Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Jut eszembe, az autókat is gyűjtő kedves tagjainknak, a saját mostani/régi autói is meg vannak modellben? Jó képek lehetnének ebből, időrendi sorrendbe tett járgányokkal :)
Én lenyúltam a feleségem vasaláshoz használt locsolóját ami puha műagyagból van a tetején vastagab lukakat fúrtam. A fűport bele rakva, jól felrázva feltöltődtek és a flakon oldalát megnyomva a lukakon frankon kirepültek a fűszálak. Próbaként bevált. Pénteken eltudom vinni és kipróbálhatjuk.
Nyáron agyaltunk a statikus fűszórón, az jutott eszembe, hogy az párom hajszárítója ionizátoros. Akkor abban is van valami töltés nem? Abból nem lehetne a tudást kimásolni? Aki ért a fizikához nálam jobban írjon valami okosat ;)
A Barkas Brekina, a Waresz Herpa, Skoda meg VVMODEL ( www.vvmodel.cz ). Ez az egy volt még belőle a HO-KI Modellben. Már kifelé jöttem, mikor megláttam az alsó kirakatban. A Brekina Fiat -on filóztam, de drágának tartottam. 9.99 € a honlapon, ezt meg 3800 Ft körül akarták adni.