Sajna én eléggé nem értek az ilyenekhez + az angol nyelvtudásom is hagy némi kivánni valót maga után. Ha valaki pest környéki és rendel, lenne szives nekem is egyet szerezni? Nagyon hálás tudnék lenni érte!:))
Így szeretnék 5-öst a lottón, hogy lesz Usa... Nem akarok huhogni, hogy megmondtam... Azért azt nem gondoltam, hogy rögtön ott kezdik! És azt sem gondolom, hogy csak ezt az egy esélyt kapják az amcsik.
ALL I KNOW... 11/12/2006 4:35:34 PM - by CURE:ROBERT
IS THIS WE WILL HAVE FINISHED THE NEW RECORD BY THE TIME WE DO THIS ULTRA FESTIVAL... (I HOPE!) THIS MIAMI SHOW WILL BE OUR FIRST SHOW OF THE YEAR - BUT NOT OUR LAST... I NOT SURE HOW LONG WE WILL GET TO PLAY - MORE THAN 90 MINUTES I HOPE... IT COULD BE 2 HOURS... WE ARE YET TO SORT THIS OUT... HOWEVER: I AM PRETTY SURE OUR SET WILL REFLECT THE FACT THAT WE ARE AT A DANCE FESTIVAL... WE ARE STILL DECIDING WHAT TO DO AFTER IT - WHERE TO PLAY AND WHEN - AND AS SOON AS WE HAVE FINALISED OUR PLANS I WILL BE SURE TO POST THE BIG PICTURE SCHEDULE HERE FIRST...
AND THAT IS ALL I KNOW
PS 11/12/2006 4:38:02 PM - by CURE:ROBERT
AND BEFORE ANYONE PUTS 2 AND 2 TOGETHER AND COMES UP WITH 4 (?)...
Voltál a nápolyin? Nem is tudtam :)) Egyébként az is fesztiválkoncert volt ;)
MiniDV becsempészésre meg nincs jól bevált recept... vagy sikerül vagy nem, vagy halálra motoznak vagy felületesek , de szerintem G.L-t kérdezd inkább, hiszen Ő jóval profibb ;)
Nema kézfogó volt nem engemetrengető, hanem a koncert. (Imolát azért hoztam fel, mert ez volt az utolsó lemezkiadással együttjáró koncertem).
Szeged 100x jobb volt, és nem elég h rojtosra ültük a seggünk Imola miatt, de nem játszottak 2 teljes órát sem. Node Nápoly az már más volt.
Hogyis lehetne összehasonlítani szegeddel. Pedig szeged csak egy fesztiválkonci volt.
Node nem is ez volt a kérdésem hanem az, hogy hogyan lehet miniDV-vel titokban cure koncit felvenni?
Válaszokat az email-címemre is küldhetszJ
a kopasz gxcire gondolsz? az tényleg nagy marha, bár szerencse h nem tudott kiemelni bécsben.node azért téged nem bánt, ugye?
nem is tudom Robertnek miért kell ilyen testőrökkel járnia. Greg mesélte h Roger szokott néha szólni nekik, h vegye-vegyék el a videokamerát, mert Greg ugye ha tudja felveszi miniDV-vel a koncerteket, és eddig 4 felvételét vette ki a kamerából. (ennek ellenére is maradt még kb. 20 ami nekünk hiányzik tőle, mi is lesz jövőre?)
igazán adhatnál tanácsot hogyan lehet smugglingolni kamerát és hidden-ül felvenni:-)
2006.12.16., szombat 18:00 óra Budapest, Ady Endre Művelődési Központ (Újpest Városközpont) KATATONIA (SWE) THE CRÜXSHADOWS (USA) KLIMT 1918 (ITA) VARIOLA (lemezbemutató) P.O.T. Belépő: 5000 Ft. Jegyek a Ticketportal országos hálózatában, továbbá a www.ticketportal.hu oldalon. A koncert napján már megvásárolható lesz a Variola: Sötét a csillagod c. lemeze, borzasztóan nyomott áron:) Az elhalasztott októberi koncertre megváltott jegyek az új időpontra is érvényesek. Akinek esetleg nem felelne meg az új időpont, a Ticketportal központi irodájában (VI. ker. Eötvös u. 39., Szondi-Eötvös sarok) hétköznapokon 10-18 óra között visszaválthatja azt.
Még egyet elakarok mesélni, so Roertnak a mostani testőre
egy akkora egy faszkalap, tudom, hogy adolgát végzi, meg elvileg
Robi adja az utasításokat neki, de akkor is.
A régi Brian szegény azóta meghalt, az annyira jó fej volt,
még ő nevezett el Piter the dog-nak, na szóval '98-ban mikor jött ez a z
új barom :-), sokszor kihajitott minket stb... és alig tudtunk
oda férközni, Pedig Perry sokszor elmagyárázta neki, hogy
engem nem bántsom én ok vagyok stb... és legközelebb ugyan úgy játszotta az agyát mig Perry elő nem kelrőlt, szerinte ő most élvezte, hogy Perryék nincsennek.
és hidd el Fütyike viselkedésével én is már sokkszor .......
so ő az aki perfekt angol és annyiszor hiába kér az ember
tolmálocsálást, szart rá. azért nem akarom bántani.
Szegeden a cure volt egy fasz az egész viselkedésével
és nem hiszem, hogy bármit is tudot volna tenni az egy dolog, hogy meg sem
probálta,
de egy bíztos , hogy Perry istápolt minket és neki köszönhetűnk
mindent, Robertnak csak egy rajongo tábor vagyunk.
és így agazán nem is sok értelme volt az egésznek.
Én is pl: kinmaradtam a SZIN-en
és ha csoti nem hív fel hogy menjek meg stb.... talán nem is megyek,
igazán csak annyi volt benne a jó, hogy mégiscsak a az a város ahol élek, születtem ott stb... és az hogy a kedvenc együtessemmel iszogathatok, so ez ..... érted.
És én lehet, hogy a Szeged rossz példa volt én csak
arra írtam ezeket, hogy sokan írják, hogy bárcsk találkozhatnának, beszélhetnének
Roberttal, és hogy azért pofátlanul kell nyomulni és ezt én nem tapasztaltam
másnál.
A másik azzal hogy Perry Rogger elment nem sok esély maradt.
Meg azt látom hogy belefáradtak a rajongokba, és nagyon hangulatfüggőek,
nekem szerencsémre '96-os tounét sikerült szinte végig mennem
és akkor Robert még nagyon jófej, jópofa stb.... állt az egészhez,
és az is igyaz, hogy mikor egyedűl voltam akkor töréntek meg
a nagy élmények. Persze sokkal könnyebb 1 embert istáplni mint sokat.
Te vagy a hannoveri szállodában bociboci tarkát játszva Perry előtt?
Hogy lehet h Eruc itt a topikban? Mi történt veled?
Mesélj mit súgott Smith, lesz-e jövőre cure turné? Ha igen, Európában mennyi koncerttel?
Érdemes miniDVt venni tehát?
Szerintem nincs összefüggés a "művészet" és a hozzá kapcsolódó karakter közt. Vannak borzasztó jellemmel megáldott művészek és híres emberek, akikért éppúgy milliók rajonganak. Mert amit csinál, abban nagyon jó, de mint ember távol van a példaképtől. Lásd pl a Gallagher fivérek a zenében, vagy Mike Tyson a sportban, vagy még sorolhatnám mert se szeri se száma. Szóval attól még hogy valaki iszonyú jó valamiben, még ugyanúgy lehet egy elviselhetetlen figura. Mikor valami híres embernél kiderül valami sötét folt a múltjából, amiatt nem szabadna másképp megítélni a munkásságát, lásd a hazai ügynökmizéria, stb...( Emlékszem volt egy Queen-es cimborám annak idején, aki miután kiderült Freddy Mercury mássága, befejezte a Queen hallgatást.)Úgyhogy Robert Smithnek nagyon csúnya dolgokat kellene elkövetnie, hogy amiatt ne hallgassam meg a Disintegrationt:)