Áá, köszi. De akkor miért nem találtam meg?? Pedig végignéztem az összes magyar nyelvű írást a ffnet-en. Na mindegy. Egyébként élvezetes írás, gratulálok hozzá :)
Hát ezt nagyon elkiabáltam. Nem fogok én a héten semmit sem olvadsni. Otthon hagytam a gép töltö/tápkébel-ét, szal egész héten azzal a 2 órával kell gazdálkodnom, amit az aksi bír. Pedig Egy Páratlan Év is lesz. :(
Más. Keresek egy fic-et, asszem magyar nyelvű (bár mostanában már kavarom), valami olyasmi, hogy Alberforth lánya jön tanítani a Roxfortba, akit mellesleg sárkány nevelt, és az iskola védelmét kell megerősíteni valami ősi mágiával. Kerestem a fanfiction. net-en, nem akart előjönni. Se a címe, se a szerzője nem rémlik. WIP
Nos, remek hírem van: felkerült a Vele, tudod, az a gond, hogy él befejező része a http://hosokkronikaja.atw.hu - ra!! :)
Már az sem kereshet tovább kifogásokat, aki eddig azért nem olvasta el a történetet, mert nem akart várakozni az egyes részekre - immáron teljes egészében fent van a mű ;-)
Egy kis ízelítő:
"- A defensori képzés előhozza a legrejtettebb tudást is, a kor legnagyobb mágusává tesz. Olyan hatalmat ad az ember kezébe, amelyről még álmodozni sem mert. Perselus bizonytalanul méregette a férfit. A gondolat, hogy még az eddiginél is jobban uralhatja a mágiát, valóban vonzónak tűnt. De ha Lumpsluck azt ajánlotta volna fel neki, hogy ad ajándékba három-négy valódi barátot a mardekárosok közül, boldogabban bólint rá ."
Először is bocsánat mindenkitől, aki jogosan várta a Megjelölve következő fejezetét két héttel ezelőttre. Lent ragadtam vidéken az előre eltervezett 3 nap helyett 2 hétre. Ma este jöttem csak haza:( Íme itt az új rész. Feltettem a fanfiction-net-re. A merengő úgy tűnik még nem üzemel...
Halloween, születésnap ;-), valamint a kedd alkalmából örömmel közölhetem:
Felkerült a "Vele, tudod, az a gond, hogy él..." második része is a honlapunkra.
Még mindig a hatodikos Perselus Piton lelkében vájkálok - csatlakozzatok hozzám! ;-D
Ízelítőként szerepeljen most ez itt:
"Egy olyan feladat, amelyet Lumpsluck, akinek varázstudását alaposan kiismerte a délutáni foglalkozásokon, nem tud egyedül kivitelezni, sem előnyösnek, sem örömtelinek nem ígérkezett, bármit állított is a férfi. Perselus pedig nem akarta olyasmire fordítani az idejét, amely még több bosszúságot vagy kellemetlenséget okoz neki. Éppen elég volt számára a folyamatos létezés a Roxfortban. Elhatározta tehát, hogy megpróbál úgy tenni, mintha mi sem történt volna, és elkerüli Lumpsluckot."