A súlyos milliók akkor gond, ha ki lett tolva haveroknak, oszt nem lett rendesen megcsinálva a maló. De azért gondolom, te sem szeretnéd, ha olyan gyógyszerrel kezelnék a gyerekedet, ami tegnapelőtt kipattant valakinek a fejéből, de se a hatásai nem ismertek, se a biztonságos gyártása nem megoldott ... majd kialakul felkiáltással
Az még kevés lenne. A "türelmi idő" két tételből áll, egyik a plusz pénz, a másik az, hogy a tucatnyi ügyfélszolgálati iroda egyikébe kell elmenned személyesen.
Ahogy eddig, a Budaörsi út végén ma sem lehetett matricát vásárolni, az utána következő benzinkutakon pedig a rendszer meghibásodása miatt szünetelt az értékesítés.
Azok sem jártak jobban, akik továbbmentek néhányan akarva-akaratlanul már fizetős szakaszon a budaörsi benzinkúthoz, mert ott sem működött a rendszer. Mások a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatán próbálhattak matricához jutni, és az irodán működött is rendszer, három ablaknál fogadták az ügyfeleket, de így is hamar hatalmasra duzzadt a sor.
Mert hülyék az emberek. Ha oda mennek matricát venni, ahol a sötétnarancs zombirkák veszik, akkor egyből meglett volna a matrica, sőt három nap egymás után is.
Miért nem lehet most eltekinteni az 1470Ft-tól. Én ameddig nem tudtam erről a kvázi büntetésről, tök nyugodtan úgy gondolkoztam, hogy majd január közepén valamikor megveszem ezt a vackot. Most ez miatt sikerült 4 napba besűríteni az összes éves matrica vásárlást.
Szerintem is Orbán előbb vetné be az éleslőszert, mint hogy a tömeg elzavarja. Én is pontosan úgy látom. De ehhez az kellene, hogy a katonaság és a rendőrség, meg a TEK től e féljen jobban, mint a tömegtől.
"Bevezetik, tiltakoznak, felülvizsgálják, korrigálnak és minden megy a maga útján:))) Ezt hívják demokráciának:)))"
Sajnos nem. Ezt idegbajos kapkodásnak hívják. És azért kapkodnak idegbajosan, mert a kassza üres, viszont a nagyon sötétnarancs zombirkákat leszámítva, mindenkinek tele a töke a bénázásukkal, és félnek tőle, hogy már a nagyon butákat sem tudják visszaszerezni egy izzadságszagú "rezsicsökkentéssel".
Ez egy nagy csúsztatás. Pont, hogy azt mondták, nem is volt rendszerváltás, csak egy annak csúfolt szabadrablás.
Attól váltunk volna modern kapitalista országgá, hogy egyesek zsebre tették az állam vagyonát a maradékot meg szétherdálták (persze azt is saját zsebeket gyarapítva)?
Hol vannak az új gyáraink, hol van a mezőgazdaságunk? Mit létesítettek ŐK (akik magukhoz vették az államvagyont) az elmúlt 25 év alatt? Hiszen gyakorlatilag az összes nagyüzem külföldi. Csak a kisebb bedolgozó cégek között találunk magyar illetőségűt.
Amit pedig most a fidesz csinál, az egy modern hűbéri rendszer kialakítása. Nem pedig demokratikus kapitalizmus.
Operaházi tüntetők a kommunisták, akik egészben elutasítják az elmúlt negyedévszázadnyi kapitalizmust, azt a kapitalizmust, amit jelenleg Orbán és csapata, valamint a többi párt testesít meg, rendszerváltást követelnek.
Nem tűnik nagyon hasonlónak a helyzet 2006-hoz? A komancsoknak ugyan ekkora volt a pofájuk. Ott is elkezdődött a kapkodás. Amikor már a kormány egy tagja sem tudja hány óra van.
Románia 1989!! Ne feledd a képeket a ruhacsomóval a fal tövén. Kisebb arc, több ész!
"Recseg-ropog az útdíj-rendszernek csúfolt pénzszivattyú
Amatőr hibák, átvert autósok, bicskanyitogató tévedések - oltári káosz a fizetőssé tett utaknál. Ami biztos: újabb tízmilliárdokat húznak ki a zsebünkből."
Na, látod, ez a cinikus pökhendi "ki ha én nem" stílus a nagy hibátok. Előbb-utóbb sírni fogtok. Ha a netadóval egyetértesz, miért nem utalsz az államadósság csökkentő alapba? Nem sok, csak két Fidesz-Balatonszelet ára/hó. Ja, hogy a kedvenced sem utal? Szegény, nincs miből..............
Volt egy gyurcsány nagypofával a tüntetőkre, miszerint majd megunják és hazamennek. Aztán lett az, ami. Ugyan ilyen nagypofájú senkik dumáltak akkor is mellette, mint ahogy teszed te is vikikéddel. Ugyan ott lesz a te imádott tolvajod is, ahol ferike van. Majd emlékeztetni fogunk itt öreg a nagydumádra, ne aggódj.
Attól még, hogy levezírezed, a kutya meg a karaván.
Rejsz.
Egyébként szerintem is jobban előkészíthették volna, csakhogy kell a francnak még egy netadós cirkusz meg a csegevarás idiótáitok hőbörgései. Köszönjétek magatoknak, meg az idióta habverésnek. Így kész helyzet, legfeljebb gyalogoltok.
Ha van eszük, ezentúl utólag korrigálnak, és nem konzultálnak semmiről.
Úgy látszik nem tudsz különbséget tenni az értelmes pénzfelhasználás és a pénzkidobás között.
Most ez az intézkedésük (Útdíj) egyértelműen bizonyítja az ötletkormányzás.
Igazad van mindenhol ilyen alaposan előkészített, modellezett projekteket kell futtatni. Ja, nem jön be? Hát a hibás a MegyóGyurcsiBajnai. Ennél többre nem futja, ugyanúgy mint az indoklásod, magyarázatod......
Azt teljesen Isten ellen valónak tartod, hogy lehetne tisztességesen is pályázatokat lefuttatni?
Mutassátok meg egyszer hogyan kell SZAKMAI alapon csinálni. Nem rinyálni, hanem végigondolt, ellenőrzött döntéseket hozni?
Ne a múlttal példálózz, mutasd meg a helyes megoldást.
Mert ez a mostani az igen szarul sikerült, azt nem lehet vitatni! S nem a végrehajtókat hibáztatom. Lehet és sokszor kell is változtatni, akár nagy lépésekkel is. Mert a világ úgy itt hagy, mint a fiatal IT szakember Magyarországot. Oszt várhatunk 1 hónapot egy apró szolgáltatás bővítésre és újabb fél évet az elkapkodott munka javíítására.
Attól, hogy a Vezír rosszat álmodott 9.-én, nem kell 10.-én felfordítani a világot!
Hanem azt mondani, hogy Főnök Úr! Pihenjen még kicsikét oszt majd beszéljünk róla ha elmúlik a macskajaj!
Akinek lételeme a gerinctelenség, a lopás, a hazudozás, az szereti a fideszt meg a hozá hasonló pártokat. Tisztességes, minimális erkölcsi és morális értékekkel bíró ember már rég köp a hazai pártokra, az alja csápol nekik tovább, élteti a rendszert és rohasztja ezzel az orzágot. Nehéz és hosdzú folyamat lesz a változás, wgyik része képes lesz felismerni a gondot és változtatni rajta, a másik része meg szép lassan az imádott szenny ideológiájával és torz erkölcsiségével kihal.