Van egy növényem amelyről viszont most én szeretném tudni hogy is hívják.
A bácsi akitől kaptam karmazsinbogyónak hívta.
6 éve lakik nálam, kb. 30 cm magasra nő meg. Nem télálló de az elhullott magokból tavasszal újul még a járólapok között is. Most kicsit viseltes, de nagy cserépben szép bokrot nevel.
Az tényleg irtó friss lehet, mert nekem a gyümölcsből frissen szedett mangosztán magok se nagyon akarnak kelni... A fewes rendelések meg eddig egyáltalán...
Ó jaj , akkor ez lehet ,hogy nem kéne nekem? Sehol nem fér el egy ekkora fa, nagyon hasonlít rá, sajnálom !Nem lesz gond addig mig bevihető (kicsi), szerintem aztán úgy is elfagy (gondolom)
A 4.amelyik összecsukja a leveleit este,az szerintetek nem orchidea fa?Nekem van orchidea fám,az is összecsukja este a leveleit.Sajnos nem tudom milyen fajta,mert még nem virágzott.A levele viszont olyasmi mint a 4.-nek.
Szia!Tényleg finom az illata,de nekem túl erős.Az ablak alatt volt idáig.de ma száműztem a hátsó kertbe.Az egész házban jázmin illat van:-)Mekkora a Tied?A hajtások jól gyökereztek?Azért kérdezem,mert másoknak is küldenék és ha jól gyökerezik,nem kell annyi ágat levágnom:-)