Keresés

Részletes keresés

az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3529

Milyen előítélet, te hóbortos? A munka szabaddá tesz, a seggriszálás kurvává. Hol itt az előítélet?

Előzmény: á-m (3523)
Vevegyő Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3528

Majd csak meglesz a világ a primitív hülyék nélkül.

Előzmény: az isteni Higgs bozon (3524)
Dugó Boss Creative Commons License 2017.11.09 0 1 3527

Az ilyen előítéletek ártanak a legtöbbet :(((

Ezt te - miután a beírásaid alapján híjával lehetsz a nőiesség fegyverének - nem nagyon tudod átérezni.

Ezért ne nyilatkozz az összes nőtársad nevében.

Előzmény: á-m (3523)
maloa Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3526

viszonylag tiszta... háááát, én ettől agyvérzést kapok

Előzmény: Vevegyő (3512)
á-m Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3525

Te félsz a nőiességtől, hogy fegyvernek gondolod? Az nem harc, amiről te beszélsz.

Előzmény: Dugó Boss (3520)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3524

A nőiességnek mint fegyvernek vége.

Meg a férfiasságnak is. Aztán béke lesz, és csend miután kihalunk.

Előzmény: Dugó Boss (3520)
á-m Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3523

Az ilyen előítéletek ártanak a legtöbbet :(((

Előzmény: Troll Lee (3517)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3522

De akkor dolgozni is kell és nem elég egy csinos popsi.

Volt már olyan, a Rákosi érában, de nem vált be.

Vevegyő Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3521

Ezt hogy érted?

Dugó Boss Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3520

"Sikítva fognak visszamenekülni a nőiesség fegyvere mögé."

Vagy apránként, sunnyogva.

Ezt még nem tudjuk pontosan. :-)

De rácsesznek, mert már semmi nem lesz olyan mint régen, mindenkiben ott lesz a félelem és a gyanakvás.

A nőiességnek mint fegyvernek vége.

Előzmény: Dugó Boss (3519)
Dugó Boss Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3519

"Talán egy öntudatosabb lánygeneráció fog felnőni ezután"

Még egy kis hisztéria, és az "öntudatos" lánygeneráció - miután a babért már csak munkával fogják tudni learatni - úgy fog ráeszmélni, micsoda marhaságba hajszolta bele önmagát, mint az Enola Guy másodtisztje: "Istenem, mit tettünk!"

Sikítva fognak visszamenekülni a nőiesség fegyvere mögé.

Előzmény: á-m (3516)
pert2 Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3518

A szekszualis molesztapas kb ot ev utan elevul, ha az aldozat belehal, akkor tan husz ev utan.

Troll Lee Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3517

Talán egy öntudatosabb lánygeneráció fog felnőni ezután.

De akkor dolgozni is kell és nem elég egy csinos popsi.

Előzmény: á-m (3516)
á-m Creative Commons License 2017.11.09 -1 0 3516

Most még nem hangzott el nemi erőszak vádja, de lehet, hogy később ilyen is lesz. 

De biztosan változást fog beindítani az is, ha "csak" zaklatás miatt is, de láthatóan a közvélemény elítéli ezeket a magunknak mindent megengedő igazgatókat, főnököket, polgármestereket.

Talán egy öntudatosabb lánygeneráció fog felnőni ezután.

Előzmény: Legelész (3478)
Vevegyő Creative Commons License 2017.11.09 0 1 3515

Ad notam nem loptam én életembe', csak egy csikót Debrecenbe'.

Előzmény: Törölt nick (3514)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3514

Másképp szólva viszonylag nem tiszta a lelkiismerete. 

norcsaiy Creative Commons License 2017.11.09 -3 0 3513

dugulj már el lökött pöcs

Vevegyő Creative Commons License 2017.11.09 0 1 3512

Na, még egy liliom:

https://mno.hu/belfold/mikonya-gyorgy-viszonylag-tiszta-a-lelkiismeretem-2426531

Felvetésünkre, hogy bocsánatkérésével tisztának érzi-e a lelkiismeretét úgy válaszolt: „Az én lelkiismeretem viszonylag tiszta. Vétkes vagyok, ezt elismertem, elnézést is kértem, mással pedig nincs vétkem.” Kérdésünkre, hogy ez a vétek pontosan mi volt, az ELTE közleményét ajánlotta figyelmünkbe, majd további kérdésünkre, hogy ez a cselekmény szexuális zaklatás volt-e, úgy felelt: a „zaklatás” szót sem teljesen érti, hogy mire mondják. Hangsúlyozta azt is, hogy a vallomásában tényszerűen le van írva, mi történt.

Fuji san Creative Commons License 2017.11.09 -1 0 3511

Na őt is utolérte a híre

http://index.hu/kultur/2017/11/09/szexualis_zaklatas_magyar_orgonamuvesz/

Én körülnéznék a balettintézet körül is..

norcsaiy Creative Commons License 2017.11.09 -1 1 3510

engem évekig molesztált a picckos ersztebank... 

baculum Creative Commons License 2017.11.09 -1 0 3509

Elszólta magát:-),

A sroron:-)...

Kiskör, nagykör..:-)... Rákóczi tér..:-)

Előzmény: Brewial Whore (3508)
Brewial Whore Creative Commons License 2017.11.09 -1 0 3508

nyílt utca során?

beszélni mádzsár?

Előzmény: Vevegyő (3504)
Legelész Creative Commons License 2017.11.09 -2 1 3507

"Ha a gyereked szidja az egyik tanárát, akkor rögtön berohansz az iskolába és revansot veszel? "

Ha a tanár szóvá teszi a gyerek hibáját, figyelmezteti a lustasága miatt, az rendben van. Ha ordítozik vele, sértő szavakat mond neki vagy más módon megalázza, akkor bemegyek a tanárhoz. Volt rá példa. Nem is sértegetésért vagy kiabálásért, hanem halk, nem feltűnő lelki terrorizálásért. Szépen, halkan, de határozottan  megkértem a tanárt, hogy álljon le. Leállt.

Előzmény: vaczizzo (3487)
Brewial Whore Creative Commons License 2017.11.09 -1 1 3506

Ez az "elképzelhető" ne legyen már bizonyíték, mert ezen az alapon azt is lehet mondani, hogy Calcuttai Teréz anyáról is elképzelhető, hogy több faszt látott, mint a vasúti WC.

Előzmény: Aurelius Respectus (3502)
Vevegyő Creative Commons License 2017.11.09 -2 1 3505

Marton még véletlenül se újító. Remek szakember, aki kiválóan értett szót a mindenkori hatalom mindenkori képviselőivel, Kerényi úgyszintén.

Valamint nem tudom, mi az isten csodájától lenne újító a tyukodi polgármester vagy az ELTE dékánja.

Előzmény: vaczizzo (3484)
Vevegyő Creative Commons License 2017.11.09 -2 1 3504

Miért magadból indulsz ki? Nem mindenki maszturbál a nyílt utca során, csak szólok.

Előzmény: Abszolút Igazság (3449)
Legelész Creative Commons License 2017.11.09 -2 2 3503

"itt nem magasra jutott, pozícióba került, odatett emberekről, urakról meg feudalizmusról van szó.

Marton és Kerényi 2 nagyon tehetséges és szorgalmas szakember, művész és újító, akik saját jogon jutottak oda, ahol vannak."

A kérdés nem az, hogyan került valaki hatalomba, hanem az, hogy visszaél-e azzal. Sőt, az igazi kérdés az, hogy mi számít visszaélésnek egy országban, egy társadalomban. 

Próbálod pedagógiai oldalról megfogni a szerintem nyilvánvalóan bunkó, nőket önmegerősítésként szakmányban kefélő és abuzáló alfahím viselkedést. 

"Nem értek egyet az erőszakos neveléssel, de igenis vannak szituációk, amikor le kell ordítani a gyerek fejét, meg kell fenyegetni és csak akkor fog ott és abban a pillanatban koncentrálni."

Terelés.

Nagyon éles határvonal van a szigorú rászólás, az ordítás és a gyerek megalázása között. Írták itt a megható példákat szigorú Kovács tanár úrról, akire mekkora nagy hálával gondolnak utóbb. Még általánosabban: "engem is vert az apám, mégis ember lett belőlem -- én is odacsapok a gyereknek". Vagy: "engem sem taníttatott az apám, mégis eltartottam magam -- menjen a gyerek is dógozni 14 évesen, most már hozzon is pénzt,ne csak vigyen".

Ha már tanarak: szerintem nagyon könnyű szétválasztani a hatalommániást a pedagógustól. A megalázás vagy a szándékos fájdalomokozás kizárható az eszköztárból.

"ezután egyetlen tanár sem mer már szigorú lenni, mert rettegni fog a következményektől. És 10 év múlva nem lesz sebész, aki téged meg fog tudni műteni, mert ma a sebészeti gyakvezető nem fog rám ordítani a klinikán, hogy mit csinál maga barom, át ne vágja azt!!"

Terelés.

A szigornak semmi köze a másik ember méltóságába gázoláshoz. A tanár megszidhatja a gyereket, még akár lustának vagy trehánynak is mondhatja, de nem hülyézheti le, nem szidhatja az anyukáját, stb. "jogos indulatában", "a gyerek érdekében". A tanár kiabáljon rá a gyerekre, ha az az út felé szalad a játszótérről, de bent az osztályban ne üvöltözzön vele.

Ha az orvosi egyetemen barmozzák a hallgatót, az egybevág az orvosi kaszt feudális jellegére vonatkozó ismereteinkkel. Lehet úgy is bajmegelőzési célból rákiabálni valakire, hogy kihagyják a sértő szavakat. Még rövidebb is az üzenet, gyorsabban átmegy. Az orvosi példa azért is szerencsétlen, mert más szakmákban már nem jellemző, hogy csendőrpertuban kommunikálnak az idősebbek a fiatalokkal.

"nem lesz senki, aki az 5 órás próba közepén leordítja a kókadozó színészpalántát."

Terelés.

Egy panaszos sem hozta elő, hogy a vezérhímek ordítoztak volna velük.

A két csúcsragadozó most megszívta, mert ki lettek pécézve, vélhetőan alantas szándékkal. Azt kell látni, hogy százezerszámra futkosnak köztünk maguknak mindent megengedő alfahímek. A mi gyáva megalkuvásunk, jobbágymentalitásunk hozza őket helyzetbe.

Előzmény: vaczizzo (3484)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2017.11.09 -1 0 3502

elég perverz a fickó, simán elképzelhető róla

Előzmény: Brewial Whore (3501)
Brewial Whore Creative Commons License 2017.11.09 -1 0 3501

Ha igaz.

Mert az "elmondta valakinek, aki továbbadja, az állítólagos sértett meg közben meghalt" az némiképp furi.

Előzmény: Aurelius Respectus (3494)
mávtelep2 Creative Commons License 2017.11.09 0 1 3500

Szó se róla, de Ti akartátok...)))

Előzmény: ásítósmacska (3498)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!