Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2020.08.06 0 0 96181

Értettem miért hoztad fel.

Azért írtam, hogy remélem nem lesznek téma az új szezonban, mert az újak felejtetik az ő teljesítményüket. Egyik se volt az Alba leggyengébb légiósa, de azért na... ketten együtt nagy lyukat kreáltak hátul. 

Előzmény: Törölt nick (96179)
Törölt nick Creative Commons License 2020.08.06 0 0 96180

Én meg, hogy Redick :)

Előzmény: A Sporttárs (96176)
Törölt nick Creative Commons License 2020.08.06 0 1 96179

Cupkovicék olyan aspektusból kerültek a mondandóba, hogy Simon Balázs tapasztalatot szerzett rajtuk keresztül, miszerint nem csak az első éves amerikaiak, hanem tapasztalt délszlávok is lehetnek fegyelmezetlenek/öncélúak, vagy lehet gond a védekezésükkel, ami befolyásolhatta a döntést az idei kiválasztásnál
;)

Előzmény: Törölt nick (96175)
redmiller Creative Commons License 2020.08.06 0 0 96178

Erre mondaná Forray, hogy nem játszik kontroll kosárlabdát! Védekezés az alap, de át kell tudni állni gyors támadásra is. Kecskeméten a lassabb játékosok miatt nem ment... 

Amúgy még sem lesz európai a negyedik külfölditek... Vagy sokat kértek, vagy nem volt jó nekik a magyar bajnokság... 

Előzmény: Törölt nick (96174)
A Sporttárs Creative Commons License 2020.08.06 0 1 96177

Az utolsó mondatodra látatlanban mérget vehetsz, akkor is tehetnéd, ha a két amerikai helyére bárki más nevét írnád. :))

Előzmény: Törölt nick (96175)
A Sporttárs Creative Commons License 2020.08.06 0 1 96176

Én azt hittem, te vagy Comeback16. :)))

Törölt nick Creative Commons License 2020.08.06 0 0 96175

Balsay lassan oda fog érni a fiúk mögé/mellé, de jobb esetben ugye Takiék is fejlődnek, így még 1-2 évig a korkülönbségbeli és fizikai különbségek miatt az ikrek előrébb lesznek. Aztán a tényeket meglátjuk majd.

Sodiq ügyes és eléggé képzett. Hogy fizikailag hol áll az a nagy kérdés, de ha utoléri mondjuk egyszer Omenekát, akkor nagyon képzett 4-es lehet belőle. 17 éves - ő még ”hosszútávú“ projekt.

A “tavalyi” légiósok ”idén” már nem lesznek téma remélem, max ilyen mondatban “Mennyivel jobb védő Ahmad és Davis, mint Cupkovic volt.” :))

Törölt nick Creative Commons License 2020.08.06 0 0 96174

Egyetértek Veled Lukács Norbival kapcsolatosan

2m és 74-78kg, remek dobókészséggel, ez inkább kiscsatár 

Luka ugyan “csak“ 198cm, de a 104-108kg versenysúlya, és az adottságai miatt bőven tolható lenne a 4-es poszt felé 

Nem tudom, Sodiq hogy halad, de nem lennék meglepve, ha kapna perceket 4-esen, ahogy azon sem, ha a Takik perceit idén már veszélyeztetné Balsay Ádám

Én az igazolásokon nem vagyok meglepődve, Simonnak nagy csalódás lehetett tavaly, hogy a higgadt vezér szerepére hozott délszláv irányítónk volt a legfegyelmezetlenebb.... és a szerb 4-esünk sem vált be

Eddig nekem mindegyik igazolás tetszik

Cowel is tetszene

A kérdés csak az marad, hogy Fofó tud-e mást játszatni, mint ami az eddigi stílusa volt, mert ez a keret a kontrol kosárlabdára nem igazán lenne alkalmas, viszont Gábor csapatai eddig ezt játszották

Rövidesen kiderül

Nagyon remélem, hogy jó szezonunk lesz, ha lesz szezon... a terem sportok miatt azért még aggódnunk kell

Előzmény: Törölt nick (96170)
Törölt nick Creative Commons License 2020.08.06 0 0 96173

Megnéztem David videóját újra.

Előttem sokkal kevésbé agilis játékos volt, aki inkább PF.

Ezek alapján tényleg jó lesz ő hármasba, így viszont pláne nem látom magam előtt Voja kötelező 35 perceit.

Viszont làtok magam előtt egy ütős small-ball line-upot:

Turner/Másik légiós-Vojvoda-Markovics-Davis-Ahmad. 

Előzmény: fefe22 (96172)
fefe22 Creative Commons License 2020.08.06 0 1 96172

Szerintem így nézünk ki ha mindenkinek az elsődleges posztját vesszük figyelembe (és ha Cowels tényleg jön)

1 - Turner / Takács

2 - Voja / Cowels

3 - Davis / Luka

4 - Ahmad / Lukács

5 - Csori / Omenaka

Turner és Csorvási kivételével lényegében mindenki bevethető több poszton is, így bőven lesz játéktere Fofónak.

Csak 7 olyan játékosunk van, aki nem u23-as magyar, lesz lehetőségük a fiataloknak is.

Előzmény: Törölt nick (96170)
i perseguitati_ Creative Commons License 2020.08.05 0 0 96171
Előzmény: Feffo (96169)
Törölt nick Creative Commons License 2020.08.05 0 0 96170

Engem kicsit megzavart, hogy egy név három helyen szerepel a leírásodban, és olyan rövidnek tűnik így a rotáció. 

G:      Turner - Vojvoda - Takács Ma. - Takács Mi.

F:       ? - Davis - Markovics - Lukács

C:       Ahmad - Csorvási - Omeneka

Ebben a keretben még az is benne van, hogy a fiatalok nem csak az első félidei 20 percért fognak küzdeni. :)

Azt nem feltétlen látom, hogy Vojának miért kellene masszívan 35 percet játszania.

1-2-3 poszton 120 perc játékidőt kell elosztani, ebből ha Turner 25 (Körmenden 31p), Markovics (tavaly  26p) és ‘?’ 45 percet elvisznek, akkor maradék 50 percen osztozik Vojvoda, Lukács és a két Takács - úgy hogy nem vonogattuk le az első félidei kötelező 20 U23-as percet.

Ha Lukáccsal csak 4-es poszton számolunk (szerintem hiba lenne, ha nem képeznénk ezzel a testfelépítéssel 3-as posztra) akkor igazad lehet a 30+ perccel. Meg amúgy is biztos lesz meccs, amikor annyit játszik, de hogy annyit átlagoljon... az egy hosszú szezonban elég rosszul (is) sülhetne el.

Előzmény: Demetrius#8 (96168)
Feffo Creative Commons License 2020.08.05 0 0 96169

Valaki azt lebegtette bb1-en, hogy Ő jöhet még :

https://www.youtube.com/watch?v=_TMSShueTNA

Demetrius#8 Creative Commons License 2020.08.05 0 0 96168

Ez abszolút így van.

Attól ugyanakkor sok függ még, hogy milyen kettest sikerül találnunk, oda még nagyon kéne egy jó ember.

Kb. így nézünk ki:

1. Turner / Vojvoda / Takácsok

2. ? / Vojvoda / Takácsok

3. Vojvoda / Markovics / esetleg Lukács

4. Davis / Lukács

5. Ahmad / Csorvási

Ebből az is kiderül, hogy Vojának azért masszívan 35 perceznie kell majd, de ez nem hiszem, hogy ne lenne ínyére. A centereink közül én mindkét légióst inkább nagyon megbízhatónak, mintsem extrának nevezném így első blikkre (Csorvási képességeit ismerjük, Lukács potenciáljában pedig nagyon bízunk ugye). Turner szerintem jó fogás, de még kéne egy olyan ember, aki Vojvoda akadályoztatása esetén tud pontokat hozni vagy tud clutch szituációban jó döntést hozni.

No meg aztán az sem volna baj, ha lenne bajnokság.

Előzmény: A Sporttárs (96167)
A Sporttárs Creative Commons License 2020.08.05 0 0 96167

Kiváncsi leszek, mert most minden malícia nélkül: akik az öreg, szerb, kontrolláltan adogató és fehérvári stílussal összeegyeztethetetlen csapatot vizionálták, lassan beláthatják, hogy az igazolások nem ezt vetítik előre. Vannak fiataljaink meg amerikaiak, Vojvodánk, ebből akár a mifelénk megszokott játék is kijöhet. Más kérdés, hogy ettől Fofónak még szép feladat lesz a saját stílusát módosítani vagy hozzáigazítani a kerethez, de ha bejön az erős védekezésből indított gyorsabb játék (és az tényleg erős védekezés lesz), akkor reménykedhetünk.

Törölt nick Creative Commons License 2020.08.05 -1 0 96166

Videói alapján (persze ez össze van válogatva) határozott befejező a palánk környéken, ami abszolút elvárás szerintem egy jó légióstól.

(Sajnos öreg-szerbes félhorgot egyet se láttam tőle, Fofó biztos benézte.)

Várjuk az utolsó légiós és a felkészülési menetrend bejelentését! 

Előzmény: A Sporttárs (96165)
A Sporttárs Creative Commons License 2020.08.05 0 1 96165

Masszív, melózós gyereknek tűnik.

Előzmény: Törölt nick (96164)
Törölt nick Creative Commons License 2020.08.05 -1 0 96164

Nem eléggé szerb az új légiós se.

fefike830 Creative Commons License 2020.07.26 0 1 96163

A 24es meg elment kereket kötni a Serie a-ba.

19montini85 Creative Commons License 2020.07.19 0 0 96162

De legalább Lassan kapható lesz Luka receptkönyve :)

Előzmény: Adam.Clayton (96161)
Adam.Clayton Creative Commons License 2020.07.17 0 8 96161

A gaz utcai brendepitos amator bagazsnak uzenem 

igen elnokur sportigazgato ur es marketing vezeto akarkikbek h amatorok vagytok

miert?

voja es fofo honapok ota be vannak jelentve de a hivatalos honlapon meg shivek az edzo es voja sehol

vesd ossze h a vidi ma igazolt ket jatekost - nemreg jelentettek be es mar fotoval ott vannak a rosterben... 

brendepites mi? Nevetsegesek. nyilvan nem ettol leszunk bajnokok de ez amator nemtorodom hozzaallas

Adam.Clayton Creative Commons License 2020.07.14 0 0 96160

ezt azért írtad be mert van kézibérleteted? nem is tudtam! irigyellek!!!! :D: D :D

Előzmény: Törölt nick (96159)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.13 0 2 96159

Alba Fehervar, kezilabda...

A 2019/2020-as idényre a csapatunk hazai mérkőzéseire bérlettel rendelkező szurkolók a 2020/2021-es szezonra szóló bérlet vásárlása esetén ajándékba kapják a 2021/2022-est – azaz két évre érvényes bérletet tudnak majd megvásárolni egynek az árán. 

Törölt nick Creative Commons License 2020.07.02 0 0 96158

*Félig

**Lukács

Előzmény: Törölt nick (96157)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.02 -2 0 96157

Fémlig OFF:

Nincs hozzászólás, mert nincs min károgni.

Vojvoda és a két légiós igazolása tized/huszadannyi kommentet hozott, mint Fofó érkezése.

ON:

Omeneka megfog harcolni az u23-as percekért. Takácsék és Lukácsék sem dőlhetnek hátra, mert nem lehet, hogy 20 percből 12-15-t elvisz Godwin (ha fejlődik).

Az új csarnok nagyon a jövő zenéje még.

Az DEAC (Alba/B :D) erős lesz/lehet. Falco nem kérdés.

ASE légiósokról látatlanba nem sokat lehet mondani, de ott lesz csapat az biztos. Shepard jó játékos (is tud lenni), de nem bánom hogy nem ide jött. 

Előzmény: csazso (96156)
csazso Creative Commons License 2020.07.02 0 3 96156

Nagyon nagy a csend. Pedig egy két hír van a csapat tájáról. Omenaka hetek óta a itt van. Többször találkoztam vele. (Nem a TESCO-ban) :).

Zajlik a tereprendezés az új csarnoknál. Kérdés lesz -e új csarnok, ha igen mikor, mert a város költségvetését is rendesen megingatta a vírushelyzet.

Engem meglepett, hogy csak 4 légiós lesz. Mondjuk az alapszakaszhoz nem is nagyon kell több.

Mindenki a Falco legnagyobb kihívójaként tekint ránk, holott szerintem Pakson Báne legalább olyan jó, ha nem jobb keretet fog összerakni. Nagyon nem mindegy az sem, hogy Keller Ákos hol köt ki. Ha esetleg mégis itthon talál magának csapatot  (ASE, DEAC, Körmend, Olaj), az sok mindent újraírna. Nagyon sajnálom, hogy nálunk fel sem merülhet a neve az ismert ellentétek miatt.

- Marky - Creative Commons License 2020.06.30 0 1 96155

Baszki, keverem akkor, de lehet csak azért az érzés mert törte a borsot az orrunk alá? 

Mindegy, törje most a Tiétek alá! Vojaval kezdheti is

Előzmény: Törölt nick (96153)
- Marky - Creative Commons License 2020.06.30 0 1 96154

Te szoktad mondani: ott a smiley... Persze hogy nehezen volt szerethető, picsaztak minket, ha jól rémlik nagyobb különbséggel többször is

Előzmény: A Sporttárs (96151)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.30 0 1 96153

Annak az Albanak a legiosai kozul epp Winstonon kivul :-) senkire se mondhat egy ellenfel se egyetlen rossz szot sem. Mind tok normalis, ertelmes, cseppet sem aljas, alattomos jatekos. Shepard szuper jatekos, Bane kezelni is tudja, nagy erossege lesz a Paksnak. Irigykedem erte, elneztem volna meg egy evig kek-feherben. Banevel es Lorival egyutt :-)

Előzmény: - Marky - (96150)
elefantbaby Creative Commons License 2020.06.30 -2 0 96152

Minket (engem) kurvára nem érdekel,hogy az ellenfél szurkerei szeretik-e a csapatunkat. Ha lehet választani,akkor utálják inkább.Ehhez  képest gyűjtik nálatok a volt Alba játékosokat. Még "abból" a csapatból is. Lehet titeket is utálnak az irodában?

Előzmény: - Marky - (96150)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!