020.08.25 0 0 957

Nem.   Van annyi igazsága, hogy nem arra válaszoltál amiről a kérdés szólt.

Persze, túloz is.. de túlzásra túlzással válaszolni?

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (953)
endrebá Creative Commons License 2020.08.25 0 0 956

Na ez a lényeges része a kilencharmincegyesre érkező véleményeknek.

Nem az hogy szerinted lehet, mert az egy rovás az egyik oldalra - hanem az hogy a magabiztos ember nem fél objektív lenni.

Adry írta le a 932-esben ezt a gondolatot, én egyszerűsítettem.. és amíg akksit vettem a városban, a gondolaton töprengtem.

Egyetértek veled hogy ez emberi tulajdonság, de azt tapasztaltam hogy mikor felmerül a probléma, akkor a nők nőiesen.. hm.. legyünk polkorrektek mostazegyszer : a férfiaknál nőiesebben reagálnak.

Ha te azt mondanád hogy nem illik a különbözőségeket tanulmányozni, akkor én azt mondanám hogy fontos dolgok múlnak azon hogy tudják-e a férfiak hogy különbségek vannak.

Ha te azt mondanád hogy nincsenek is különbözőségek, akkor azt mondanám hogy vannak tapasztalatok amik másképpen szólnak - és én az azokból levonható következtetésekre vagyok kíváncsi.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (952)
endrebá Creative Commons License 2020.08.25 0 0 955

Én azt kérdeztem hogy nők a nőkről tudnak-e.. nem azt hogy egyformák vagyunk-e.

Mert nem.

Én például meg is hömbölödnék ha most főznöm kéne mikor kidőlt a kis padlásfeljárónak a szomszéd felé eső deszkaoldala.  Te meg a deszkafal-pótlástól hömbölödnél meg, mert koszos, poros és ..hm.. canis merga -ban lépkedős mutatvány.

Ki idealizálja a férfiakat?

Előzmény: Anyóca99 (951)
endrebá Creative Commons License 2020.08.25 0 0 954

Nem azt mondtam hogy nem azt mondtad hogy tapasztaltál..

Azt mondd amit nem mondtál..  :-)

Nem kell mindenben engedni..?  hm.. ezt nem olvastam a 933-asodban.

Azt olvastam hogy kötve hiszed amit még a cikk sem állított.  Mert nem volt benne gyűlölet, te meg a gyűlöletet kárhoztattad.

Beszélgethetünk a gyűlölet fogalmáról, de az itt mellékvágány.

A 931-esben azt kértem hogy véleményezd kérlek azt a női hozzáállást amit ezzel a cikkel kapcsolatban tapasztaltam.  A cikkben olvasható női hozzáállást érthetted véleményeznivalónak.

Most viszont megegyezésekről írsz, és nem tudom hogy mivel kapcsolatos megegyezésekről.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (950)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2020.08.25 0 0 953

Hulyeseget beszelsz. 

Előzmény: alaptalan (940)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2020.08.25 0 1 952

Lehet, persze. Nyilvan ha a no azt erzi, hogy a masik no a versenytarsa valamiben, akkor nehezebb, de ez nem noi, hanem emberi tulajdonsag. Amugy egy magabiztos ember siman lehet objektiv, ebben az esetben azt is tudja, hogy az o helyzeten mit sem valtoztat a masik megitelese.

Előzmény: endrebá (937)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.08.25 0 0 951

Ehen ... csakhogy én azt írtam : mind elfogultak vagyunk . Abba meg ti is beletartoztok .

Endrebá' lelkem ! Öreg vagyok én már ahhoz , hogy bedőljek az ilyen férfiakat idealizáló dumának . :-))

Inkább főzök egy jó krumplilevest , meg sajtos tésztát (sok pirított szalonna kockával ... fincsi) lesz .

Előzmény: endrebá (949)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2020.08.25 0 0 950

Nem azt mondtam, hogy nem tapasztaltam hasonlot. Hanem azt, hogy nem kell feltetelek nelkul mindenben engedni. Meg kell kotni a megfelelo kompromisszumokat.

Előzmény: endrebá (936)
endrebá Creative Commons License 2020.08.25 0 0 949

Hm.. igen.

Tudnak a férfiak érzelemmentes és távolságtartó véleményt fogalmazni a férfiakról.

Ugyanis nem kell szégyenkezniük az erejük miatt, de szegény nőkbe belebeszélték már hogy nem szabad nőiesnekgyengének lenniük.  Azt érzik hogy az erejük a gyengeségükben van (ezért is kezdik a harcot a megszégyenítéssel) - de ezt elismerniük már nem.. hm.. divatos.

A férfiakat pontugyanolyannak minősíteni igen.. az divatos.  És ha ugyanúgy is kezdenek viselkedni, akkor félreteszik őket a nőik hogy valahogy már nincs meg a kémia. (ez meg ösztönös)

Helyes, elfogadom az utolsó mondatodat : mind elfogultak vagytok, felesleges nőktől nőkről elfogulatlan véleményt kérni.

Örülök hogy észrevetted a mozgást itt..   :-))

Előzmény: Anyóca99 (948)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.08.25 0 1 948

:-)

Érintőlegesen ?

Kétlem , még úgy is .

Lehet ebben igazságot tenni ? Mert a férfiak képesek objektív véleményt mondani nemtársaikról ?

Soha . Pont mint a nők . Mind elfogultak vagyunk , te meg olyat keresel , ami csak a mesékben van .:-)

Előzmény: endrebá (946)
S.Adry Creative Commons License 2020.08.25 0 0 947

Sorold fel, légyszíves, vagy írd körül, miben nem vagyok őszinte magamhoz, hogy én is pontosan tudhassam

Előzmény: alaptalan (939)
endrebá Creative Commons License 2020.08.25 0 0 946

..szóval nem a "totál" -ról szólt a kérdésem.

Előzmény: Anyóca99 (944)
endrebá Creative Commons License 2020.08.25 0 0 945

Szia drága nemisanyóca, nem könnyű téged idecsábítgatni egy-egy új élménnyel.. deazéér a veszekedés előszelét észre tetszel venni.  :-))

Nem vegyészmérnököket keresek egy induló új vállalkozáshoz, hanem nőktől akartam objektív választ egy női viselkedést elemző írásról.

Adri szerint a magabiztos nők képesek objektívek lenni, Igor szerint.. izéé Igor még nem mondta - és alaptalan szerint tuttifix hogy nem.

Szerintem se.

És szerinted?   :-)))  :-P    :-)))

Előzmény: Anyóca99 (944)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.08.25 0 1 944

Szerintem meg senki sem képes totál elfogulatlan véleményt mondani sem magáról , sem másról .

Kizárt , hogy a saját érzelmeink/tapasztalataink  ne befolyásolnának ebben (is) bennünket ..... és ez nemtől független .

Előzmény: endrebá (942)
endrebá Creative Commons License 2020.08.25 0 0 943

Azokról éppenpont plááne nem - hiszen azok ott vannak a közeli környezetben és nehogy túlzott figyelem juthasson feléjük.

(a saját férfijuk túlzott figyelme)

Előzmény: alaptalan (938)
endrebá Creative Commons License 2020.08.25 0 0 942

Jaaa.. a tegnapi elmaradásaim.

Igen, a rossz érzést ki lehet fejezni megszégyenítően is.  A tapasztalatom az, hogy ez és így az elsődleges és észre sem veszi a nő hogy ez megszégyenítő - amíg ő csinálja másokkal.

És ha valaki összeszed annyi tapasztalatot hogy ezt megfogalmazza, akkor első reakció az hogy ez egy hülyeség, második az hogy ez a kivételes viselkedés, a harmadik az hogy egyre nőgyűlölőbb ez az egész hülye világ.

Szóval a férfiszerep által magabiztossá pumpált nők, illetve a saját férfijuk által magabiztossá pumpált nők képesek objektív véleményt mondani a másik nőről.   Hm.

Előzmény: S.Adry (932)
Negyvenes nő Creative Commons License 2020.08.25 0 0 941

Ez az a szint, amivel nem érdemes vitatkozni. A néhány hozzászólásod azt mutatja, hogy csalódtál, és erről természetesen a nők tehetnek

Előzmény: alaptalan (939)
alaptalan Creative Commons License 2020.08.25 0 1 940

elfelejtetted felsorolni az ÖSSZES feminista mantrát.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (935)
alaptalan Creative Commons License 2020.08.25 0 0 939

te se vagy őszinte magadhoz!

(persze, hiszen nő vagy!)

Előzmény: S.Adry (932)
alaptalan Creative Commons License 2020.08.25 0 0 938

"lehet-e nőktől nőkről objektív véleményt várni"

Kizárt!

(a saját édes húgáról, legjobb barátnőjéről sem!)

Előzmény: endrebá (931)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!