"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Szerintem a különbségek nagyrészt típusosak és kisebb részben egyéniek.
Négy helyen fúrtam meg a falakat, a két összekötő most már stabilan van rögzítve a falakhoz mind a négy végükön, most jön majd a lécek párhuzamos felszögelése hogy fal is legyen a padláslépcső mögött, de a levegő is átjárhassa.
" ...nem fogadom el hogy mindenki egyforma és a különbözőségek azok csakis egyéniek lehetnek. "
Perszehogy' nem vagyunk egyformák ! De a különbségek tényleg egyéniek .
Hogy gondolod másképpen ?
Hozzánemértő véleménye : ha 8 helyen fúrod meg a téglát , meggyengíted a szerkezetét (már ha normál méretű) , ha 4 hosszú csavart teszel bele , azzal kevésbé .
Ahogy te is (most ebben a hozzászólásodban), úgy a nők véleményalkotás előtt mindíg körülnéznek.
(hogy viszonyíthassanak)
A férfiak inkább eltöprengenek. (magukba nézve)
(és meghatároznak)
Tudom hogy vannak férfias nők, azt is elfogadom hogy egyre többen vannak (divatból vagy kényszerből az most nem téma) de nem fogadom el hogy mindenki egyforma és a különbözőségek azok csakis egyéniek lehetnek.
Deszkafal-pótlás : lenne neked nemulass ha a semmiből kéne valamit létrehoznod. :-))))
Persze, erre a helyzetre a nőies megoldás az az hogy vásárolni kell. Én már találtam egy régi szalufát ami kiadta a 160 centit hosszban és tíz centit vastagságban (a szélessége nem számít mert alul van hely kialakítva - felülre meg egy szintén huszonöt éve félretett kapukeret-darab lett a megfelelő mert ott szélességi korlát is van.
Most agyalok hogy nyolcat vagy négyet fúrjak inkább a téglába..
" Tudnak a férfiak érzelemmentes és távolságtartó véleményt fogalmazni a férfiakról. "
Mert ha nem is veszem szó szerinti idealizálásnak , nagyon pozitív vélemény . Ellentétben ugyanebben a témában a nőkről alkotott véleménnyel ... úgy általában .
Tudom mit kérdeztél , de azért hoztam fel a férfiakat , mert az ember mindig viszonyít . Még a vélemény alkotásával is . Há' kihez/mihez viszonyíthatok most éppen ? A macskámhoz mégse ...:-)
" Te meg a deszkafal-pótlástól hömbölödnél meg, mert koszos, poros ...."
Ha láttam volna , hogyan kell , és szerszámom is lenne , hidd el még véletlenül sem érdekelne , hogy koszos/poros ! 16 évesen markot szedtem .... annál koszosabb/porosabb meló kevés van . Vagy egy jó kis szőlő horolás alföldi homokon .... Amire az ember rákényszerül , azt nem méregeti , hogy húzzon-e hozzá gumikesztyűt . Meg köll' csinálni és kész .
Na ez a lényeges része a kilencharmincegyesre érkező véleményeknek.
Nem az hogy szerinted lehet, mert az egy rovás az egyik oldalra - hanem az hogy a magabiztos ember nem fél objektív lenni.
Adry írta le a 932-esben ezt a gondolatot, én egyszerűsítettem.. és amíg akksit vettem a városban, a gondolaton töprengtem.
Egyetértek veled hogy ez emberi tulajdonság, de azt tapasztaltam hogy mikor felmerül a probléma, akkor a nők nőiesen.. hm.. legyünk polkorrektek mostazegyszer : a férfiaknál nőiesebben reagálnak.
Ha te azt mondanád hogy nem illik a különbözőségeket tanulmányozni, akkor én azt mondanám hogy fontos dolgok múlnak azon hogy tudják-e a férfiak hogy különbségek vannak.
Ha te azt mondanád hogy nincsenek is különbözőségek, akkor azt mondanám hogy vannak tapasztalatok amik másképpen szólnak - és én az azokból levonható következtetésekre vagyok kíváncsi.
Én azt kérdeztem hogy nők a nőkről tudnak-e.. nem azt hogy egyformák vagyunk-e.
Mert nem.
Én például meg is hömbölödnék ha most főznöm kéne mikor kidőlt a kis padlásfeljárónak a szomszéd felé eső deszkaoldala. Te meg a deszkafal-pótlástól hömbölödnél meg, mert koszos, poros és ..hm.. canis merga -ban lépkedős mutatvány.
Nem azt mondtam hogy nem azt mondtad hogy tapasztaltál..
Azt mondd amit nem mondtál.. :-)
Nem kell mindenben engedni..? hm.. ezt nem olvastam a 933-asodban.
Azt olvastam hogy kötve hiszed amit még a cikk sem állított. Mert nem volt benne gyűlölet, te meg a gyűlöletet kárhoztattad.
Beszélgethetünk a gyűlölet fogalmáról, de az itt mellékvágány.
A 931-esben azt kértem hogy véleményezd kérlek azt a női hozzáállást amit ezzel a cikkel kapcsolatban tapasztaltam. A cikkben olvasható női hozzáállást érthetted véleményeznivalónak.
Most viszont megegyezésekről írsz, és nem tudom hogy mivel kapcsolatos megegyezésekről.
Lehet, persze. Nyilvan ha a no azt erzi, hogy a masik no a versenytarsa valamiben, akkor nehezebb, de ez nem noi, hanem emberi tulajdonsag. Amugy egy magabiztos ember siman lehet objektiv, ebben az esetben azt is tudja, hogy az o helyzeten mit sem valtoztat a masik megitelese.
Nem azt mondtam, hogy nem tapasztaltam hasonlot. Hanem azt, hogy nem kell feltetelek nelkul mindenben engedni. Meg kell kotni a megfelelo kompromisszumokat.
Tudnak a férfiak érzelemmentes és távolságtartó véleményt fogalmazni a férfiakról.
Ugyanis nem kell szégyenkezniük az erejük miatt, de szegény nőkbe belebeszélték már hogy nem szabad nőiesnekgyengének lenniük. Azt érzik hogy az erejük a gyengeségükben van (ezért is kezdik a harcot a megszégyenítéssel) - de ezt elismerniük már nem.. hm.. divatos.
A férfiakat pontugyanolyannak minősíteni igen.. az divatos. És ha ugyanúgy is kezdenek viselkedni, akkor félreteszik őket a nőik hogy valahogy már nincs meg a kémia. (ez meg ösztönös)
Helyes, elfogadom az utolsó mondatodat : mind elfogultak vagytok, felesleges nőktől nőkről elfogulatlan véleményt kérni.
Igen, a rossz érzést ki lehet fejezni megszégyenítően is. A tapasztalatom az, hogy ez és így az elsődleges és észre sem veszi a nő hogy ez megszégyenítő - amíg ő csinálja másokkal.
És ha valaki összeszed annyi tapasztalatot hogy ezt megfogalmazza, akkor első reakció az hogy ez egy hülyeség, második az hogy ez a kivételes viselkedés, a harmadik az hogy egyre nőgyűlölőbb ez az egész hülye világ.
Szóval a férfiszerep által magabiztossá pumpált nők, illetve a saját férfijuk által magabiztossá pumpált nők képesek objektív véleményt mondani a másik nőről. Hm.