Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1002

Magyarország többet érdemel !

Jóléti rendszerváltást !

Több Gyurcsányt az embereknek! Több Gyurcsányt az Önkormányzatoknak !

Nahát:)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1001
hát már jöhetne ezután a seggfej helyett -))))
Előzmény: Törölt nick (998)
BorSoo Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1000
Lehet, hogy tévedek, de ez a korrupció a politika velejárójának tűnik, nálunk. Épp ezért írom, hogy talán nem itt kéne meghúzni a frontvonalat..
Előzmény: Törölt nick (997)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 999

Fidesz maffiáról miért nem beszélsz?

Mert hiszen kiderült, hogy Apró-klánunk van.

Előzmény: Törölt nick (997)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 998
Kérődz tovább szépen csendben! Majd jön Orbán gazda...
Előzmény: szarvasmarha (992)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 997
Neked is túl nagy a pofád. Az 5 milliós hektáronkénti állami támogatásról miért nem beszélsz ilyen hangosan, amit Orbánné és Orbán haverjai LOPTAK! És Simicskáról Torgyán Józsefről és az egész Fidesz maffiáról miért nem beszélsz? Pont a fideszszavazóknak a legnagyobb a pofája! A helyetekben néha kussolnék és önkritikát gyakorolnék.
Előzmény: BorSoo (987)
perecske Creative Commons License 2005.09.13 0 0 996
Csak neked.

"Szerinted ki hozta azt az intézkedést, amely az adó emeléséről szól?
Bizony, Orbánék hozták. Csak éppen július 1-én lépett hatályba.

Aranyos?

Ja.
Ennek egy részét, később az SZDSZ-MSZP kormány rosszirányba módosította.
Törölte azt a passzust,
"Ha 250 forint felé emelkedik az üzemanyag ára, akkor X forinttal csökkentik az jövedéki adókat."

Előzmény: Droopy (977)
cserép virág Creative Commons License 2005.09.13 0 0 995
Reméljük!
Előzmény: Törölt nick (990)
cserép virág Creative Commons License 2005.09.13 0 0 994

Én úgy gondoltam, hogy az első ülésen valamiféle távlatot kellett volna mutatni a kormány működésének utolsó szakaszára vonatkozóan. Ehhez képest, derék barátunk mindenféle program ismertetés nélkül végigordított, és végighadonászott 1 teljes órát, a maga gyönyörűségére, és mulattatására.

Ha ezt csinálja még 8 hónapoin keresztül, nagyon szórakoztató lesz önmaga számára! Kormányzásra - az övére - meg amúgy nincs szükség. majdcsak elmúlik ez a kisidő az ordításával!

Előzmény: Powersystem (983)
Powersystem Creative Commons License 2005.09.13 0 0 993
Orbánnak szánta nem neked :-) Mondjuk helyette majd ti megvéditek
Előzmény: Zsuzsánna, Anna (989)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.09.13 0 0 992
kb akkora a pofája mint nektek amikor ezt a pojácát mosdatjátok.
Előzmény: Törölt nick (985)
Duda Creative Commons License 2005.09.13 0 0 991

jo ez az "ellenzek ellenzeke" szoveg

sajnos az mszp az egesz 4 eve alatt a kormanyzas helyett a hatalom feltesevel lesz elfoglalva

meg is adom nekik a jutalmat ezert a kov valasztason

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 990
"Én idáig nem igazán szidtam a Gyurcsányt. De a tegnapi parlamenti beszéde után már én is azt mondom, hogy menyjen a jó édesanyjába, vagy a diliházba, mert teljesen begőzölt."

Olyan negatív tudsz lenni...:)))))

Nézd meg a tavalyi MSZP "hacúslággyáras" őrületkampányt, az is milyen nagy siker volt..:)))))

A politikai álmoskönyv szerint nem jó előjel ha egy kormányzó párt azzal van elfoglalva hogy az ellenzékével háborúzzon, (miközben tönkreverte újabb évtizedekre az országot.....)

Előzmény: Zsuzsánna, Anna (980)
Zsuzsánna, Anna Creative Commons License 2005.09.13 0 0 989
Ez az egy mondat nem az, de a többi??! Tömény elmebaj, kikérem magamnak és a többi, velem együtt gondolkodó, normális ember nevében.
Előzmény: Powersystem (983)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 988
Természetesen, a szar dolgok kizárólag a nem-kormányfüggő dolgok lehetnek (illetve Orbán a közvetlen kiváltójuk), a szép napos idő viszont a lendületes kormányzás velejárója. Hát hogyne, csak az a bátor felelősségvállalásne hiányozna ennyire...
Előzmény: RogerWilco (956)
BorSoo Creative Commons License 2005.09.13 0 0 987
Ejnye, ilyen naív hozzászólást. És pont Gyurcsány védelmében, akinek a teljes vagyona közpént elprivatizálásából származik? Érdekes.
Előzmény: Törölt nick (985)
Powersystem Creative Commons License 2005.09.13 0 0 986
Még mindig itt tartasz? Nem lesz meg az a kétharmad bármennyire is szeretnéd szerintem a fidesznek lesz addig még egy két olyan húzása ami aktivizálni fogja a szoci szavazókat.
Előzmény: Törölt nick (982)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 985
Elég nagy a pofád négy év Orbán-Torgyán szabadrablás után.
Előzmény: Törölt nick (982)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 984

Pontosan mikor is..

A megújulás feladata mellett a Szövetség elnöke az értékek megőrzésének fontosságát is hangsúlyozta. Aláhúzta: az Európai Unióban ennek szellemében támogatják a vidéki életforma fennmaradását, és ezért a vidék sokhelyütt látványosan gyorsabban fejlődik, mint a nagyvárosok. Másként gondolkodnak már a privatizáció kérdéséről is - tette hozzá. Mint mondta, a nemzet pótolhatatlan értékei kerültek külföldiek és más államok vállalatainak tulajdonába az "az állam rossz tulajdonos" - felfogás következtében. Figyelmeztetett: a vagyonukat elkótyavetyélő országok nagy árat fizettek könnyelműségükért az Európai Unióban. Ők már tudják: "az államnak és az önkormányzatoknak meg kell védenie polgárait a bizonytalanságtól, az égbe szökő áraktól és kiszolgáltatottságtól" - mondta hangsúlyozva, hogy ez nem pártkérdés, hanem nemzeti ügy.

Az ő hivatása, küldetése, hogy végre "Miniszterelnök"-e legyen Magyarországnak (by foky)

Előzmény: Törölt nick (979)
Powersystem Creative Commons License 2005.09.13 0 0 983
Miért is begőzölés az ha arra kéri valaki orbánt hogy tényekkel támassza alá a károgásait?
Előzmény: Zsuzsánna, Anna (980)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 982
Momentán az MSZP-nek hiányzik kb. 1 millió voks.

Ezeket csak akkor tudnák begyűjteni, ha újra aktivizálni tudnák a 2002-es ( no nem a
Baja-Werber -féle MSZP-s alternatív számitógépes szavazatszámláló rendszert"-az egy más tészta) szóval azokat a rétegeket, akikkel akkor sikeresen elhitették hogy Orbántól félni kell...

Erre viszont Gyurcsányo Ui jelenlegi csendes polgárháborúját nézve semmi esélyük,
hiszen ez az Apró-klános puccsista messze túlszárnyalja azt , amivel anno Orbánt vádolták.

Így aztán még a ballibszavzók nagy része,ugyanúgy mint az EP választásokon szépen otthon maradnak.
Számukra nincs tét.
Orbánnal ijesztegetik őket, mikor Gyurcsányo Ui naponta előadja produkcióit?
Ugyan kérem.

Hiszen Gyurcsányo Ui most naponta előadja azt élőben , amilyennek Orbánt évekig igyekezett beállitani őt a ballib/hiszterolib média..:)))
Azt tanácsolom, mint a drága Bolgár " Vágyék" Kövérrel kapcsolatban:
tessék mnél többet engedni szereplni...:)))))

BorSoo Creative Commons License 2005.09.13 0 0 981
Érdekes, hogy összetéveszted a gondolkodást az üres fejjel. Nem biztos, hogy annak van gondolata, akinek jár a szája.
Más. Ha miniszterelnöknek lenni nem hivatás (elhivatottság, szolgálat, igényesség stb) , akkor mi? Betanított munka?
Előzmény: Törölt nick (979)
Zsuzsánna, Anna Creative Commons License 2005.09.13 0 0 980

Én idáig nem igazán szidtam a Gyurcsányt. De a tegnapi parlamenti beszéde után már én is azt mondom, hogy menyjen a jó édesanyjába, vagy a diliházba, mert teljesen begőzölt. Teljesítsen a kedves, nem öregecskedő feleségénél, és hagyja békében ezt az országot. Örüljön,hogy csóró proliként ilyen magasra jutott, élvezze a fiatal, felekezetben közös, feleségét, és tűnjön el, mert rossz vége lesz elmebajos beszédeinek. És legyen is, mert ennyi rosszat, amit ő mert tenni az Antall óta más degenerált nem mert.

Ne higyje, hogy a Demján a végletekig kitart mellette.

BorSoo Creative Commons License 2005.09.13 0 0 978
Forcsa a beszélgetésetek. Mintha ugyanazon a vékony felszínen lavírozna, mint a politikai kommunikáció. Sztem a különjbség ott érhető jól tetten, hogy milyen koncepcióval és cselekedetekkel járul hozzá egy politikus vagy kormányzó párt Magyarország közép ill hosszútávú fejlődéséhez. A Gyurcsánykormánypéldául koncepciójában lebutítja az oktatást, a gyakorlatban meg ellehetetleníti.
Előzmény: RogerWilco (976)
Droopy Creative Commons License 2005.09.13 0 0 977

A közel 300 forintos benzinben 160 valahány forint az adó!

Besz@ras. Ugye tucc magadtol idezni egy hozzaszolast 2000-bol mikor a 250 Ft-os benzinben "160 valahany forint" volt az ado es azt mondottad, hogy "ejnye-bejnye fidesz"

Előzmény: perecske (960)
RogerWilco Creative Commons License 2005.09.13 0 0 976
Inkább kifogták ovi vitorlájából a szelet. Arról nem is szólva, hogy ovi duplán szívhatja a fogát, mert a privatizációt ő akarná lezárni, ő mondaná meg melyik cégek maradnak állami tulajdonban, de ellenzékből ez nehéz.
Előzmény: Törölt nick (974)
RogerWilco Creative Commons License 2005.09.13 0 0 975
védeni az adófizető polgárokat a monopol helyzetben lévő energiaszolgáltatók önérdekétől.

Ezt pedig legjobban a verseny növelésével lehet elérni, nem hatósági árasdival, államosítással. Azaz - energiapiac, távközlési piac teljes megnyitása.
Előzmény: Törölt nick (969)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 974

A kormány az év végéig a privatizáció lezárásával fejlesztési célú állami vagyonkezelést akar

Gyurcsányék ellopták Orbán Viktor gondolatát.

Előzmény: Uránusz (971)
Powersystem Creative Commons License 2005.09.13 0 0 973

A Bokros féle rémálomból is ők vezették ki a gazdaságot

Szeretnéd ezt hinni de nem ez volt a helyzet. Orbánék már egy jobb gazdaságot vettek át 98-ban mint hornék az mdf-től akik majdnem becsődöltették az országot. A fidesz csak szövegelés terén nagyobb magyar mint az mszp mér nem támogatták az idejükben a KÁP-ot?

Előzmény: samiel (968)
RogerWilco Creative Commons License 2005.09.13 0 0 972
A Bokros féle rémálomból is ők vezették ki a gazdaságot

Pontosabban a Bokros-féle gazdaságpolitika által jó irányba elindított gazdaságot négy év alatt sikerült megfordítaniuk.
Előzmény: samiel (968)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!